Почти на годинка...


Преди почти една година реших да създам Eat Love Make up... Как лети времето само! 

Равносметките ще ги правя по-нататък. Сега искам само да обявя нещо. Какво? Ами пак е време за награда :) Или по-скоро подарък. Все пак какъв рожден ден би бил без подарък, нали? 

Продуктите на снимката не са част от съдържанието на кутията

Каква е наградата - няма да Ви кажа :) Всъщност и аз още не съм категорична в решението си. Основните продукти вече пристигнаха, но допълвам в движение като се сетя или видя нещо интересно. Та наградата е бюти кутия с продукти-изненада по мой избор. Победителят ще разбере съдържанието й чак когато я получи :)

Как да участвате - чрез коментарите си. Просто споделете с мен тук, като коментар под този пост (коментарите във Фейсбук няма да участват) нещо - препоръки, пожелания, критики, какво Ви харесва в блога, какво не Ви, какво искате да видите, кой Ви е любимият пост, кой не Ви е харесал, какво Ви е зарадвало или натъжило днес. Общо взето каквото искате. Не забравяйте и да оставите e-mail за връзка. Само това е. Това е единственото условие. Всеки може да участва само по веднъж! Моля, бъдете честни. Нека възможностите на всички бъдат равни. Това го казвам за всички търсачи на Giveaway-и, и за хората, които за коледната игра ми пращаха по няколко еднакви мейла от различни адреси ;)

Срок - може да оставяте коментарите си тук до 07.05.2014г. включително. На 08.05.2014г. най-вероятно чрез Random.org ще изтегля печелившия.

За продуктите си знаете - нови, неупотребявани, закупени с лични средства.

Ако смятате, че кутията би Ви харесала и изненадала приятно - очаквам коментарите Ви!

Благодаря Ви, че Ви има!



128 коментара

  1. Участвам с удоволствие :)
    Твоят блог ми е любим, яестичко го преглеждам. Най-интересни са ми постовете за продуктите на Tom Ford, не се сещам за нещо, което не ми е харесало.

    ОтговорИзтриване
  2. Честита (почти) годинка! Блогът ти е един от най-вдъхновяващите и добре списвани. Аз нямам никакви забележки към него, нито към теб. Надявам се да продължаваш да ни радваш с ревютата и снимките си и занапред и да си от полза на много жени, когато се чудят дали да закупят даден продукт.
    <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ..забравих да си оставя и-мейла .. gergana.hineva@gmail.com :D

      Изтриване
  3. Времето наистина лети!
    Аз като ентър в играта ще ти кажа кое най-много ми харесва в блога ти - топлината,с която ''посрещаш'' :)
    Ако оставим настрана козметиката,бих се радвала на публикации от ...ежедневието. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Мейла си забравих да оставя - gabrielastoyanova98@yahoo.bg

    ОтговорИзтриване
  5. Обичам изненади, няма как да не се включа :) Като любим пост мога да посоча този за палитрата Том Форд, който пусна пред седмица някъде - направо седях и изпивах синьото с очи :) Честита годинка и продължавай със страхотните снимки!

    elidoinova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  6. Супер, тъкмо пишех колко е хубаво понякога да угасне токът, но само понякога, защото сега нямаше как да разбера за предстоящия рожден ден на блога ти и най-вече за подаръците:)
    Много ми харесват снимките към публикациите, а нещото, което не ми допада за съжаление е, че повечето неща, за които пишеш, май само на снимка ще ги гледам :D Успехи занапред! :)

    antonova.antoaneta@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  7. Честита годинка! С удоволствие чета всичките ти постове, страшно са ми интересни, защото в повечето случаи показваш неща, които трудно бих могла да си позволя :P Продължавай в същия дух, пишеш супер! :)

    ОтговорИзтриване
  8. От съвсем скоро открих и започнах да следя бюти блоговете и оставам очарована от искреността и практичните съвети, които откривам. Продължавайте да бъдете все така активна!
    С най-добри пожелания за все по-големи успехи,
    Мария
    krasteva.aiesec@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  9. El, твоя блок ми е един от любимите. Не само защото продуктите в него са страхотни, но и защото някак много леко поднасяш информацията за тях.. и направо ти идва да тръгнеш веднага към магазина и да си ги купиш.:)))
    r.rusevaa@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  10. Честита годинка!
    В твоя блог любими са ми постовете "Грим на деня", неуспешно се опитвам да изимитирам един грим в златно и кафяво(от 28 октомври?!), така че мен би ме зарадвало да има и рубрика как правиш грима стъпка по стъпка.
    dimitrova.filka@abv,bg

    ОтговорИзтриване
  11. Честита годинка!
    Желая още много по толкова. :) БГ бюти обществото не нуждае от такива качествени блогове :)
    Най-любим ми е поста за пигментите на MAC. <3
    svetlami1(at) abv.bg

