ColourPop Zingara Eyeshadow Set


Оказа се, че купувам продукти на ColourPop по-бързо, отколкото успявам да ги пробвам. Натрупала съм застрашаващо количество сенки и продукти за устни и докато реша как точно да успея да ги групирам, за да Ви ги представя, реших да пиша за един от есенните им продукти - сетът за очи Zingara.





Zingara е сет, който се състои от 4 цвята сенки. Цената на сета е 18 долара. Цветовете могат да се поръчат и поотделно, като цената на всяка единична сянка е 5 долара. Както и останалите ми продукти на ColourPop, този сет е закупен от техния официален сайт. В края на този пост ще сложа линкове към постовете, посветени на ColourPop - ревюта и обяснения как аз поръчвам продукти на марката.

Сенките в Zingara са с големина 2,1 гр. всяка.

* Jinxie (pearlized finish)

ColourPop Jinxie

ColourPop Jinxie


* Paradox (satin finish)

ColourPop Paradox

ColourPop Paradox


* Elixir (matte finish)

ColourPop Elixir

ColourPop Elixir


* Seeker (matte finish)

ColourPop Seeker

ColourPop Seeker


Споделяла съм преди, че не харесвам сенките на ColourPop със сатенен и матов финиш. Pearlized също не са ми любими. Въпреки това купих този сет, защото много ми допадна цветово, а и опаковката му ми е безкрайно симпатична.

От Zingara се оказа, че не харесвам само един цвят и това е Jinxie. Не ми допада нито цветово, нито като качества. Цветът се губи, не е пигментиран, не се напластява добре и реално за мен е неизползваем.

Останалите три цвята обаче харесвам много! Отново имам някои трудности при работата с тях, но въпреки това като че ли сенките са с подобрена формула. Напластяват се по-лесно, като цветът е еднороден. Много са пигментирани и е нужно внимателно да се борави с тях при преливане. Ако от раз нанесете много цвят, по-трудно ще успеете да го разнесете и има опасност цветът да не е еднороден, а по-наситен в една част и по-блед в друга. Основно правило при употребата на матовите и сатенени сенки на марката е да се нанасят постепенно. По-добре малко по малко надграждайте цвета, за да избегнете неприятен краен резултат.



Изключвайки Jinxie, останалите три цвята ми носят страхотно есенно настроение и ме вдъхновяват за експерименти. Определено с тях се получават прекрасни визии, кореспондиращи на настъпващия сезон.



Свързани публикации:














Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up