It's the Most Wonderful Time of the Year



Наближават едни от най-красивите, най-топлите и носещи хубави емоции празници. Обичам това време от годината. Някак всичко е по-красиво, усмивките са повече, надеждите и мечтите изглеждат по-реални.



Освен това имам и огромното желание да зарадвам някого от Вас. Всъщност - трима човека. Подкрепата Ви означава изключително много за мен. Ако ме четете достатъчно дълго би трябвало да знаете, че за мен блогът е хоби, чиято цел е само и единствено удоволствие. Нито изкарвам пари чрез блога, нито ме интересуват предоставяните от фирмите продукти. Интересува ме само това мое късче в Интернет да е обективно, да е полезно за Вас и да носи красота и усмивки и на Вас, и на мен. Благодаря Ви, че оценявате усилията ми и че ми имате доверие. Благодаря Ви, че ме четете.

И в знак на тази благодарност, с голяма любов избрах тези три награди:
  • Подарък № 1:

Той включва лимитирания хайлайтър Camélia De Plumes от коледната колекция на Chanel за 2014г. (ревю за него може да видите ТУК) и Sephora Cream Lip Stain в цвят 01 Always Red.

  • Подарък № 2:

Палитра със сенки Too Faced Chocolate Bar (ревю за нея може да видите ТУК) и Sephora Cream Lip Stain в цвят 04 Endless Purple.

  • Подарък № 3

Лимитираната палитра на Too Faced Everything Nice Palette (ревю за нея може да видите ТУК) и Sephora Cream Lip Stain в цвят 01 Always Red.

За да участвате в играта трябва да ми споделите като коментар в този пост нещо, което Ви е на сърце, без значение какво - с кого ще посрещнете Коледните празници, избрали ли сте вече подаръци за близките си, как е минал денят Ви, ако искате някаква критика и/или препоръка към мен, имате пълна свобода. Освен това трябва да оставите e-mail адрес и да посочите кой подарък бихте желали да спечелите.

Всеки може да участва само по веднъж и да посочи само един от трите подаръка. Моля Ви, не забравяйте да оставите и e-mail за връзка.

Играта започва днес и свършва на 18.12.2014г. в 23:59ч. След като играта приключи ще направя три списъка - по един за всеки подарък. В списъците участниците ще получат номер според реда на коментиране и след това чрез Random.org ще изтегля тримата печеливши. Те ще трябва в срок до 21.12.2014г. да ми пратят e-mail на адрес eatlovemakeup@abv.bg с имената и адреса си, за да им пратя подаръка. Задължително е мейлът, който получа, да е от същия адрес, който сте оставили за участие в играта.

Играта е валидна само за територията на България. 

Както винаги - продуктите са закупени с лични средства, нови, неотваряни и неупотребявани са.

Надявам се наградите да Ви харесват! Желая Ви успех. Благодаря Ви!



96 коментара

  1. Много харесвам блога ти и ако съм имала някаква критика, то съм я казвала.
    Един от подаръците, които правя на себе си тази Коледа, е точно стейн на Сефора по твоя препоръка. За близките ми - те по-скоро не споделят моето хоби "козметика", за това не мисля, че ще купя за тях нещо козметично. Може би само за сестра ми ще избера хубава българска бяла козметика, която не може да си купи сама, тъй като живее в чужбина.
    Още не съм украсила елхата, защото ако избързам, тя става част от интериора у дома като палмата в ъгъла :) и се губи коледното усещане на нещо ново, цветно и желано.
    Мисля, че №1 е моят избор ♥
    acupofteiated(a)gmail.com, (a)=@

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубава игра! Освен да ти споделя, че снимките ти са ми на сърце - не се сещам друго :) Хем са много симпатични, хем са и информативни, така че - keep up the good work!

    Аз клоня към палитрата на Too Faced - най кич, ама продуктите са ми най-любопитни :)

    Поздрави,
    Ели

    elidoinova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Предполагам става дума за Подарък № 3, но те моля да уточниш за всеки случай :)

      Изтриване
  3. Понеже съм ти приятелка, няма да участвам в играта, защото не е честно. Просто искам да ти кажа, изпълзвайки твоите собствени думи, че си един от "най-красивите, най-топлите и носещи хубави емоции" човек, когото познавам.

    ОтговорИзтриване
  4. Много красиви неща си избрала!! За първа година нещо не съм особено развълнувана за Коледа, въпреки че празника съвпада даже и с рождения ми ден, но мисля да си създам коледно настроение, даже насила ако трябва:) Козметичните подаръци ги купих вече- два парфюма за мои близки, а другите ще зарадвам с нещо некозметично:) От подаръците, които си показала харесах най-много N1, защото дълго, дълго се чудих на Камелията и беше чак странно как постоянно се оказваше налична , където и да отида и все ми я предлагаха, а аз така и не я взех:) Пожелавам ти много вдъхновение за блога и светли и топли празници :)

    abeautybarblog@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни подаръци <3
    Днес е 1 декември и в къщи ще се украсява елхата :) Не обичам зимата ,но обожавам коледните и новогодишните празници .
    Пожелавам на всички весело изкарване на празниците и много положителни емоции .
    Моят избор е №3

    bonbon4e_e@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  6. Здрасти! Следя блога ти само от няколко месеца и вече ми е едно от най-любимите местенца в целиОт интернет :D В първия ден, в който попаднах на него, на един дъх прегледах всички публикации, прекрасен е и много ти благодаря. Аз ще ти споделя най най-любимото си стихотворение, то е на Дамян Дамянов, чела съм го милион пъти и винаги ме докосва:

    KРАТКА ПЕСЕН ПРЕЗ ДЪЛГАТА НОЩ

    Отново черен мрак света затрупа.
    Изви вихрушка яростна и зла.
    Прозорецът ми с трясък се начупи
    и звъннаха в сърцето ми стъкла...
    И свети само моята цигара...
    Къде си в бурята? С кого?... Не знам!
    ...О, нека и с друг да те завари -
    в такава нощ е страшно да си сам.

    Всичките продукти спират дъха, но като че ли Подарък № 3 ме заинтригува най-силно :)
    e-mail: may.lily09@gmail.com

    Поздрави и пожелания за прекрасни празници и една още по-успешна нова година!
    Димитрина Стойчева

    ОтговорИзтриване
  7. Здравей Еlle, не се познаваме лично, но следя блога ти от доста време. Доставя ми голямо удоволствие, както с прекрасните и изпипани снимки, така и с винаги обективното ти мнение за продуктите (от твоя гледана точка, разбира се).
    Все още не съм на коледна вълна, но се надявам скоро да ме залее :) Обичам Кледа най-много от всички празници през годината!
    Желая ти успех с блога и занапред, прекрасна Коледа и топлина!