    ОтговорИзтриване
  12. Честита първа и много успешна годинка :) Не губи инерция и ентусиазъм и нека твоят блог остане все такава наслада за очите :) Не знам какво е мнението ти и дали си решила блогът да е единствено само за козметика (с леки кулинарни отклонения),но много бих се радвала и на малко лайфстайл постове,може би и малко мода,а защо не и пътувания :)
    ditetu_f@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  13. Честита, година времето наистина минава неусетно . Помня как разбрах за твоя блог от форума, чета и там с интерес постовете ти, определено използваш най доброто. От твоите постове се зарибих по Ибуки на Шисейдо една отлична серия, която не заменям от 5 месеца, а има голяма разлика, когато някои си купува по скъп крем и евтин крем, а ти винаги гледаш всичко да е на ниво, въпреки че си на моите години, човек в дадена секунда трябва се замисли и да вложи средства в по скъпа козметика. Много бих се радвала, ако пишеш коментари и за продукти за коса, примерно, но ако нямаш проблеми с нея е разбираемо. По принцип не използвам палитри и ружове, но продуктите и ревютата на ТФ са уникат :))
    secretly_2006@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  14. Честита годинка на блога! За любима публикация не мога да посоча в момента, но много ме впечатли тази за палитрата на Том Форд, която пусна наскоро. Харесвам качеството на снимките и това, че публикуваш и съдържанието на кутиите си от Пинкс (особено като дадеш и впечатленията си за продуктите, а не само да изреждаш какво съдърва кутията).

    boginq.todorova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  15. El, блогът ти ми е сред най-любимите! На първо място сред публикациите ти за мен е тази със снимки на всички притежавани от теб съкровища, подредени върху една маса. Разглеждах всичко с огромен интерес и внимателно се взирах в продуктите, които не се виждат добре, за да ги разпозная. Втората ми любима публикация е тази за палитрата на Том Форд, направо изтръпнах, докато разглеждах снимки и суочове...
    Ако трябва да обобщя защо толкова харесвам блога ти, ще кажа, че във всичко, което поднасяш на читателите си, проличава внимание към детайла и изтънчен вкус, а това не се среща толкова често в блоговете. Препоръката ми е да показваш и цялото си лице понякога. Имах удоволствието да те видя на една снимка, публикувана във форума и определено смятам, че така ще оказваш още по-голямо въздействие с грима, който ни показваш.
    Пожелавам успех на теб и блога ти! :)
    Диана
    diana_vesselinova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  16. Здравей Ел,
    Честит първия рожден ден на блога ти, желая ти да продължаваш да ни радваш с прекрасните, радващи окото снимки и коментари за продуктите, които са много полезни, аз лично отварям блога ти поне по веднъж на ден и нямам търпение да прочета всеки нов пост.
    Продължавай в същия дух и занапред за да ти честитим още много рождени дни тук!
    Много се надявах да има продължение на твоята гримова колекция с повече снимки и любопитни факти около козметичните ти находки, надявам се ако имаш време да обновиш постта ти, мисля че имаше много желаещи за това.
    Бъди здрава и успех на блога ти!
    Поздрави

    Даниела
    triada11@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  17. Здравей Ел, чета блога ти от момента, в който го открих (беше съвсем в началото) и за мен е едно от най-интересните четива в блог пространството. Продължавай да пишеш страхотни публикации!

    Много искам да видя колекцията ти!

    kamicee@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  18. Много години блогване ти желая и още повече козметични изкушения :)))
    Любимият ми твой пост е този за палитрата на Том Форд, влюбих се в невероятната опаковка и красотата на бронзъра и ружа :)))) Препоръки нямам, прави нещата, така че да ти доставят удоволствие, другото не е важно ;)))

    abeautybarblog@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  19. Обичам изненади! :)) Сигурна съм,че си подбрала страхотни продукти! :)
    Твоят блог е на едно много високо ниво-самите продукти,снимките..всичко.Продължавай в същия дух и още много верни читатели ти пожелавам!
    e-mail: cosmetics.rumi@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  20. Първата годинка е много важна - след нея детето хем е още много малко и има нужда да бъде държано непрестанно под око, хем е толкова променено, пораснало, укрепнало... С всичко, което създаваме е така :)
    Пожелавам ти вдъхновение и търпение!

    todorova.galia@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  21. Честита една годинка! Много обичам постовете ти с грим и бих искала да видя гримовете ти стъпка по стъпка. Харесвам много и снимките, които правиш :-).

    pracheva@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  22. Честита годинка! Винаги чета с интерес постовете ти и се доверявам на мнението ти! Любимият ми пост е за новата палитра на Том Форд - така си заразяващо си предала вълнението си :) Продължавай в същия дух, все напред и нагоре!
    hristina.dimitrova88@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  23. Честита (почти) годинка! На мен, разбира се, най-много ми харесва да гледам грим постове..Правиш страхотни гримове и ги гледам с удовослтвие :)

    longlivemakeup@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  24. Честита първа блогогодишнинина ;) Критики спрямо теб и начина на списването още повече снимки не мисля, че мога да изразя. Харесвам всичко до толкова, че не пропускам пост. От към любимите ми блогъри често изисквам по-редовно да ме радват, но с оглед на това, че и аз имам блог просто бих ти го пожелала :) Ел, аз чакам още серията със грим колекцията ти. Обожавам поста със палиърата на Том Форд.. Преглеждам го отново и отново. А, да и много се радвам, когато си туршувам рандом продукти в Интернет и блога ти излезе в търсачката ;)) Май набира популярност, което си е напълно обяснимо ;)

