Седмица на бюджетните продукти 2: L'Oréal Paris Infallible Pro-Last Color Lipstick 111 Passionate Petal



Краят на втората Седмица на бюджетните продукти поставям с ревю на едно много любимо мое червило, а именно L'Oréal Paris Infallible Pro-Last Color Lipstick в цвят 111 Passionate Petal.





Продуктът се състои от две части. Първата е самото червило, което е под течна форма, а втората е балсам. Такава е и последователността им при нанасяне. Лично аз предпочитам да нанасям балсама когато течното червило вече леко е засъхнало. Това обикновено е след около минута или две. Ако нанеса балсама преди засъхването на червилото, той отнема прекалено много от нанесения вече цвят.


Не помня точната цена на червилото, тъй като съм го купувала преди много време. По спомен - цената му е около 20 лева.

L'Oréal Paris Infallible Pro-Last Color Lipstick определено има недостатъци, но въпреки тях лично за мен е много добър продукт.


Както вече споделих, червилото си има малък трик при нанасяне, а именно това, че трябва да засъхне леко върху устните, преди да се сложи балсамът. Течното червило само по себе си е доста сухо. Нанася се лесно, апликаторът е удобен, пигментирано е, но като засъхне е доста некомфортно за носене. Точно тук идва на помощ балсамът, който омекотява червилото, придава му блясък, а за самите устни осигурява комфорт.

Ефектът на балсама, ако няма консумация на храна, се задържа около 3 часа на устните. При консумация изчезва и трябва да се нанесе отново.

Хубаво е балсамът да се подновява при нужда, защото когато се изтрие, се усеща сухота върху устните, а самото червило започва по-лесно да е изтрива. То, за съжаление, не се изтрива равномерно и текстурата му се променя. Става ронливо и седи някак на "парцали".

Макар и с балсам отгоре, червилото е изключително дълготрайно и при идеални условия и подновяване при нужда на балсама, издържа без проблем 8 часа. Освен това няма почти никакво трансфериране при целувки, върху чаши и т. н.

И течното червило, и балсамът имат еднакъв сладък аромат, но при червилото той е по-силен.



L'Oréal Paris Infallible Pro-Last Color Lipstick 111 Passionate Petal не е страхотно червило. Има не малко недостатъци. Не получаваш идеален продукт, а продукт, с чиято спефицика трябва да се съобразиш, за да можеш да го използваш удовлетворяващо. Когато това стане обаче, носенето му представлява голямо удоволствие, заради комфорта от балсама, заради трайността, и не на последно място - заради красивия цвят. Именно Това е едно от червилата, с които съм получавала най-много комплименти и запитвания кое точно е.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up