    Мисля, че подарък N3 ми е най-любопитен :)

    milenkovak@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте,Стефи!
    Днес във Варна е много студено и спестих на децата ранното ставане за детска градина,така че днес ще украсяваме елха:) Затова тримата ти пожелаваме усмихнат и прекрасен ден.Бъди здрава,усмихната ,много обичана и заобиколена с много красота! :)))
    Обичам Too faced :)) затова си избирам награда номер 3 :))
    Деси Караджова desikaradjova@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  9. Както винаги, подаръците за читателите ти са много щедри и прекрасни! Отдавна следя блога ти, вероятно знаеш. Винаги съм харесвала снимките и подробните ти ревюта, защото си личи, че е вложено много усилие и прецизност. Попринцип съм на мнение, че дори продукти, които на пръв поглед не са нещо особено ти ги караш да изглеждат така, сякаш са повече от прекрасни. Като стана дума, харесвам фона на снимките ти с разноцветни светлинки. Харесват ми и суочовете и композирането. А и ако си посещавала моя блог, определено ти е направило впечатление, че обожавам лилавия цвят. Именно затова и блогът ти ми е един от любимите.

    Декември като цяло е любимият ми месец от зимните, защото е изпълнен с някаква топлота и уют. Хубаво е, че макар и за няколко дни, всички хора стават една идея по-добри и щедри към останалите.

    Както написах и в коментар към ревюто, направо се влюбих в лимитираната палитра на Too Faced. За съжаление обаче, когато отидох да си я взема вече не беше налична :( и си останах само с мерака по нея. Затова ако имам късмета, определено бих се радвала най-много на Подарък №3 ♥

    Пожелавам ти Весели празници! :)

    Mейл: bbrillliantt@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  10. Наистина невероятен гив <3 Казвам се Марияна и все още нямам блог, но обмислям това да се промени много скоро , тъй като светът на козметиката ми е страст от малка и за мен това е едно от хобитата ми.
    Лично аз все още не съм избрала подаръци за близките ми хора, но и това предстои в близките дни. Правя го винаги с голямо удоволствие, дори смятам, че повече обичам да подарявам, отколкото на мен ми подаряват, тъй като по този начин изразявам отношението и любовта си към тях, което ми носи лично удовлетворение.
    Относно подаръците- и 3те са страхотни :D Но тъй като на Black Friday си самоподарих стейна 04, а исках много Too Faced Everything Nice Palette, но си знаех, че отдавна вече беше разграбена, изборът ми е №3 :)
    Изключително много харесвам блога ти, продължавай да радваш читателите си с прекрасните си публикации и през следващата 2015г :)

    e-mail: bozhinova93@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  11. Коледата наистина дойде, а и подаръците с нея! :))
    Прекрасна игра и продавачките са били прави, че много обичаш нас читателите ти! Страшно си се постарала, както винаги! Личи си, че правиш всичко с любов, целият блог и всяка една публикация го потвърждава. Много обичам да те чета, освен че винаги ни запознаваш с новото на пазара, харесвам и начина ти на презентиране, а също и качествените снимки, които правиш. Точно заради тях се влюбих в палитрата на Too Faced и като желание за награда, ще избера номер 3.
    Моето коледно настроение е на ниво, почнах с подаръците още средата на ноември, а останалите чакат заплатата и нападам по магазините отново :)

    Пожелавам ти усмихнати празници, пълни с топлина и семейна идилия!
    Продължавай в същият дух, винаги ще имаш верни читатели!
    Поздрави,
    martina.yaneva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  12. Единственото, което искам да споделя е че си прекрасна ♥ ♥ ♥ и ти и блога :)

    Няма да участвам в играта, защото се познаваме и сме много близки и е редно да спечели някой, който наистина ще се зарадва и ще получи един вълшебен Коледен подарък!

    Успех на всички!!!

    :)


    ОтговорИзтриване
  13. Страхотни подаръци , както винаги си изключително щедра.
    С удоволствив следя твоя блог, нямам никакви забележки, освен че покрай теб моята страст по Tom Ford се отразява зле на джоба ми :-) Аз съм готова с подаръците за повечето роднини и приятели. Решила съм тази година да подаря на по-младите козметика на Lush, a на по-възрастните на Mary Kay. За себе си избирам подарък 2, и се надявам да имам късмет , а и имам скоро рожден ден:-)
    На теб пожелавам вдъхновение за блога, много любов в къщи и весели празници!
    Мария Митева - marykay@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  14. Изключителен giveaway :) С удоволствие чета блога ти и винаги съм в очакване на нови ревюта! Личи си колко много страст влагаш :))

    Мен още не ме е обзел Коледният дух и не съм започнала пазаруването на подаръци, но се надявам и това да стане в най-скоро време!

    За подарък бих избрала номер 2 :)

    Желая ти весели празници и много успехи с блога :))

    Мейл - nitsa_sm@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  15. Наред с прекрасните празници, които идват, идват и тези страхтни подаръци, които си взела :) Пожелавам на теб и всички, които четем да прекараме чудесно празниците с най-близките си хора ! Всичко, което си подготвила е прекрасно, ако имам късмета да бъда изтеглена, бих искала подарък N1. Благодаря за всичко, което правиш с толкова старание и желание :))
    Ирен Кривошиева
    e-mail : iren.krivoshieva@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  16. Привет! Благодаря за невероятната възможност да спечелим някоя от страхотните награди!
    За мен коледните празници са синоним на домашен уют и топлина. Тази година мисля да украсим по-отрано, за да се насладим на атмосферата вкъщи. Непременно ще си пускам за фон любими коледни песни като: Nicole Kidman&Robbie Williams Something stupid и George Michael Last christmas :)
    Успех на всички, а аз бих искала да участвам за Подарък №2.
    Димитрина Христова - avzonia@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  17. Чакам с нетърпение декември, тъй като имам много поводи за празник. Под елхата вече стои първият коледен подарък а именно advert calendar с бира за половинката. Какво ли ме чака мен?

    За подарък бих избрала номер 3
    e-mail : pepi_di@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  18. Здравей, не искам да пиша поредния коментар с хвалебствия за блога, мога да кажа само, че на мен адци много ми харесва начина по който подхождаш към ревютата на продуктите, като не спестяваш минусите и на най-престижните брандове, което на хората, които обмислят дълго покупките на скъпа козметика е много, много полезно, за това мога да ти кажа само едно огромно БЛАГОДАРЯ! А подаръците уау аз като малко детенце се радвам на всякакви подаръци под елхата много обичам изненадата, било то и нещо с аромат на канела и шоколад, само и само да усетя този така приятен мирис на празника. Пожелавам на теб весело прекарване и нека да намериш това , което си пожелала не само под елхата, ами и като признание и усещане от най-близките. А моя избор е с аромат на шоколад номер 2. Диана Петрова - diana_petrova8025@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  19. Многоооо коментари :)) Но хайде да се включа и аз :) На сърце напоследък ми е дилемата за направата на мой си козметичен блог... Но не знам дали ще имам времето да съм достатъчно активна и изчерпателна за подобно начинание.... Иначе обожавам да чета козметични ревюта,просто ми е като хоби напоследък. Последствията, разбира се, са празен портфейл :) Както и да е, блога ти е чудесен,снимките също са уникални. Желая Весели празници..... Подарък номер 2 най-много би ме зарадвал :) tkalcheva1@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  20. Ей отново дойде тази част от годината - коледните празници! Много ги обичам и почитам . Виждам се с приятели и роднини , които виждам само през този период от годината и винаги е весело. Хапване пийване , обиколки и много смях.
    Най- обичам блясъка през коледните и новогодишни празниците , броката който се сипи на всякъде, украсата на града. всичките лампички .Аромата на коледния пунш и козуначените коминчета , който се носи из централната част ...
    Ел следя блога ти от самото му създаване , харесвам твоите снимки личи си , че с любов са правени . Инициативата която поемаш за тези коледни giveaway са страхотни!!!! Нека блогът да не спира да се развива :) и искам по вече ревюта на продукти :D
    Пожелавам ти весело изкарване на празниците , много подаръци но най- безценното е да си с любимите хора .
    След дълги размисли бих искала да участвам за подарък №1 .
    е- mai: az_dqvolat@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  21. Още от времето преди да започнеш блога, ти помня страхотните грим-снимки и компетентното мнение за толкова много продукти... Много се зарадвах, когато го започна и си знаех, че ще стане толкова успешен, колкото е сега. :)
    Не са ми любими студените месеци, но пък оценявам Декември точно поради Коледа, която е може би най-любимият ми празник. Подбрала си страхотни подаръци отново и съм сигурна, че много ще зарадваш тези три късметлийки. Аз бих избрала номер 3, тъй като мнооого искам тази палитра, а не успях да се сдобия с нея преди да се изкупи. И подозирам, че "вина" имат и твоите прекрасни снимки! <3 Да знаеш, обвинявам теб! :D
    Шегувам се, разбира се, ще си стискам палци и ще се надявам късмета ми да проработи поне един път и да се сдобия с това съкровище.
    Пожелавам ти щастливи и уютни празници и много вдъхновение!
    ivana.nikolova.9@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  22. Здравей:) Тази година,за разлика от предни ми е доста коледно и още днес успях да украся вкъщи :) Подаръци все още не съм купувала,но има време.Много ми харесват грим-визиите в блога ти,носят едно свежо усещане в мрачните дни :)