    mari27eti@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  25. Честита 1 годинка ! Обожавам изненадите и съм сигурна, че си избрала само стрхотни неща! Няма неща, които да не ми харесват в блога ти. Любимите ми постове са за любими и изхабени продукти, както и грим-стъпка по стъпка. Продължавай все така!!! ☆★☆
    E-mail: rodi_peikova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  26. Здравей! Пожелавам ти преди всичко да си жива и здрава, за да продължаваш да ни запознаваш с нови продукти! Нещото което най много ми харесва в блога ти са снимките, които правиш, те правят продуктите още по-уникални. Наистина ми допада рубриката ти Грим на деня и бих била много щастлива, ако споделяш с нас как да го постигнем стъпка по стъпка. Весел празник! :)
    e-mail: chocolate_radi@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  27. Честит рожден ден на Eat, Love, Makeup :)
    Най-много в блога ми харесва качеството на снимките - светлина, композиция, начин на заснемане.
    Също и постовете за декоративна козметика и лакове за нокти.
    Само напред и нагоре!
    e-mail: lulucheto@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  28. Честит рожден Ден на блога!
    Много ми харесват описанията и снимките на
    продуктите.Допада ми това, че не си спестяваш мнението
    ако нещо не е било добро или подходящо за теб.Реалистично представяш нещата
    и с плюсовете и с минусите.

    Естествено, съм възхитена и от гримовете ти!

    Успех!И продължавай само напред и нагоре!

    dstojkova@avb.bg

    ОтговорИзтриване
  29. Ел, Честита Годишнина, наистина времето мина много бързо! Пожелавам ти още дълги години да празнуваш годишнини на блога и страстта ти към Грима да не угасва:)

    Много ми харесват ревютата на продуктите и качеството на снимките. Определено новият обектив си казва думата, но си личи и твоето старание в тази посока. Любими публикации са ми за червилата на ИСЛ и продуктите на ТФ. Бих искала обаче да има повече гримове с показваните продукти, особено един куп страхотни палитри, които много ми се иска да видя интерпретирани върху твоите очи:)
    Отново честито и Enjoy!
    gadamer@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  30. Честит празник на блога. Следя го от доста време и най- много харесвам постовете за нови придобивки и маникюр. Желая успех и творческо дълголетие :-)
    ani2201@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  31. Честита годинка :) Пожелавам още 30 пъти по толкова! В блога обожавам най-вече дизайна му и прекрасните лилави декорации <3 Следя го от доста време, обожавам снимките и гримовете на деня :) Ревютата на продукти също са ми доста полезни, желая ти много вдъхновение :)

    tpreslava@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  32. Честита годинка! Иска ми се да видя някой фото урок. Винаги когато гледам в раздел "Грим на деня" се изумявам колко си добра и какви красоти си сътворила. Любими публикации са ми тези за червилата, защото пишеш за марки който само мога да сънувам, но това не ми пречи да се радвам на красивите им цветове и гилзи от твоя обектив.
    rositza.vitanova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  33. Честит празник! Много харесвам блога ти и чета всичко с удоволствие. Харесвам всякакви публикации, но най-любими са ми тези тип haul и тези за изхабени продукти. Пожелавам ти все повече успехи в бъдеще и още много поводи за празнуване!!!:)))
    mimozko.angelova86@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  34. Ел, реших да не чета другите коментари, за да бъда напълно обективна и безпристрастна в оценката си. Затова първо - поздравления за годишнината! Пожелавам ти да обгрижваш блога си с много любов и вдъхновение! Желая ти и много лично щастие! А сега по същество - блогът ти е един от малкото български блогове за козметични продукти, които чета и май единственият, в който оставям коментари. Защото виждам потенциал, защото ми е приятно тук и защото знам, че можеш да го превърнеш в най-добрият. Публикацията ти за палитрата на Том Форд бе уникално добра - именно това ми се иска да виждам по-често тук. Страст, ентусиазъм, любов. Интересни са ми тези публикации - може някоя от тях да не е твърде пространна или изключително информативна, но е истинска и заразяваща. Всъщност това е единственият съвет, който ще си позволя да дам - позволявай ни по-често да видим твоето истинско, страстно Аз. Бъди себе си и всичко ще е наред :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Целта на коментара ми беше да те поздравя, но сега се сетих, че може пък, по някаква неведома приумица на съдбата, да спечеля наградата - та в тази връзка ето имейл за контакт: mitrusheva@yahoo.com

      Изтриване
  35. Честита годинка! Пожелавам ти още много успешни такива! От известно време се запалих по бюти блоговете, интересно ми е, най-вече когато се коментират продукти, които познавам - по това се ориентирам дали имаме сходни вкусове и възприятия с различните блогърки. Ако мненията ни съвпадат, тогава някакси ми нараства доверието (не че е задължително). Твоят блог е един от тези, които следя с интерес. Възхищавам се на енергията, която имате всички, които поддържате блогове :)
    sheny@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  36. Честита годинка, Ел!
    Въпреки че съм makeup junkie, винаги съм се стремяла към едно - да имам една малка чанта с принадлежности и всички да са ми HG. Нали се сещаш - перфектната палитра, перфектният фдт, перфектната спирала. И никога повече да не влизам в козметичен магазин. Е, блогове като твоя ми пречат да го постигна. :))) И поддържат страстта ми съвсем пълнокръвна, защото всеки трябва да има онова нещо само за него, в което да избяга и да се извлича удоволствие. Някои ловят риба, ние ловим красота. Хубвао е, нали? :))) Мейл: lust_for_life@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  37. Честита годинка! Поста, за който се сещам в момента и ми беше много интересен беше този с палитрата на Том Форд.
    yotovali@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  38. Честита годинка ,Ел! :3
    Всеки ден посещавам блога ти и чета с удоволствие новите и постове. Любимия ми пост е този за грижата за кожата. Продължавай в същия дух! <3
    iana_raia@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  39. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  40. Честита годинка! Прекрасен блог, толкова обичам да виждам твои постове.Благодарение на теб започнах да използвам хидразен и кожата ми е повече от благодарна! Продължавай в същия дух :))) Поздравления! lora.n.vasileva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  41. Честит първи блог рожден ден!
    Обичам твоите снимки! Винаги си личи когато някои е положил труд да направи снимките си възможно най-прекрасни. Иначе обичам да чета за любимци, празни опаковки, а напоследък и за сравнения между почти еднакви продукти.

