Jouer Cosmetics Citrine Powder Highlighter


Не е тайна - хайлайтърите са ми слабост. Всеки ми се струва различен от предишния и всеки нов ми носи удовлетворение. Лудостт е, знам. 

Нямаше как да не обърна внимание на Citrine след масовата кампания, която NikkieTutorials му направи. Любопитството ми надделя и ето, Citrine и вече в ръцете ми и днес ще Ви разкажа какво мисля аз за него.





Citrine се появи на пазара, заедно с още два други хайлайтъра от Jouer - Rose Quartz и Topaz. Хайлайтърите са с грамаж 4,5 гр. Произведени са в САЩ, а цената им за Европа е 19 британски лири. Аз поръчах моята бройка от https://www.cultbeauty.co.uk.


Опаковката на хайлайтърите не бих нарекла любима. Не се усеща като евтина, но по нея остава всяка една следа от докосване, освен това се отваря трудно. Да, красива и позлатена е, но с отпечатъци отгоре - чарът й се губи. От вътрешната страна на капачето има огледало и за моя радост - липсват дежурните четки и апликатори.


За светла кожа определено Citrine е най-добрият избор от трите предложения на Jouer. Цветът е на светло шампанско, с красив златен блясък и съвсем нежен розов намек. Красота във всеки един смисъл на думата.

Формулата също е много добра. Фина е, не се разпрашва, усещането при допир е почти като на кремообразен хайлайтър.

Частичките в Citrine са много фини и озаряват лицето разкошно. Единственият минус на този хайлайтър (доколкото това може да е минус) е, че е безкрайно пигментиран. Безкрайно! Може би си спомняте, че това написах и за хайлайтърът на Джефри Стар. При варианта на Jouer обаче формулата е много по-добра, а блясъкът седи по-изисквано. Въпреки това трябва да се полага с много лека ръка, с рехава четка и да се внимава колко количество Citrine ще положите върху лицето си. С този хайлайтър е много лесно да се прекали. Нанесен както трябва, Citrine дарява кожата с многобройни малки блясъчета в чудни и красиви цветове и със сигурност не остава незабелязан. Наподобява ефекта на мокра кожа. Акцентира върху несъвършенствата на кожата, но учудващо малко като за толкова пигментиран продукт.





Определено препоръчвам Citrine на всички фенове на блясъка. На видимия блясък, този, който не остава незабелязан. Ако искате дискретно сияние - Citrine не е за Вас, независимо колко внимателно боравите с него. Citrine "крещи" и всички около Вас ще му обърнат внимание. На Вас остава да прецените готови ли сте за такъв хайлайтър :)







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up