    Искам да участвам за подарък номер 2-шоколадовата палтира

    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  23. Много, много хубави подаръци! Как да не ги искаш всичките! Аз май бих си избрала номер 2.
    За Коледа аз ще бъда в Германия. Сестра ми живее там и съответно тази година цялото семейство ще я посети. Ужасно много ще ми липсва дома, но това е положението.

    За блога искам да ти кажа (отново), че е огромно удоволствие да се чете. Прекрасни снимки, прекрасни продукти, и невероятен талант на авторката :) Продължавай в същия дух и ти пожелавам още много, много читатели и безкрайно вдъхновение (защото си е много важно, когато пишеш, знам).

    Поздрави!

    iboyana@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  24. Айде и аз да се включа в играта.. то с тия подаръци може ли да устои човек :)
    За Коледа мисля да си подаря палитрите на Лорак, които видях на живо от теб и оттогава съм влюбена в тях.
    За блога няма да казвам нищо - мисля, че знаеш, че е един от най хубавите, информативни и интересни в Интернет пространството.

    Поздрави!
    r.rusevaa@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Знам колко искаш палитрите на Лорак и се надявам скоро да бъдат твои <3
      Моля те, сподели за коя награда искаш да участваш :)

      Изтриване
  25. Един от любимите ми блогове! Снимки, гримовете, ревютата - всичко е изпипано до най-малкия детайл!
    Коледа ми е любим празник! Но, все още нямам планове за него.
    Страхотни подаръци! Избирам №2 - мечтая за шоколадовата палитра от мнооого време :)

    silvencheto@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  26. Ще се включа и аз. Все още не съм влязла в духа на Коледа, някак трудно ми е тази година. Иначе обожавам приготовленията, избирането на подаръци за близките и саморъчно направените украси. Харесва ми блога и с удоволствие го чета. Бих избрала подарък № 2.

    Поздрави: А. Йорданова
    ani2201@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  27. Нещо днес ми е лош ден с техниката :D написах вече коментар, но май го изтрих случайно. Е, както и да е, тъкмо ще имам повод да напиша втори :)

    Обожавам сайта ти! Харесвам всичко в него - дизайна, подробните ревюта, многото снимки с чудесно качество. Когато имам нужда от съвет за някойпо-скъп продукт, винаги се обръщам към твоя блог! Продължавай в същия дух и ни радвай все така с чудесни ревюта!
    Декември и по-специално Коледа е любимото ми време от цялата година! Харесва ми всичко - когато навън е студено, ние да сме си вътре на топличко, на уютно място с любимите хора.
    Много се колебая кой подарък ми харесва най-много, тъй като и трите са меко казано уникални! Въпреки всичко ще избера ПОДАРЪК № 2. Причината е малко смешна, но..обожавам шоколад, а палитрата ухае на шоколад! Също така цветовете са прекрасни и топли, толкова подходящи за сезона в момента!

    Успех, мила и продължавай да ни радваш все така с хубави снимки и полезни ревюта!

    an_fleur@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  28. Чудесен гив !! Чета блога ти с удоволствие и само "точа лиги" по продуктите :)) Надявам се някой ден и аз да имам толкова хубава колекция,като твоята. Продължавай все така с хубавите публикации <3
    Всички подаръци са просто страхотни , клоня най -много към номер 3 . А номер 2 е просто едно бижу <3
    Хубави празници.
    email:suzaa93@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  29. Ще умра от щастие, ако за рождения си ден (23.12) спечеля палитрата на Too Faced <3 Толкова я искам! Обожавам блога ти ( не само, защото е лилав), а и ти си повече от прекрасна. Желая успех на всики.
    mirsea_witch@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Прекрасна лилавелке, сподели моля те за коя от двете палитри на Too Faced искаш да участваш :*

      Изтриване
  30. Здравей, Стефи! ♥♥♥ Блог местенцето ти е чудесно. Само мога да си мечтая да имам такава хай енд колекция. Няма нещо, коетода не ми харесва в блога - харесвам ревютата, снимките и всичко останало. Винаги ми е правило впечатление колко си щедра, макар да не те познавам лично. Това си личи всеки път от подаръците за почитателите ти. Също така много ми харесват грим уменията ти - наистина се гримираш превъзходно, съчетаваш нюансите много добре. Също така умението да добавяш и блестящи и матови сенки в един грим си е наистина прекрасно умение, което се надявам и аз да усвоя с времето.
    Декември е любимият ми месец от годината. Изпълнен с толкова топлина и приятни моменти. Много ми се ще в този ред на мисли да видя още няколко чудесни ревюта в блога ти до края на годината! :)