    ronrinesu@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  42. Супеееееер!!!! Следя твоя блог с интерес и веднага се включвам :) Показвай повече ревюта на червила> много добре ги подготвяш :)
    pop_eye@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  43. Честита годинка и още много успехи на блога!Всичките ти постове са страхотни, но аз искам да те поздравя за перфектните снимки.Като отворя някоя публикация гледам снимките с огромно удоволствие.Продължавай в същия дух! :))
    veselina_1586@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  44. Чета всичко което пишеш с най-голямо удоволствие,пишеш много професионално и завладяващо,продължавай в същият дух,честита годинка на блога и дано още дълго да ни радваш с интересните статии които пишеш!!! vilivili86@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  45. Харесвам.. на практика всички публикации в блога, но най-най-много се радвам на гримовите, тези за нови продукти на нашия пазар и empty постовете <3 Честита годинка!
    mydropsofrainbow@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  46. Честита годинка! :) Пожелавам ти още много нови читателки! Снимките и гримовете ти са страхотни! Бих се радвала, ако направиш грим-урок. Любимата ми статия е за грижата за кожата.
    ice_magi@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  47. Честита годинка! Най ми харесва, че пишеш често и за най-различни продукти. Внасяш красота само като ги показваш и коментираш. Поздрави и вдъхновение за повече нови статии!

    ОтговорИзтриване
  48. Честит рожден ден на блога! Продължавай в същия дух и не се отказвай ! Блога ти е много готин и с удоволствие го чета !
    Email : suzaa93@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  49. Честито!Дано имаш много,много читатели!Напоследък все повече ми е интересно не толкова декоративната,а бялата козметика,така че понякога макар и не по джоба ми,ми е приятно да прочета някое ревю за хубав/или не чак толкова/продукт от бялата козметика. :)

    ОтговорИзтриване
  50. Честита годинка на блога :) Една от любимите ми публикации е една от последните - за палитрата на Том Форд, много ми харесва начина, по който си направила ревюто, описателно, емоционално, с малко лични, лирични отклонения :) Аз бих се зарадвала на повече ревюта на бяла козметика, т.к. мисля, че основата и поддръжката са най-важни за хубавия грим. А и съм сигурна, че имаш много и интересни продукти за показване :) Успехи и много читатели за напред! petia_st84@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  51. Честита годинка на блога! Още много годинки да честитим! Всяка публикация ми е интересна, допада ми стила на писане и изказа! Препрочитала съм няколко пъти публикациите, в които споменаваш Шисейдо Ибуки. Помогнали са ми много да се ориентирам в избора. Всичко най-добро и много успех на блога.

    dani_gosheva@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  52. Ел! Честита една годинка! Със сигурност е много емоционален и специален за теб момент! Харесвам много блога ти и с удоволствие го следя! Харесвам и ти благодаря за любовта, с която го оформяш, за качеството на снимките и за хубавия, интелигентен текст и език! :) Разделяме една и съща страст и ти желая още много поводи за възторг и вдъхновение (съответно по-малко поводи-продукти за разочарование)! С удоволствие се включвам в надпреварата :)))

    toni_stefanova@mail.ru

    ОтговорИзтриване
  53. Честита годинка!
    Много харесвам блога ти и всички красоти, които показваш и описваш в него. А това, което бих искала да виждам по-често, са публикации с гримове. Гримираш се феноменално красиво!
    emilia.nikolova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  54. Честита годинка на блога :) Пожелавам да има все повече читатели и се надявам да започнеш да правиш грим уроци :)
    nitsa_sm@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  55. Честит Рожден Ден! Следя с огромен интерес блога ти:).Харесва ми вниманието, което отделяш на детайлите.Снимките ти са невероятни.Продължавай в същия дух.
    ivankatsankova@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  56. Честито! Следя с голям интерес блога ти. Най-много харесвам да чета твоите таг публикации.Снимките ти са със страхотно качество. Успех и за напред! ;)
    nikigyurova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  57. Честит празник на блога! :)) Харесва ми отдадеността ти към всичко, което споделяш! Ревютата ти са чудесни!

