Giorgio Armani Lip Magnet 602 Night Viper


Днес ще Ви разкажа за един продукт, в който се влюбих от първо ползване. Става дума за новата серия червила Lip Magnet на Giorgio Armani.




Lip Magnet е абсолютно нова серия, която в най-скоро време ще видим и на българския пазар. Продуктите от декоративната серия на Armani може да намерите ексклузивно в магазин Douglas в Serdica Center.

Lip Magnet обещава ефект "втора кожа", тоест абсолютен комфорт за устните, в комбинация с матов финиш и дълготраен цвят. Лично аз от много време не се впечатлявам от рекламните обещания на марките. Любопитството ми към продукта се прояви по-скоро поради факта, че цветовете на Lip Magnet свършиха за отрицателно време в любимия ми Selfridges. Затова и аз побързах и веднага поръчах един от малкото останали налични цветове.


По спомен, Lip Magnet се предлага в 18 цвята. Червилото е с големина 3,9 мл. и цена 27 британски лири.

Цветът, който избрах да изпробвам, е 602 Night Viper. Оказа се разкошен цвят за есенно-зимния сезон и го нося непрестанно. 



Опаковката е класическа за марката. Изглежда като мини-версия на глосовете им за устни. Контейнерът с продукта е прозрачен, а капачето - в характерния за Армани червен цвят и с логото на марката. Апликаторът е страхотен - има много остър връх, който позволява по-лесно и прецизно нанасяне на Lip Magnet.

Това, което най-много ме впечатли в течното червило е неговата формула. Никога досега не съм носила толкова комфортно течно матово червило. Наистина дава усещане на втора кожата и през целия ден дори и за миг не ми носи дискомфорт. Финишът наистина е матов, но не толкова матов както при ColourPop, Dose of Colors и т. н. Матов е, но не сух. Цветът издържа до махането му, не избледнява, а при консумация на храни се изтрива съвсем леко. Трансферира при добир с кожа, чаша и т. н., но минимално.


Giorgio Armani Lip Magnet 602 Night Viper има много голяма трайност. Седя с грим обикновено по над 14 часа на ден и червилото издържа това време без никакъв проблем. След като го изтрия устните ми не са дехидратирани или изсъхнали, което отново доказва страхотните качества на продукта.

Червилото има и няколко минуса, които ще споделя с Вас. Единият минус е нанасянето. Имало е случаи, в които от раз го нанасям абсолютно перфектно и цветът седи еднородно, има и моменти, в които цветът е някак по-светъл на някои места и по-тъмен на други. Това обаче не е видимо за моето око, тоест при самото гримиране не го забелязвам, но когато направя снимка с фотоапарат - си личи. Не зная дали проблемът е от самото червило или само Night Viper има тази характеристика, но се надявам да е второто.


Другият проблем е стейнът, който остава върху устните след като изтрия червилото. Говорим за наистина наситен, цикламен цвят, който се изтрива много трудно. Такъв стейн е типичен при повечето дълготрайни и матови червила, но при Lip Magnet е малко по-силен и като цвят, и като пигмент. Мисълта ми е - не очаквайте, че щом изтриете Night Viper и ще можете веднага да нанесете друго червило. Това ще е възможно или след наистина много сериозно търкане с демакиант, или чак на следващия ден.

Не знам Вие как ще прецените посочените минуси, не знам дали бихте ги пренебренали или пък ще Ви откажат от покупка на Lip Magnet. Но Ви моля - пробвайте серията. За мен това червило е наистина иновативен продукт, който заслужава поне проба. Матовите червила никога досега не са били толкова комфортни и лесни за носене и това заслужава едно голямо "Браво!".






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up