    До момента не съм имала удоволствието да използвам подобни козметични продукти, но много ми се иска един ден да се докосна и аз до тях. Независимо дали ще спечеля, ще продължа да следя прекрасния ти блог редовно, както до момента. Спирам се на Подарък №3, защото това е и продуктът, който ми е най-много на сърцето! ♥♥♥

    allure.attrait@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  31. Аз преди всичко искам да пожелая нещо на теб! Понеже заради ''Мейкъп Адикт'' таг-а, здраво ти опоскаха колекцията с козметика, ти пожелавам 2015 година да изобилства от нови и прекрасни козметични продукти, да се сдобиеш с всичките и, разбира се да ни ги покажеш в блога :) Защото всеки може да си купи тези продукти (е, образно казано, хахах), но не всеки може да ги презентира така хубаво като теб! Всъщност, по темата с лукс козметиката, винаги избирам да прочета твоето мнение пред това на чуждестранните блогърки, макар че следя много повече такива :)
    Иначе аз едва днес се почувствах коледно и имам настроение да изкарвам коледната украса и да се започва с брокат и блясъци из цялата къща! Тази година за първи път се вдъхнових да си правя уишлист, може и да публикувам в блога :) Пък да видим дали съм слушала достатъчно :) Ех, само ако Дядо Коледа беше управител на ''Сефора'', ех... :)
    Очите ми изтекоха по подарък номер 3... палитрата ми прилича на кутия с коледни орнаменти, много е празнична :)
    Поздрави
    Веси
    ditetu_f@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  32. Здравей! Следя блога ти от доста време с голям интерес. Ревютата, които правиш винаги са много интересни и цветни. Бих искала някой ден да имам поне на половина толкова хубава колекция като твоята.. :) Днес смятам да украся елхата и да създам празнично настроение у дома.
    Желая ти весели празници!
    Наградата, за която участвам е номер 2 - Шоколада на Too Faced :)

    gerosssss@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  33. Здравей! Прекрасни подаръци си избрала (не, че съм се усъмнила в това дори за момент :D ).
    Вече съм избрала коледните подаръци за семейството и приятелите, а на 21 декември имам рожден ден, моят любим също - не знам как сме се уцелили, та ще бъде един двоен, много щастлив (надявам се) рожден ден и ще си подаря гримове :D
    За съжаление от Коледа до Нова година включително съм на работа и няма да мога да празнувам, което ме прави много тъжна, но повече пари означават повече козметика (или поне за козметика се надявам да отидат :D ).

    Блогът ти е едно прекрасно местенце... не знам какъв талант имаш, че успяваш да го направиш толкова уютен. Твоите читателки сме големи късметлийки с теб! :)

    Подарък номер 3 ми е най на сърце за момента - ужасно влюбена съм в тази палитра.

    Весели празници, не сваляй усмивката от лицето си :)

    verginiavicheva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  34. Ще споделя нещо ужасно random, но какво пък - http://ommorphia.files.wordpress.com/2013/11/revlon-autumn-spice-swatch-3.jpg Този лак ужасно много ми напомня за теб. Не знам защо, но винаги, когато посегна да се лакирам с него, се сещам за теб. Което е странно, когато го казваш на непознат (клони към психопатско всъщност:))), но ми се случва да асоциирам продукти или техники с конкретен блогър. Понякога е логично - Хидразен, тюркоазен молив във водната линия на долния клепач, четките с бял косъм на ТФ. Друг път нямам идея защо - както с лака, или пък когато пробвах L'oreal Matte 106 (още преди публикацията в блога).

    Весели празници, Ел! Продължавай да ни вдъхновяваш да пазим увереността, големината на тока и стандартите си високи. :)

    Поздрави,
    Ели (която-би-участвала-с-най-голямо-удоволствие-за-подарък-номер-1)
    lust_for_life@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  35. Здравей!
    Много хубава игра със страхотни награди ...от няколко минути се чудя кое ми по харесва и не мога да реша , но нека кажа номер 3 лимитираната палитра на Too faced. Пожелавам ти все така да развиваш блога си и да се радваш на все по- голяма аудитория... Аз още не съм решила какви подаръци ще взимам , а преди това имам и друго на главата в деня в който, свършва giveaway- a имам рожден ден и ще трябва да подготвям нещата за него.
    Поздрави
    Гергана
    g.nikolova._@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  36. Отново съм очарована- невероятен гив! Толкова си мила и щедра, както и да звучи това от човек, който не те познава. Обожавам блога ти и го следя с огромен интерес, и да, аз съм от тези, които си мечтаят за колекция като твоята!
    Коледа е един от най-прекрасните и семейни празници, обожавам го и не толкова заради подаръците, колкото заради цялата атмосфера и доброта, която се заражда тогава. Пожелавам ти да си винаги много щастлива и обградена с положителни емоции, да прекараш наистина страхотно и да продължаваш да ни радваш с постовете си!
    Аз харесвам всеки един от подаръците ти, но най-много ми харесва номер 1 :))
    email: d.tabakovaFS@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  37. Здравей, опитвам се и аз да се включа в играта, но мисля, че не ми се получава, затова пиша отново :)

    Много харесвам блога ти и често го чета. Харесвам ревютата, защото са обективни, подробни и придружени с много снимки :) Често купувам нещо, след като съм прочела отзиви за тях :)

    Вече успях да си купя Коледен подарък от Сефора, както и за няколко близки човека. Обичам да подарявам козметика, винаги е подходящ подарък :)

    Много мил жест от твоя страна да подаряваш такива ценни продукти на своите читатели. Аз лично се чувствам поласкана и трогната! А изборът на подаръци е страхотен!
    Аз бих се зарадвала най-много на N1 - Камелията на Шанел е много атрактивен продукт <3

    Пожелавам и на теб да получиш много хубави Коледни изненади и да продължаваш да пишеш редовно за нови и интересни продукти!

    Поздрави,
    Мариана
    mariana.ilcheva@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  38. Здравей! Благодаря за тази прекрасна игра. Аз нямам критика, много обичам да чета ревюта ти и определено са ми полезни при избора ми за козметични похождения. ;-) Имам само пожелание по-често да ни показваш гримове. Обичам да гледам идеите ти и перфектните ти изпълнения.
    Участвам за подарък 1 - лимитирания хайлайтър Camélia De Plumes.

    pracheva@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  39. Здравей:))
    Първо искам да те поздравя за прекрасния блог , с който така ни радваш и вдъхновяваш. Успех и занапред във всички начинания:) Благодаря за невероятния гив. Изключително труден избор тъй като всичко е неверочтно и все пак

    Аз бих искала да спечеля номер 2:)))

    Весели празници.
    Поздрави,

    Весела

    vesssy2003@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  40. Ох, страхотни подаръци! Като почитателка на всичко бляскаво , много ме блазни пудрата на Шанел, но най-много бих се радвала на палитрата на Ту Фейсд-шоколадовата. Много се радвам , че има хора като теб, които използват собствените си средства с цел да зарадват някой друг!

    iveto32@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  41. Здрасти Ел! Следя блога ти много отблизо, страшно полезни са ми ревютата на продуктите, а гримовете ти са разкош. Възхищавам ти се.
    Още не съм купила подаръци за близките, лошото е, че още дори не знам какво ще подарявам тази година, че взех да се изчерпвам от към идеи.
    Много ми харесват и трите продукта, които си избрала да участват в играта. За моята кожа обаче най би ми подхождала палитрата на Too Face, така че избирам нея.

    mimes@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  42. Прекрасно начало на последният месец на 2014!
    Прекрасна идея, подплатена с прекрасни подаръци!

    Нашата елха тази година е нова и по-голяма от предишната. Децата ни растат по-бързо, отколкото си представяме даже. Синът ми казва, че ще расте заедно с новата елха. Тя е 2,40м. :))))
    Мъжът ми каза, че децата са го изнудили да вземе толкова голяма елха...:)))). Истината е, че сбъдна моя и негова детска мечта- за една голяма хубава елха! Повдигаме глава за да видим върха и- точно както сме правили като малки деца....
    Обичам го за това, че винаги намира начин да извади детето, скрито вътре в мен и да ме на кара да се радвам по детски на обикновените неща!
    Пожелавам и на теб такива много детски моменти, които да те карат да се усмихваш!!! :)))

    За себе си избирам подарък номер 2- Шоколадовата палитра на Ту Фейсд, която желая от много отдавна.
    Весели празници на всички пожелавам!