    ensanglante@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  58. Честита (почти) годинка! Желая ти много вдъхновение, да може ние , които четем и те следим да се наслаждаваме на твоите постове! Харесвам любовта ти към Том Форд :-) обичам да чета постовете за лаковете за нокти и като се замисля - чета всичко с интерес!
    marykay@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  59. Честита годинка! Блогът е един от най-добрите, които следя. Страхотни снимки и чудесни описания. Иска ми се да има повече ревюта на бяла козметика.
    elena.shtirkova@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  60. Честит първи рожден ден, желая ти още много по толкова! Много ми харесват ревютата ти , много са вълнуващи, особено за палитрата на Том Форд

    iveto63@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  61. На мен много ми харесва да гледам перфектно гримираните ти очи. Действат ми страшно вдъхновяващо... Често обаче ми се иска да разбера малко повече, за новите ти продукти, какво заявява производителят, може и състав например, а не само името им... Ти беше писала, че нямаш време за по-дълги публикации и те разбирам, де. То постоянно липсва и на мен!
    Пожелавам ти още много вдъхновения, а и да ни разкажеш за тях! ;)
    Поздрави!
    chebisheva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  62. Кога мина една година?! Сякаш беше вчера като направи блога и четох първите ти публикации. Следя публикациите ти редовно, снимките са страхотни , личи си че влагаш много време и труд тук , успяваш да задържиш вниманието ми като читател.
    Поздрави, Антоанета!:)
    antoanetkata@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  63. Честита годинка!
    От няколко месеца следвам блога редовно. Харесвам дизайна на блога, изчерпателните постове и факта, че повечето козметика е от high-end нишата.
    Хареса ми скорошния ти пост с ревюто на сенките на Том Форд. Толкова радост за малко количество сенки, но пък те разбирам напълно :)) Същата радост ме обзема от шишенце лимитирана колекция лак за нокти :D
    Като цяло съм редовен твой читател, макар не винаги да пускам коментари.
    Продължавай все така напред и нагоре!
    И весели празници!
    ianariddle@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  64. И от мен честита бъдеща годинка!

    Много ми харесва как си организирала блога си като дизайн, много е приятно дори само за гледане, хубави фотографии и начин на изразяване, това са неща ,които много ме впечатляват. Обичам всякакви ревюта, дори сега като преглеждах по-стари публикации, установих, че подминаваните от мен ревюта на лакове, ме впечатляват доста при теб.
    Та стига многословия- успех и много последователи на блога :)

    rali_leeds@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  65. Честит празник на блога! Пожелавам много вдъхновение за бъдещи публикации и куп последователи! Продължавай в същия дух. Блога ми харесва такъв, какъвто е в момента!
    Елица Златанова
    zlatanova_eli@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  66. Честит рожден ден на блога! Продължавай в същия дух! Пожелавам ти много страхотни придобивки, вдъхновение за прекрасни публикации, обективизъм и желание да зарадваш всичките си читатели !
    Следя доста козметични блогове ежедневно, но твоят ми е любим! <3 Харесвам всички публикации, може би любима ми е за ЛОРАК- ПРО палитрата,защото я очаквах с голямо нетърпение, но обожавам снимките на червилата на Ив Сен Лоран. Публикацията за палитрата на Том Форд беше изпълнена с толкова емоции и ентусиазъм, че няма как да не зарази всеки читател. Снимките ти винаги са на високо ниво. Бронзъра и синьото са наистина феноменални. И това само от снимки,представям си какво съкровище са на живо!
    Любимия ми абзац : " Отварям една малка скоба, за да обясня за хората, които не ме познават, че съм луда на тема козметика. Което си е работа на пълен работен ден и започва в 8 часа сутринта, понякога и по-рано, с щателна проверка на всички известни ми сайтове за козметика. Проверката цели да установи какво ново има в он-лайн магазините. Проверката се извършва всеки ден! Затварям скобата." Много яко! :P
    radkavelik@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  67. Честита година на блога :) Давай все така смело на пред! Чета с голям интерес блога. Ревютата на продуктите са ми много полезни, да си призная изпускам описанията на бюти кутииите, идва ми много да ги чета и гледам на доста места :D Блога ти се нарежда на челните места в моята блог класация. Успех и поздрави! monika.duncheva@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  68. Деница Ивановапетък, април 18, 2014

    Стефи, честита годишнина на блога! Не следя блогове, но този е разкошен! Благодаря ти за ревютата на много скъпи, ненамираеми в България продукти! Пожелавам ти много вдъхновения!
    denikova2002@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  69. Честита годишнина на блога! Много ми допада стилът ти, харесват ми ревютата, които правиш, гримираш се прекрасно! Защо не започнеш да правиш фото или видео уроци? :)

    Поздрави!
    Станислва Кирилова
    stanislava.k@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  70. Честита (почти) годинка!
    Блогът ти е един от любимите ми. Бих го описала като един от най-вдъхновяващите и добре списвани. Относно забалежките - нямам такива!

    ОтговорИзтриване
  71. Честита годишнина на блога! Много често го посещавам и мога да кажа че ми е любим . Харесва ми такъв какъвто е и ти пожелавам много успехи занапред!
    firge_massari@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  72. Ами, Честита годинка :) Много, ама много ми се иска да правиш повече грим-постове - нещо като tutorial или pic-torial, с полезни съвети как да направим определн грим! Пожелавам ти успех и все повече последователи!
    e-mail: lina_ev@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  73. Честита 1ва годинка с пожелание за още доста години да ни радваш с хубавите и интересни статии и ревюта на хубави продукти :)
    reni199@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  74. Честита годишнина на блога (hug) !
    Ти си ми сред любимите български блогърки , винаги те следя с интерес. Първото което ми хареса кога го видях за първи път беше снимки и рецепта на шоколадови десерти ала браунис. Казах си ейй това е моя човек, освен грим разбира и от сладко ;) и даже ми липсват други такива снимки на десерти направени от теб.
    За мен е чест да участвам в този giveaway. Пожелавам ти все така да го води и все по- четен да бъде и следен ;) .
    az_dqvolat@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  75. Честита почти годинка :) Наскоро открих твоят блог и искам да кажа, че съм впечатлена. Харесва ми много, че пишеш за козметика, която за жалост не съм имала възможността да използвам. Следиш изкъсо пазара и ни запознаваш с много нови неща, което е много полезно. Харесвам много и начина ти на писане и винаги изчерпателният снимков материал :) Желая ти да продължаваш да пишеш и още много години да четем Eat Love Make up :)
    martina.yaneva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  76. Честита годинка на блога!
    Какво хареsвам в него? Всичко! Снимките, гримовете, продуктите, актуалната информация - наистина всичко!
    acupofteiated(a)gmail.com (a)=@

