Dior 5 Couleurs Palette 806 Capital Of Light (Dior Skyline Fall 2016 Collection)


Постът днес е посветен на още един продукт от есенната Skyline колекция на Dior. Става дума за палитрата от пет цвята сенки с прекрасното име Capital Of Light.




Capital Of Light е една от двете 5-ци, които Dior включи в своята есенна колекция.

Палитрата е с размер 3,4 гр. общо и цена от 115 лева.


И 5-те цвята в Capital Of Light са с блестящи частици. Принтът върху палитрата е инспириран от Айфеловата кула в Париж и изобразява орнаменти от нейната архитектура.

Опаковката на палитрата е класическата за 5-ците на Dior - гланцирана и с логото на марката върху капака. От вътрешната му страна има огледало, а до цветовете на Capital Of Light са поставени два двустранни апликатора. Заедно с палитрата получавате и велурен калъф, както е редно за продукт от този клас.


Да купя палитрата беше мое желание не само заради красивия принт, но и заради цветовете, които се включват в нея. Единственият цвят, към който първосигнално бях скептична е розовото, но дори и за него намерих употреба.

Цветовете в Capital Of Light са със сравнително добра пигментация и много добра текстура. Сенките не се разпрашват повече от нормалното, нито частички от тях попадат по лицето по време на гримиране. Блясъчетата в цветовете са много фини и полепват с лекова върху клепача, като носят светллина в погледа, без да се натрапват.

Двата светли цвята и розовото (съжалявам, че ги изброявам така, но нямат конкретни имена) имат нужда от малко повече напластяване, за да изпъкнат добре и да бъдат наситени.


С цветовете могат да се направят много и разнообразни грим-визии, но лично на мен категорично ми липсва матов цвят. Винаги когато правя грим с тази палитра, задължително включвам и няколко матови цвята, с които хем уравновесявам визията, хем "рамкирам" цвета, който съм решила да бъде основен, и привличам повече внимание към него.


Capital Of Light използвам с наистина голямо удоволствие, но ако трябва да Ви предложа да дадете 115 лева за някоя палитра, то тя със сигурност би била някоя друга. Палитра, която предлага в себе си и матови цветове и палитра, която има малко по-силна пигментация. Макар и носеща много красота и френски шик, Capital Of Light не покрива всички критерии за невероятен продукт.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up