    ОтговорИзтриване
  43. Здравей, Стефи! Страхотен гив, прави са хората от Сефора, че обичаш читателите си.
    Единствено мога да си пожелая да ни радваш по-честичко с публикации, защото както не веднъж съм споменавала, съвсем малко са българските бюти блогове, които пишат за по-луксозна козметика. И на мен всеки един пост ми е страшно полезен, особено когато трябва да отделя малко по-голяма сума пари за някаква козметика.
    И въпреки всичко, не на последно място ми се иска по-често да виждам и full-face на деня, понеже другите са ми любими, мисля, че има какво да научим и от по-мащабните грим-публикации.

    И благодаря, че си така мила и отзивчива, винаги когато имам въпроси си насреща <3

    Избрах подарък No3 заради палитрата на Too Faced и матовия стейн на Сефора, ми е съвсем любим от много скоро (само, че в Endless Purple <3 ). Нося си го идните дни в университета, нищо че хората ме гледат малко странно <3

    ОтговорИзтриване
  44. Чета блога ти ежедневно и дори няколко дни без нов пост усещам липсата; привлякоха ме първо снимките, но след това продължавам да те следя заради обективните ревюта на продукти, за които съм свикнала да чета суперлативи само защото са висок клас. С коледните приготовления изоставам и все още съм на ниво план, трябва да се стягам ;) От подаръците ми харесва най - много номер 2. Таня panairi@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  45. Привет отново :) Писах, писах, нещо се затри :)


    Трябва да призная, че следя много малко блогове - буквално на пръстите на една ръка - този, на Жаки и на Веси и "следя" дори е условно казано :) Когато има малко лично време за почивка и удоволствие и имам известие за нов пост влизам и се зачитам :) Също ползвам и търсачката, ако помня, че даден продукт е бил коментиран и искам да си припомня споделеното :)

    Ако трябва да асоциирам блога с няколко думи - те биха били - изисканост и прецизност. Предполагам колко много време, старание, търпение и вглеждане в детайла изисква постигането на такъв резултат. Личи си, че се прави със сърце и от обич :)

    Като елемент за подобряване мога да предложа в полето "обект" на уведомителния мейл за нова публикация да е посочена темата :)

    Пожелавам вдъхновение, но също така и да вдъхновява, да буди ентусиазъм, да внася красота.

    От предвидените подаръци бих избрала номер 1. divna@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  46. Сърдечни благодарности, че си помислила отново за нас :) Голям фен съм на блога ти. Ревютата ти са на изключително високо ниво, както и снимковият материал :)
    Колкото до коледните празници - обичам ги много и се радвам, че тази година получих вече каквото исках и съм подготвила подаръчета за всички близки :)
    По въпроса с играта ти - бих си избрала подарък 1, защото нямам нищо от Chanel до този момент, а този хайлайтър ми направи впечатление още като четох ревюто ти по-рано :)) Надявам се късмета да е на моя страна ;)
    Мейл - ddiakova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  47. Отново си направила страхотна игра!
    Празниците мисля да ги прекарам със семейството ми вкъщи, където се чувстам най-комфортно, а близките си мисля да зарадвам с някакви символични за тях подаръчета.
    Блога ти е страхотен и за критики не се сещам освен една- беше обещала да покажеш грим колекцията си преди време и май все още няма такъв пост. Молбата ми е ако може да направиш тази публикация, мисля че на всички ще им е много интересно да я разгледат :)

    От подаръците избирам номер 2 - много отдавна искам тази палитра и много ще се радвам да я получа за Коледа :)

    E-mail: ioanna_909@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  48. Весели празници, Ел!
    Нека любовта и красотата да са твои верни спътници!

    Що се отнася до блога - писала съм го може би и друг път, но твоят блог е един от малкото български блогове, които следя. Харесва ми, че се развиваш и израстваш, че говориш за козметиката с истинска страст и ентусиазъм, че си открита и честна, че излъчваш доброта и положителна енергия.

    А и мислиш за читателите си... какво по-хубаво от това :)
    Що се отнася до наградите, с удоволствие бих приютила първата от тях с хайлайтъра на Шанел. Благодаря ти за възможността да получа един прекрасен подарък за празниците.

    Имейлът ми е mitrusheva@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  49. Отново уникални подаръци! Сещам се какво беше чувството, когато спечелих от предния ги гивъуей, бях точно като детенце, което си отваря подаръците на Коледа, пожелавам на трите късметлийки да изпитат същото чувство (а то определено ще стане). Много си добра и щедра и си личи, че правиш нещата от сърце. Пожелавам ти един невероятен декември месец, изпълнен с много обич и топлота.

    Аз бих се зарадвала най- много на подарък номер 2.
    E-mail: cosmetics.rumi@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  50. Здравей, следя този блог от много време. Всички неща, които споделяш са полезни за мен, тъй като гримът ми е страст.Възхищавам се и на страхотните снимки, които правиш.Като цяло удоволствие е за мен да чета всяка нова публикация.
    Нямам търпение да дойде Коледа и да се излежавам вкъщи с чаша топло какао <3 Смятам да си подаря нещичко от Сефора и Инглот.
    Пожелавам ти прекрасни празници и благодаря за възможността ! <3
    Бих се зарадвала най-много на Подарък № 3. Успех на всички ! =]
    E-mail : vili_v_vasileva@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  51. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  52. Уааау! Ти наистина ни обичаш :))
    Аз вече съм на празнична вълна и вършея из моловете, хаха.
    Бих се зарадвала най-много на Too Faced Everything Nice Palette. Толкова искряща и .. Коледна ми е :))))
    И-мейл: gergana.hineva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  53. Здравей, страхотен гив . Следя блога ти от доста време и искам да ти кажа , че не съм попадала на по - изискан блог.. Поздравления, продължавай в същия дух .С удоволствие чета публекациите , но и снимките са ти прекрасни...Много бих се радвала , ако в бъдеще показваш снимки на цялостен грим , не се съмнявам , че ще са прекрасни!!!
    Весели празници!!!
    e-mail : stoicova_84@abv.bg

    Мечтата ми е да притежавам хайлайтъра на Chanel , затова си избирам подарък № 1 .

    ОтговорИзтриване
  54. Отново изненадваш с прекрасни подаръци :)) Аз искам да ти пожелая една прекрасна Коледа, а и периодът до следващата да е чудесен за теб.:))
    Ще се радвам, ако спечеля подарък номер 3.
    veselina_1586@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  55. Здраве, eatlovemakeup!
    Имам един въпрос - ти да не си помощничката на Дядо Коледа, Снежанка? Лелеее, гледам и не мога да повярвам, че ще подариш на някои от нас тези красоти! Трите печеливши девойки, наистина ще са голеееми късметлийки! Охх, дано и аз да съм от тях... хихи :)
    Иначе аз до днес, не знам защо, нямах грам коледно настроение, но тази сутрин, може би защото вече е декември месец, се събудих с желание за коледни песнички и реших, че е време най-накрая да си украся елхата и така и направих! Може би тези дни ще изляза и по магазините за малко подаръци за най-близките и така...
    А като споменах подаръци, за Коледа си пожелах на Дядо Коледа точно тази невероятна шоколадова палитра на Too Faced - Chocolate Bar! Влюбена съм в нея и я искам много много мнооогоо! Стейна на Sephora - 04 Endless Purple също изглежда много хубав... Абе с две думи нямам думи... Уникална награда! <3
    Пожелавам ти весели и незабравими коледни и новогодишни празници! :)

    Поздрави!