    ОтговорИзтриване
  77. И моя блог скоро ще стане на годинка и напълно те разбирам, не мога да повярвам колко бързо минава времето! Пожелавам ти още много вдъхновение и прекрасни постове! :)))
    Обожавам да чета ревютата ти на продукти, тъй като винаги имаш прекрасни снимки а и ползваш неща, които за момента не мога да си позволя, а ми е интересно да прочета мнението ти за тях. Нямам търпение да видя какво си подготвила за печелившия, а за себе си стискам палци! <3
    ivana.nikolova.9@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  78. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честита година на блога! Твоите ревюта бяха едни от първите, които започнах да чета и да си призная действаш много вдъхновяващо. Късмет на всички! Ако все пак имам късмет, за всеки случай maya.toleva@gmail.com

      Изтриване
  79. За мен лично - Eat Love Make up e един от най- най- добрите бюти блогове в България. Желая ти много здраве и неспиращо вдъхновение за безброй бъдещи годинки :)
    myhappypond@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  80. Най-любимият ми блог, чета с удоволствие от-до. Честита първа годинка, много успехи и бъдете все така красиви и вдъхновяващи.
    paloma_lg@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  81. Честит рожден ден на един от любимите ми бюти блогове! С удоволствие следя за нови постове заради:
    - компетентното мнение на прекрасната и истински отдадена авторка
    - информативното съдържание и увлекателният стил на писане
    - красивото оформление на основната тема на блога
    - изключително качествените и артистични снимки, допълващи щедро всяка публикация
    - приятните изненади, които очакват читателите доста често
    - старанието винаги да се представят актуални и интересни (често дори трудно-достъпни) продукти

    Браво! Желая на обаятелната авторка много порив и вдъхновение, за да развива блога с все така голяма любов! Единственото, което ми 'липсва' са именно повече постове - ако имаше как да ни разказваш подробно за всяка една козметична красота, с която се сдобиеш, но знам добре, че това е хоби и че денят има само 24ч, затова ти БЛАГОДАРЯ за това, което правиш.

    Поздрави,
    Мила, milafarfalla@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  82. Ами какво да споделя... Може би, че твоят блог беше първият бюти блог, който започнах активно да следвам и да чета. И сега, преди да си купя някакъв продукт, надничам тук, за да видя дали не си писала за него и какво мислиш :) Пожелавам ти всичко най-хубаво и дано блогът отпразнува много рождени дни!

    Мейлът ми е nora.naidenova@gmail.com :)

    ОтговорИзтриване
  83. Честит първи рожден ден на един от най-страхотните блогове! Чета публикациите с огромно удоволствие. Най-много харесвам ревютата на различни продукти, защото са изключително полезни, когато се колебая дали да си купя даден продукт или не! Желая ти много успехи занапред!
    Имейлът ми е katya.v.nikolova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  84. Честита годинка на блога! Винаги се радвам когато видя нова публикация от теб. Харесвам много ревютата на продуктите, които правиш. Нямам възможност да купувам само висок клас козметика и четейки мнението ти за тях, преценявам дали би си заслужавало купуването им. Пожелавам ти още много рожденни дни и много верни последователи на блога.
    kristin.n.pavlova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  85. Открих те скоро, но се наслаждавам на всеки пост. Добре написани ревюта, които поне за мен дават ясна представа дали нещо би ми свършило работа. Не съм от жените, които имат тонове мазила и козметика. Гледам да се ограничавам до 10 основни неща и винаги търся инфо за продукт, който ми е направил впечатление.Така открих блога.Страхотен дизайн на страницата - лилаво и аз много обичам.
    Личи си, че е правен с мерак и любов ~
    Честита годинка

    e.s.todorova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  86. Гергана Божиловасряда, април 23, 2014

    Честит първи рожден ден ! Много харесвам блога ти, ревютата на продуктите,грима, така се чувствам информирана и в крак с новите неща :). Ще ми е интересно да има и публикации за интериор и мода .Желая ти много успехи и още много рожденни дни !
    giga01@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  87. Честита годинка, още много да ни радваш! :)
    Харесва ми много, че пишеш за по-скъпа козметика и така мога да преценя по-добре дали нещо си струва инвестицията или не. Снимките също са прекрасни и дават добра представа за продуктите (особено полезни, ако купувам нещо от интернет). Любимата ми публикация е тази за палитрата сенки и руж на Том Форд. Ентусиазмът ти беше заразителен, чрез прочетеното усещах възхитата ти и ме развълнува (не, че толкова сини сенки бих сложила аз (на мен не отива или поне така си мисля...), но този пост ми е най-любим) :)

