Estée Lauder x Victoria Beckham Modern Mercury Highlighter


Петъчният пост тази седмица е посветен на един хит-продукт. Хит-продукт от хит-колекция. Една от колаборациите на годината в козметичния свят със сигурност е тази между гиганта Estée Lauder и модната икона и дизайнер Виктория Бекъм. Всеки един от продуктите в тази колаборация е звезден, но аз избрах да купя най-звездния от тях - хайлайтърът.





Modern Mercury в цифри - 7,5 гр. за 48 британски лири. Аз поръчах моя от английския сайт на Estée Lauder. Опаковката на хайлайтъра е Р-А-З-К-О-Ш-Н-А! Масиван, тежка, класна! Затваря се здраво, позлатена е по ръбовете, а по наситеното черно не остават следи от пръсти. Една от онези опаковки е, които с удоволствие бихте държали върху тоалетката си. От вътрешната страна на капачето има голямо огледало. Към хайлайтъра няма допълнително велурен пауч или четки за нанасяне.



Modern Mercury не е нов цвят в асортимента на Estée Lauder. Козметичните маниаци помнят, че през 2011 година фирмата лансира точно този цвят в известната си серия хайлайтъри-желета. Аз не притежавам този продукт и не мога да кажа дали се припокрива 1:1 с новата версия, но дори и да не са еднакви, със сигурност са доста сходни.



Modern Mercury версия 2016 ;) е един наистина страхотен продукт. За опаковката вече споменах, но това, което се крие в нея е дори още по-впечатляващо. Прекрасна, мека формула, изключително пигментиран и наситен цвят. Блясъкът е еднороден и стои като цялостно сияние, без да акцентира върху отделните частички, които са малки, фини и нежни. Лично за мен този тип блясък е особено красив.


Хайлайтърът е много икономичен, но това е нормално предвид пигментираността му. Освен това се слива идеално с кожата и няма никакво разпрашване при прокарване на четка по повърхността му.


Modern Mercury има само един минус. Този минус обаче е твърде субективен и няма да е недостатък за всеки потребител. Хайлайтърът е тъмен за кожа като моята. Освен ако не го смеся с нещо много светло, няма как да ползвам Modern Mercury за хайлайтър. Мога да го ползвам над руж - получава се идеално. Мога да го ползвам като сенки - получава се повече от идеално (страхотен цвят за сенки е), но не мога да го нося като хайлайтър. Ако Вие обаче сте с цвят на кожата по-тъмен от моя (което не е трудно постижимо), Modern Mercury ще Ви хареса много!





И сега новината, която със сигурност ще Ви изненада приятно - не е нужно да отгатвате по снимки дали този хайлайтър или останалите продукти от колекцията ще Ви харесат. Съвсем скоро ще имате възможността сами да пробвате продуктите, тъй като колекцията ще бъде налична в България! Йее!!! Колекцията ще бъде налична в бутиците на Estée Lauder, нямам представа дали ще я има в останалите магазини, предлагащи марката. Ако имате интерес към колаборацията с Виктория Бекъм - поинтересувайте се. Предполагам бройките няма да бъдат много, а интересът със сигурност ще е голям.

Е, какво е Вашето мнение? Modern Mercury успя ли да грабне вниманието Ви?





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up