    Рали
    pavlova_rali@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  56. Уау страхотни награди. Обожавам коледа и всякакви подаръци. :)
    Много бих се зарадвала на номер 1, но и другите няма да откажа. :)
    Ivanovaiveta@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  57. Elle благодаря ти, че те има :* Чета блога ти с удоволствие, и винаги си мой съветник при избора ми на козметични радости.Много често използвам идеите ти за грим Благодаря ти за търпението и вниманието, които влагаш при изготвянето на публикации. Не спирай да ни радваш :) Както винаги си избрала чудесни подаръци, надявам се да имам късмет :)
    За себе си избрах подарък № 1
    velislavastamatova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  58. Elle ти си една от блогърките, на които чета всеки пост и винаги се вълнувам щом видя, че си пуснала някоя публикация. Доверявам се винаги на мнението ти. От дълго време очаквам от теб да ни разкажеш за любимите си фон дьо тени и коректори. Знам, че за сенки ревютата са ти по-лесни за нписване ;) Обаче чакам! :)))
    Тези дни съм супер натоварена и не усещам как времето минава. Вълнувам се за Коледа, но имам чувството, че тази година няма да ми стигне времето да се подготвя добре за нея :(
    Невероятни подаръци, както във всеки твой Giveaway. Единият подарък го имам, а от останалите два най-много ми харесва номер 1 нищо, че имам крема ;)

    Поздрави,
    Мариета

    mari27eti@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  59. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Elle.
      Много харесвам блога ти.
      Чета всяка твоя публикация с голям интерес. Ревютата на продуктите са невероятни, мненията винаги компетентни, и разбира се снимките уникални.

      Коледа е най-топлият и светъл празник. Желая ти да бъдеш здрава, щастлива и обичана.

      Относно избора на продукт, моят е номер 1 - лимитирания хайлайтър Camelia de Plumes.

      Поздрави, Цветелина

      email: tsveti_petrova_@abv.bg

      Изтриване
  60. Здравей, Elle! Отново си избрала страхотни подаръци за читателите на блога.
    Искам да пожелая на теб, на всички читатели и въобще на всички хора да са здрави!!! Това е най-най-най важното нещо за един човек. В момента мой много близък човек има доста сериозни здравословни проблеми, и едва тогава се замисляме колко маловажно е всичко, за което повечето хора похабяваме нервите си.

    Желая на теб Elle, на всички читатели, на всички мои близки и на себе си много истински усмивки и здраве!!!

    От подаръците си избрах №2.

    Поздрави
    dani_gosheva@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  61. Здравей и благодаря за прекрасната възможност, която ни предоставяш чрез този giveaway! Бих искала да споделя, че за мен твоят блог е с най-магическата и разпознаваема атмосфера и определено си личи огромното старание и грижа към това твое местенце! Сигурна съм, че радостта която носиш на своите читатели, ще ти се възвърне стократно.
    Незабравими празници ти пожалавам! :)

    От подаръците най- много клоня към номер 2- Шоколадовата палитра на Too Faced, а пощата ми е:
    ivy9@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  62. Здравей Ел, искам да те поздравя с настъпващите празници и да ти пожелая преди всичко да си здрава и все така да радваш нас читателите ти.
    Няма да мога да участвам в играта за съжаление защото не живея в България но въпреки това адмирации за страхотните подаръци които си подготвила, много си внимателна и съм сигурна че ще зарадваш от сърце много хора тази Коледа.
    Радвам се че има такива блогърки като теб които заразяват с ентусиазма си и радостта към красивите неща. Чета те много честно и постоянно надничам дали не си публикувала нещо ново.
    Още веднъж за теб и близките ти хора вълшебен месец и Коледа!
    Линдита

    triada11@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  63. Прекрасни подаръци си избрала за най-прекрасния празник!
    Вече нямам търпение да украся елхата у дома, което ще се случи след Никулден, а още по-голямо е нетърпението да видя лицето на дъщеря си на сутринта на Коледа, когато види подаръците под нея :)
    Ще се радвам да спечеля подарък №1

    Вълшебна и незабравима Коледа ти желая!

    le8soleil@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  64. Страхотен блог! Истинско удоволствие е да чета постовете ти, които представят толкова хубава козметика. А снимките - те са просто разкошни! За мен това е задължително условие за всеки блог, просто без хубава снимка не се получава добра публикация.
    Ще продължавам да те следя с голямо удоволствие :).

    Моят избор е подарък №1 - прекрасен е този хайлайтър!
    miroslava.tsenova@gmail.com

    Хубав декември!
    Мирослава Ценова

    ОтговорИзтриване
  65. И аз писах, ама къде отиде - затова пак :) Стефи, прекрасно настроение ми създаваш винаги заради начина, по който описваш продуктите (личи любов) и едни от най-хубавите снимки в интернет пространството. Въпреки, че аз понапазарувах козметика за себе си и за подаръци и вече съм в празнично настроение, този гив определено добавя стойност :) Напоследък съм страшен фен на Шанел и затова бих се радвала, ако ми се падне 1 подарък.
    Искам да пожелая на всички много здраве, топлина и сбъднати мечти за празниците!
    milafarfalla@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  66. Страхотни подаръци си подбрала за Коледа! :) Аз тази Коледа ще съм в очакване. Ще ставам леля за втори път и ще тръпна в очакване на малкия мъж. :) Всички подаръци ще са там тази година. Аз си харесах подарък 2. Аромат на шоколад <3! Здраве и щастие на всички! Нека в идната година наистина бъден по-добри хора :)
    alexandra.dushilova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  67. Здравей.Прекрасен гив :)
    Коледа ми е един от най-любимите празници и я чакам с нетърпение.Относно подаръците още нищо не съм закупила,а трябва вече,но ще видя как ще се вместя в графика...И за себе си нищо не съм си купила,макар че имам някаква идея :)
    А от комплектите си харесах най-много номер 2.
    Пожелавам ти да си изкараш една невероятна Коледа,обградена с много любов!
    scofieldsdreamyplace@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  68. Много харесвам блога ти, защото винаги представяш нови и актуални продукти. Снимките ти също са невероятни! Чувството, че си част от общност е най-хубавото нещо на това да си блогър! Наградите ти наистина са страхотни! Аз бих се зарадвала най-много на първата. Аз също правя коледен giveaway, можеш и ти да участваш в моя!
    blovesbooks@mail.bg
    http://beautylovesbooks.com

    ОтговорИзтриване
  69. Уау, Стеф, страхотен гив! Първо, искам да кажа, че страшно много харесвам блога ти и ценя мнението ти, просто съм сигурна, че ако ти е допаднало нещо, най- вероятно ще ми хареса и на мен, стилът ти на писане е страхотен- интелигентен, изчистен, личи си, че разбираш от това, за което пишеш. Не искам да се повтарям с всички други, но много ми харесват и снимките :) А, да не забравя- името на блога също много ми харесва, напомня ми на любимата ми Eat Pray Love :) Аз още не съм избрала подаръци, само няколко малки джунджурийки, но няма и да се изхвърлям много тази година, защото съм на студенстки бюджет в момента :Р Най- вече, нямам търпение да се прибера при семейството си, което не съм виждала от една година, заради ученето и живота в чужбина.