    С пожелания за много нови (по)читатели,

    Мари
    sunday.fairytale@gmail.com

    P.S. идеята за изненада е страхотна :) Обичам изненадите, пък било то и вътре да са само шарени хартийки с картичка :) :) :)

    ОтговорИзтриване
  88. Честита почти годинка :) Как лети времето...
    Харесвам много ревютата ти,изключителни са и наскоро бях на една мацка на рожден ден,чудейки се какво да и взема (и тя манячка на козметика) ми помогна твое ревю да избера :)
    Радвай ни още много годинки.
    Галя
    kapinarova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  89. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  90. Честита годинка , с пожелания за много успехи и много нови придобивки !!! Блога ти е страхотен,любимата ми публикация е "Лаковата колекция" ,сега с нетърпение чакам и "Грим колекцията" :)
    stoicova_84@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  91. Честита блоггодинка. С удоволствие чета твоите постове, всички са толко професионално представени - и снимки и увлекателен и текст с цялостно описание и т.н. Напоследък като че ли ми липсват публикации на грима ти. Не мисля че имам любима твоя публикация, просто блогът ти ми е любим.

    maria.vladimir0va@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  92. Честита първа година! Наистина прекрасен блог. Един от малкото, които ме карат да се върна отново и да чета с интерес. Когато човек има талант и страст за нещо си личи ужасно много :) Продължавай все така.
    iboyana@yahoo.com

    ОтговорИзтриване


  93. Честита първа годинка! Желая ти много вдъхновение и верни читатели!
    Следя блога ти неотдавна - може би от около половин година. Истината е, че твоите публикации според мен са едни от най-обмислените, визуално издържани, дават достатъчно информация без да се разтягат прекомерно локуми, понякога дори само снимковия материал е достатъчен. Имаш наистина премерен тон към читателя. Харесва ми, когато видя , че си публикувала нещо, особено ако продуктът/темата ще ми е особено интересна....оставям си блогът ти почти винаги "за десерт" на дневните непрочетени публикации. Голяма част са ми добавени със звездички в приложението, с което чета, така че не знам коя би ми била любима. Според мен ..блогът ти е пректасен и вдъхновяващ!
    Александра Кирева
    Alex_kireva@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  94. Би ми се искало да виждам повече гримове, защото имаш много лека ръка, която твори прекрасни неща. :)
    tbwblog@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  95. Честита първа блого-годинка! Съвсем от скоро се заглеждам по бюти блоговете. На мен лично са ми много полезни и интересни ревютата на различни продукти. С голям кеф разгледах колекцията ти от гримове и организацията на четките ти. Лично за мен би било много полезно ако направиш някоя публикация за грим и покажеш кое с каква четка си нанесла. :)
    Поздрави,
    Маги / magitmarinova@gmail.com /

    ОтговорИзтриване
  96. На мен най-много ми харесват постовете с грим на деня ( макар, че скоро не си пускала такива ). Ще се радвам да виждам повече твои творения.
    П.П. честит почти рожде ден :)
    limitedbeauty@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  97. Честит рожден ден на блога! Обичам да чета публикациите ти,особено ревютата на продукти, а снимките ти са просто невероятни. Продължавай в същия дух!
    Поздрави,
    Анастасия

    nastjanastja[at]mail.bg

    ОтговорИзтриване
  98. Честита Първа Годинка на Блога.Много харесвам публикациите на ревютата на нови продукти.Имате невероятна колекция грим.Запозната сте с козметиката и редовно влизам в блога.Имам еднин въпрос бихте ли ми казали от къде мога да си взема Shiseido eye color bar?Надявам се да можете да ми помогнете и да си взема палитрата.
    Полина
    po_li_to@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  99. Ще започна с - честита почти годинка. Блогът ти е един от най-вдъхновяващите и най-полезните, който съм срещала и много се радвам за това. Научих доста неща от теб, а и си накупих доста продукти, които сега си ползвам с неописуем кеф.
    milichina@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  100. Честита първа годинка! Много ми харесва блогът ти, защото е много информативен, визуално е много приятен. Хубаво е, че коментираш по-висок клас козметика, рядко българските блогъри го правят (за съжаление причината е ясна). Сега искам да споделя какво не ми харесва в блог-а, без да ми се сърдиш:) - не ми харесват публикациите ''Какво ново на българския пазар", защото там само даваш информация за продуктите, взета от някъде, без да го има личното ти мнение, отношение и проба на тези продукти. Освен това тези публикации са много дълги и мен лично ме отегчава да чета рекламата на вносителите. Ще бъде страхотно ако продължиш с тези публикации, но да го направиш през твоя поглед:) За нас, които следим блоговете е важна именно личната оценка, а детайлна информация можем да получим от сайтовете на производителите. И като финал искам да кажа колко много ми харесват публикациите от "Грим на деня", които за лаик като мен са много полезни.
    Продължавай смело напред! Имаш фенове!
    Антоанета
    toni_kl@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  101. Здравейте,ЕЛ!
    Поздравления за рождения ден - бъдете все така търпелива и заразяваща:))) Благодарение на вас открих кремовете на Ланком и вече повече от пловин година не сменям серията Хидра зен за нищо на света:))
    Пожелавам ви здраве много красота

