EOS Lip Balm (балсами за устни Evolution of Smooth)


EOS Lip Balm
EOS Lip Balm
Днешната публикация е посветена на може би най-известните балсами за устни в света - Evolution of Smooth или EOS.



EOS Lip Balm
EOS Lip Balm
От години известни личности като Ким Кардашиан, Майли Сайръс, Нина Добрев, Никол Шерцингер и други се доверяват именно на EOS за грижа за устните. Нека не забравяме и мъжете почитатели на марката - Келан Луц, Ед Уестуик, Адам Ламбърт и т. н. 

EOS Lip Balm
EOS Lip Balm
Балсамчетата впечатляват не само с доброто си влияние върху устните, но и с интересната си форма. Често са наричани "яйцата на EOS".



Както не веднъж съм споделяла - аз от състав не разбирам. Съставките на балсамите теоритично добри ли са или не не мога да кажа. Знам обаче как ми повлияха. Балсами за устни използвам наистина от както се помня. Използвах балсамите-стик на Нивеа. Устните ми никога не са били напукани. Само че се налагаше пред 45 минути или максимум час да нанасям отново. В противен случай усещах устните си сухи и опънати. Разказах това на Жаки (блогът й може да видите тук http://www.makeupgalaxy.com) и тя ми обясни, че това се получава поради наличието на Petrolatum в състава. По същото време си бях поръчала от балсамите на EOS, които не съдържат тази съставка, и реших, че е идеалният момент да ги изпробвам.

EOS Lip Balm
EOS Lip Balm
Първоначално ми беше малко странно да свикна с яйцето. Бях свикнала устните ми да бъдат по-мазни, а при EOS няма такова усещане. Разликата между Нивеа и EOS усетих много бързо. Спрях да чувствам устните си сухи. Ако с Нивеа се налагаше да ги мажа поне веднъж на час, то с EOS ги мажа по 4 или 5 пъти на ден. И не защото чувствам сухота, а просто защото имам навик да нанасям често и харесвам усещането върху устните. Балсамчетата на EOS са изключително икономични. За година и половина съм използвала 4 опаковки.

EOS Lip Balm
Използван до край балсам и нов балсам
Формата на EOS е много удобна за употреба. Не е нужно да бъркате с ръка в кутийки, както примерно е с балсамите на The Body Shop или Nuxe.

Допълнителен плюс е, че EOS са добра основа за червила, дори и такива с матов завършек.

EOS Lip Balm

Балсамите EOS се предлагат с различни аромати. Някои са перманентни, други лимитирани. Ароматът не се задържа дълго върху устните, или поне аз не го усещам. Почти всички видове EOS може да намерите в ebay. Лично аз само от там си купувам балсамите. Има сетове с по няколко бройки, които примерно може да разделите с приятелка. Ако не Ви се занимава с поръчки от чужди сайтове, то може да поръчате и от България. Няколко страници във Фейсбук също предлагат марката.

Вие изпробвали ли сте някой от балсамите на марката? Харесват ли ви?




27 коментара

  1. Прекрасна основа за матово червило. Направо ме спасиха.

    ОтговорИзтриване
  2. Откакто го спечелих от томболата ти не съм спряла да го ползвам. :))) Бях чела коментари,че са прехвалени,но според мен не е така,определено се отразяват много добре на устните ми,а бяха напукани преди това.

    ОтговорИзтриване
  3. Безкрайно съм влюбена в тези балсамчета и то с твоя помощ <3

    ОтговорИзтриване
  4. От кой сайт мога да си поръчам, тук в бг?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ето от тази страница във Фейсбук https://www.facebook.com/bulgariaeos

      Изтриване
  5. Не знаех, че може да се поръчват и от тук! Сега задължително ще си взема някое :)
    Има ли разлика между различните балсамчета или е само в аромата?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. съставите са различни също.

      Изтриване
    2. Да, има някакви разлики и в състава. На една от снимките има съставите на повечето видове EOS.

      Изтриване
  6. Ако някой ще поръчва - да брои и мен :) (e.s.todorova@gmail.com)
    Пратиха ми един от Щатите, но свършвааааааа :(

    ОтговорИзтриване
  7. Много готино ревю на "яйцата" :) Ще ги пробвам и аз.

    ОтговорИзтриване
  8. Обичам ти снимките :) Вече сериозно се насочих към поръчката на едно такова яйчице.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, че ти харесват <3 Поръчай, не мисля, че ще съжаляваш <3

      Изтриване
  9. Страхотно ревю, :) аз също мислех да си поръчам от фейсбук страниците на българската фирма, която ги предлага тук, но после прочетох някъде, че били много евтини в сравнение с ebay и сигурно са ментена от Китай :(( затова все още се чудя

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)
      Показаха ми яйце, купено от бг страницата и изглежда 1:1 с моите. Всъщност разликата в цената не е голяма. Това, което ми показаха беше изрязано от сет с 5, какъвто и аз си взех.

      Изтриване
  10. Страхотни снимки супер свежи и весели. Не съм ползвала все още този продукт, но така като гледам какво си написала може и да взема да пробвам.
    Чудесен и много изчерпателен пост :*
    hellovixi.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Много се радвам, че съм била полезна :)

      Изтриване
  11. Страхотни снимки!
    Наскоро се сдобих с балсам на ЕОС (тъкмо преди няколко дни му направих ревю и аз :) ), впечатленията ми се припокриват с твоите, определено един много добър балсам, осигуряващ грижа и хидратация :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря много. Прекрасен блог, тъкмо прочетох ревюто и се почувствах малко тъпо. Все едно съм преписала :) Наистина еднакви са ни впечатленията :)

      Изтриване
  12. Леле, точно това си мислех и аз, докато четях твоето.. все едно съм ти откраднала думите..
    Знаем, че няма нищо такова :)
    Твоят блог също е прекрасен, нямам търпение да изчета всичко!

    ОтговорИзтриване
  13. Страхотно ревю! И аз съм го включила в списъка с желани продукти :))) само чакам да свърши балсамчето, което използвам сега (опитвам се да бъда по-икономична) :))) Страхотен блог, чак сега попадам на него, но го разглеждам вече час :))) Поздрави!
    www.artennviu.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря много :)
      Определено изкачай да си свършиш твоето. Яйцата са много икономични и няма смисъл да се затрупваш. Освен ако примерно не държиш един балсам вкъщи, един на работа, един в чантата :)

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up