    Като подарък си избирам номер 3- и двата продукта много ги искам, дори бяха в коледния ми уишлист. Email: ida_magdalenova@abv.bg

    Пожелавам ти незабравими коледни празници и нека магичният дух на Коледа да е с теб през цялата година!

    Ида

    ОтговорИзтриване
  70. Обожавам Коледа! Вкъщи елхата вече е украсена и очаквам някой да зареди подаръци под нея :D Подаръците за близките ми все още не са купени, но пък списъка е почти оформен, само чака да бъде изпълнен. В блога ти обожавам постовете makeup of the day и ако се науча да правя очна линия като твоята ще бъда една от най-щастливите жени на земята :D
    Много ще се зарадвам ако спечеля подарък номер 3 :)
    Ина
    limitedbeauty@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  71. Здравей, Elle! Много ми харесва блога ти и го чета редовно и с огромно удоволствие! Всичко е изпипано, изискано и перфектно! Продължавай все така :)
    Занапред ти пожелавам много вдъхновение и да продължаваш да ни радваш със все повече публикации! Бъди здрава :)

    Поздрави, Цвети

    Бих участвала за награда 3, cvetelina.kacarova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  72. Прекрасна Elle,
    ти наистина си обичаш читателите! Несъмнено! :)
    Пожелавам ти светли празници, изпълнени с любов, хармония и радост!
    Коледното настроение ме напада обикновено още през ноември :))) Обичам да украсявам у дома - винаги ми става толкова приятно и уютно :) Любимите ми цветове за играчки за елхата са червено и златисто. По това време на годината обичам да нося тези цветове и на ноктите си. Навсякъде ми е Коледа :)))
    Идеите за подаръците за близките ми са почти избистрени, а за някои - вече са поръчани/купени. На себе си пожелавам подарък номер 1 и силно се надявам да бъда сред късметлийките :))))
    Поздрави,
    Криси
    karaivananova(a)abv.bg

    ОтговорИзтриване
  73. Здравей,Elle!
    Съвсем от скоро чета блога ти/даже не съм го изчела целия все още/.Просто скоро го открих.Това не ми пречи,обаче да ми хареса ужасно много.Много уважавам труда на хората,особено когато правят нещата с любов и удоволствие,а това си личи тук.Желая ти от сърце много много много успех и вдъхновение и да продължаваш все така.
    А що се отнася за играта - направо ме привлече от пръв погледи няма как да не е така,след като подаръците ти са уникални, а пък условието супер изпълнимо и приятно.
    Та да се отбележа в списъка за подарък № 2 и ще си стискам палци :-)
    А на теб и на всички,които те четат пожелавах пухкава и снежна зима,много настроение и незабравими емоции!
    didataaa_13@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  74. Здравей! Чудесно местенце, което посещавам с голямо удоволствие! Всичко е изпипано с много вдъхновение, а снимките са невероятни! Но, най-вече се усеща твоята любов и уважение към нас твоите читатели!
    Обожавам Коледа! Невероятно време от годината, изпълнено с магия, светлини, цветове, щастие...Хората са по-благи, по-добри, имат желание да радват, да помагат...
    И ти си ни подбрала невероятни подаръци! Ще бъда много щастлива с подарък номер 1!
    Пожелавам ти светли и щастливи празници! Бъди здрава и много обичана!
    Даниела
    daniela_dem@abv.bg

    Позволявам си да ти подаря нещо / не, не е мое, но е много хубаво /

    Коледа мечтана

    Навън е бяло и красиво -
    снегът така блести!
    И с пламъчета тъй игриви,
    огънят в камината гори.

    Снежинки пухкави танцуват,
    покриват бързо влажната земя.
    Върху прозорците рисуват -
    вълшебна, снежна Коледа!

    Сърцата ни изпълнени с желания
    и в тях живеят хиляди мечти.
    Те сбъдват се на Коледа мечтана -
    едно си пожелай и ти!

    ОтговорИзтриване
  75. Страхотни подаръци си избрала! Гледайки ги нямам търпение да дойде уикенда когато аз ще купувам подаръци за близките ми хора.
    Колкото до блога ти, нямам никакви забележки. Правиш невероятни снимки в които успяваш да уловиш красотата на всеки продукт за които пишеш. Чета всяка твоя нова публикация с голям интерес.
    Избирам подарък номер 3
    Кристин
    kristin.n.pavlova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  76. Много харесвам блога ти, а подаръците ти са повече от щедри :) Обичам коледните празници и с голямо желание избирам подаръци за най-близките, но най-важно е да прекарам достатъчно време с тях ! Бих се спряла на подарък номер 3.
    e-mail: miss_flo@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  77. Чудесни подаръци. За себе си бих си пожелала подарък №3. Той ще ми достави радост. За близките си както винаги оставям всичко за пазаруване седмицата преди Коледа. Единствено за дъщеря ни сме избрали подаръците и започнахме да купуваме. Това ще е много красива Коледа за нас, защото сме трима. Ели
    elena.shtirkova@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  78. Коледа е любимото ми време от годината, дори повече от рожденния ми ден. Тази година е още по-специална за мен. Украсата е готова, подаръците - почти. Блогът ти е страхотен.
    Бих се зарадвала на подарък N1
    e-mail : kameliaraykova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  79. Пейо Яворов - Две хубави очи
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; — музика — лъчи
    Не искат и не обещават те…
    Душата ми се моли,
    дете,
    душата ми се моли!
    Страсти и неволи
    ще хвърлят утре върху тях
    булото на срам и грях.
    Булото на срам и грях —
    не ще го хвърлят върху тях
    страсти и неволи.
    Душата ми се моли,
    дете,
    душата ми се моли…
    Не искат и не обещават те! —
    Две хубави очи. Музика, лъчи
    в две хубави очи. Душата на дете…

    Подарък номер 2
    E-mail : ivelina.z@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  80. Здравей!

    Казвам се Йоли (Йолина) и от доста време искам да те поздравя за прекрасния блог, който имаш! И макар, че като един средностатистически български студент нямам възможност да си купя повечето от нещата, които показваш, винаги се радвам, когато видя някоя твоя нова публикация в Beauty Feed-a си. :D Смятам, че твоите ревюта са доста изчерпателни и обективни, а този факт наистина помага, когато се чудиш и колебаеш дали да вложиш малко повече средства за даден продукт. Благодарение на едно такова твое ревю скоро смятам да се сдобия с палитрата на Sephora Colorful 5 Eyeshadow Palette Pale to Rich Taupe. :)
    Много съм щастлива, че най-после навлязохме в този последен, но най-светъл, топъл, красив и може би по-добър месец! Виждам, че и ти си почерпила вдъхновение от идващите празници и от Коледния дух, който лично мен ме кара да си тананикам весели песнички или да се усмихвам под мустак из софийските улици. Giveaway-ът ти е просто ...... УАУ! Всички неща са просто прекрасни и си личи, че са подбрани с голямо желание и мисъл. Благодаря ти!