    desikaradjova@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  102. Честита първа годинка,Ел :) Все едно вчера се чудеше дали да го създадеш,а вече е рожденник :) Пожелавам си да видя публикации на всички продукти,които ни показваш в придобивките :) Бъди все така,мила и отзивчива <3 tamar81@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  103. Честита първа годинка на блога :) Обожавам да чета публикациите ти, както и да разглеждам страхотните снимки.
    Много твои публикации са ми помогнали в избора на продукт, затова и винаги чета с удоволствие новите неща.
    Пожелавам ти успех и още много последователи.
    kremka20@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  104. Честит рожден ден на блога! Чета с удоволствие всяка публикация! Винаги със стил, класа и обективност! Много бих се радвала да започнеш да правиш клипчета, за да ни показваш гримове стъпка по стъпка, както и да покажеш подробно колекцията си от гримове и четки.
    Пожелавам все по-голяма популярност на блога, а на теб лично много здраве и да не те напуска страстта към гримовете, красивото , споделянето!
    Таня
    tania85@email.bg

    ОтговорИзтриване
  105. Честита годинка на най-любимия ми блог :) mila_721@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  106. Привет!
    Честита годишнина! Благодаря за всички "ревюта" на продукти, които прочетох в блога ти - бяха мнго полезни. Ще се радвам в бъдеще да има още такива на продукти свързани с грижа за кожата, тъй като те са ми слабост и гледам детайлно състав и пр.
    С пожелание за много усмивки и нестихващ стремеж към красивото!
    Димитрина - avzonia@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  107. Светослава Кръстевапетък, май 02, 2014

    El, поздравявам те за страхотния блог! Честита годинка! Продължавай да ни радваш с публикациите си - толкова вкус и стил лъха от всяка твоя статия, от всяко
    твое мнение във форума. Любимата ми публикация е за палитрата на Tom Ford -
    повтарям се, но това за мен е една от най -
    впечатляващите палитри евър! Благодаря за всички споделени мнения и съвети! Успех занапред!
    svetoslavakra@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  108. Блогът ти е просто изключителен. Следя го с удоволствие, снимките са супер. Още повече би ми харесало, ако към "Грим на деня" включиш и продуктите за лице. Няма смисъл да говоря за колекцията ти. Пожелавам ти успехи и много усмивки.
    zuondra@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  109. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  110. Поздравления за рождения ден! С удоволствие чета ревютата в блога ти!

    - Ванина, vanina.iv@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  111. Честита годинка, El ! На мен блогът ти ми харесва, защото могат да бъдат прочетени много различни неща и има за всеки по нещо. Аз лично много обичам да чета Ревю-та и за това, какви покупки си правила. Пожелавам ти още много последователи, които да се радват на твоите публикации :))

    Айлян - ayli7yy-96@hotmail.com

    ОтговорИзтриване
  112. Честита първа годинка на един от любимите ми блогове! Блогът е прекрасно оформен. Снимките са със супер качество. Много неща съм си поръчала и съм много доволна след ревюта тука. Сега ми предстои и Ибуки серията да поръчам, след твоите ревюта. Абе много, много харесвам блога. Може би ми липсва рубрика за " Любими продукти през месец..." Все така напред и нагоре! :):):)
    shantal@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  113. Честита годинка на този прекрасен блог! Наистина впечатляващи снимки и ревюта! Не пропускам пост. Най-интересни на мен са ми публикации за грижа на кожата, както и грим колекции и любими продукти в отделни категории. Поздрави!

    mariya.p,mihova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  114. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  115. Честита първа година! Много се радвам,че има такива български блогъри на такова високо ниво като теб El. Винаги чакам с нетърпение публикациите ти особено ревютата на продукти. Надявам се да продължиш още много време да ни изненадваш с интересни публикации.:)

    s.s.r@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  116. Страхотен сайт! Много харесвам ревютата! Много успех ти пожелавам!
    anjelkayazade@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  117. Честита първа годинка!!! Супер сайт!
    angel_h2o@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  118. Честита годинка на един от любимите ми блогове! Много харесвам ревютата на продукти,страхотните грим на деня публикации и много красивите и вдъхновяващи снимки!
    danivaskova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  119. Честита годинка! Чета и посещавам блога заради хубавите снимки, полезните ревюта и личното удоволствие от добре поднесена комбинация от двете. Чета всичко, нямам специални изисквания, просто продължавай да бъдеш себе си.

    имейл: alex99[at]abv.bg

    ОтговорИзтриване
  120. Привет! С удоволствие следя блога, радвам се че има достойни на американските и английските канали за красота! Бих се радвала ако и по-често има нови постове.Успех! :) iva.stoikova@gmailc.com

    ОтговорИзтриване
  121. Здравей! Аз следя блога ти от доста скоро и не знаех дали ще е честно да участвам, но все пак в последния ден,ако не друго, искам да ти кажа, че следя много бюти блогове, но твоят ми е един от най-любимите! Впечатли с това, че отделяш особено внимание на продуктите от по-висок клас, а за мен те са скъпа инвестиция и когато купувам нещо такова искам да чуя компетентно и обективно мнение на някой, който има опит с продукта. Благодаря! Може би, любимият ми твой пост си остава този за пигментите на MAC - от доста време търсех информация за достоверен сайт за закупуване на техни мостри и благодарение на теб скоро ще правя първата си поръчка! :) Успех и занапред с блога!
    lana_c@abv.bg

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up