    За мен най-привлекателен е Подарък №2, тъй като от мноооого време чета и гледам ревюта за тази легендарна палитра на Too Faced и просто рано или късно на човек няма как да не му се прииска да я има. :D
    E-mail: yolinavicheva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  81. Здравей Стефи,

    слея блога ти откакто беше създаден и всеки пост е удоволствие за окото. Правиш невероятни снимки, дори понякога просто съм стояла и съм ги изучавала, за да се науча самата аз да правя по-добри снимки. Много харесвам ревютата ти и благодарение на теб открих скръба на Клиник, който вече е сред най-любимите ми продукти. Наистина бих се радвала, ако имаш време, да ни споделяш как гримираш очите си - кой цвят след кой цвят, каква техника използваш. Клипове са по-удачната форма за нещо подобно, но според мен и снимки ни устройват :) А също чакам и обещаните колекции на лакове, хайлайтъри, продукти за устни, четки....
    Избирам подарък 1 :)
    email: purl@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  82. Здравей! Иключително много харесвам блога ти и винаги с интерес чета всяка една твоя публикация, като от всеки твой пост струи изтънченост и класа. Не се променяй.
    Аз искам да участвам за подарък No. 2 - Шоколадовата палитра на Too Faced.
    Коледа е един от най - хубавите празници в годината и го чакам с нетърпение, за да мога да се събера с любимите си хора.Весели празници от мен!
    Поздрави,
    МАРИЯ
    E-mail: mss16@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  83. Здравей :) На мен ми предстои една вълнуваща Коледа- първата за моето малко слънчице <3
    Искам да участвам за награда №2
    Весели празници :)
    email: marinaradusheva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  84. Нещо на сърце - за щастие имах на сърце един проблем през изминалата седмица, но всичко се оправи и .. в тази връзка ти пожелавам много безгрижие и си избирам №3.

    ОтговорИзтриване
  85. Прекрасен гивауей, винаги се възхищавам на финеса, чувството, добрината, вкуса и най-вече вдъхновението, с които правиш всичко в този блог и колко държиш на своето прекрасно хоби, най-важното е да влагаме много любов в нещата, за да се получават :)

    За Коледа за мен все още е мистерия къде ще съм. Имам малко проблеми с близкия до мен човек, родителите ми ще са далеч извън града и явно няма да съм със семейството, но може би ще намеря приятна компания... Кой знае. Иска ми се да съм оптимистка след всичко трудно, което се случи тази година. Искам да прекарам Коледа някъде на топло, мило, уютно и весело място с мили на сърцето ми хора и много коледни неща като елхи, лампички, филми, горещо какао, портокали и шоколади :)

    Преслава Цветанова
    tpreslava@gmail.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А ако мога да избера подарък от тези три прекрасни неща, за които много се затрудних... Бих избрала предложение номер 2 с палитрата на Too Faced :3

      Изтриване
  86. Още като прочетох ревюто ти на палитрата на Too Faced се влюбих в нея! А и от страхотните ти снимки и суочове още повече ми се прииска да я имам. Подарък №3 е моят избор и искам да ти пожелая прекрасно прекарване на най-хубавия месец. дано успееш да му се насладиш подобаващо! Определено си обичаш читателите, но бъди сигурна, че и ние обичаме теб! <3
    desita_96_16@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  87. Здравей! Чета редовно блога ти и страшно много го харесвам.
    Коледните празници ще посрещна както винаги с цялото ми семейство вкъщи.
    Все още не съм избрала всички подаръци, но вкъщи вече сложих част от коледната украса. :-)
    И трите подаръка са просто чудесни, но най-много бих желала да спечеля подарък № 1: Chanel Camélia De Plumes и Sephora Cream Lip Stain .

    Весели празници,
    Анастасия

    mastjanastja@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  88. Започва най-гнусния период в цялата година - периодът на най-комерсиалните празници, лъжи, манипулации и измишльотини.

    Нищо тихо и свято няма ни в коледната нощ, ни в шибаните няколко седмици преди нея. Това не е празник на Христос, а празник на търговците в храма. Търговците в храма.

    И да се пее, че е тиха и свята, а така да се представя техния интерес за богоугоден си е чист антихризъм и кощунство, а този рефрен ще атакува непрестанно съзнанията на всеки, който не може да хване гората, джунглата, да се залее с туба бензин или да направи нещо по-свястно от това да стои с бозаво изражение и стоически да понася, че трябва да се държи като олигофрен.

    Не по-малко лицемерен и гнусен е и този гивауей.

    Авторката, твърде дебелогъза и дебелоока дама безсрамно проси внимание от пиари под формата на нещо да и пратят.

    Това е и този гивауей:)За слепеца е ясно че Стефка си пише сама коментарите - до толкова те са еднакви.

    Спри да се излагаш, Стефке. Да си пишеш сама на себе си хвалби е много унизително. Имай малко достойнство и запълни блога си със съдържание.Научи се да пишеш интересно и забавно, И мини на диета и почни да спортуваш. Бюти блогерка си и не може да приличаш на преяа биволица.

    А и още нещо - Никой за миг дори не си прави илюзии , че алчно и лакомо същество като теб ще даде на някой нещо.

    Наградите ще получат поредни измислени и нереални и неживи създания зад които стои ти или твои близки приятелки и това е.

    Спри да лъжеш хората и почни да пишеш.

    ОтговорИзтриване
  89. Рядко участвам в т.нар. гивауеи, но Eat Love Make Up е образцов бюти блог, каквито в България са рядкост, и с удоволствие ще се включа.
    Не се сещам за никаква градивна критика, която мога да отнеса към блога и списването му, освен препоръката да трие такива гнусни коментари като по-горния, защото само цапат красивия й блог.

    От подаръците избирам номер 1, защото ме заинтригува хайлайтъра.

    Пожелавам на всички много здраве и по-малко срещи с хора с ниски страсти и ниска култура!

    myhappypond@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  90. Образцов точно толкова, колкото е образцовия дом на Ваня Щерева - тоест тотално фалшив.

    Естествено не очаквам човек като теб, Хепи, известен с ниската си култура и още по-ниските си страсти - мъжът ти знае ли за твоите тайни увлечения и хойкания? - да разбере сравнението.

    Повтарям съветите си към Стефка , която възторжено се е скрила зад прякора Ел.

    Стефке, отслабни и се научи да пишеш. Изпълни блога си с красота истинска, а не фрейк и със съдържание, а не си пиши сама коментарите.

    Така само ставаш жертва на използвачки като Тея Тед и Хепи, по-известна като Гепи.

    Я виж само как Хепито или още по-точно Гепито се е наредило веднага за хайлайтера на Шанел, а уж беше срещу гивовете и ги наричаше раздавки и помени.

    Вместо да си купи хайлайтера от Сефора, все още е наличен.Но безплатното е сладко, нали Хепи. Само че все Стефка дава, а ти все лапаш.

    Всичко това е очевидно и това е което се говори между момичетата.Не знаехте ли?

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up