Sephora Cream Lip Stain 03 Strawberry Kissed & Sephora Cream Lip Stain 07 Dark Berry


Sephora Cream Lip Stain 07 Dark Berry

От няколко седмици съм на вълна матови устни. Голяма изненада за мен, но е факт. Все пак трябва да следвам тенденциите. Всъщност въобще не трябва, но точно тази тенденция ми допадна учудващо много. След бързо проучване на тази непозната за мен територия - продуктите за матови устни, и след насочване от страна на приятел, попаднах на тези абсолютно феноменални, вълшебни и отвяващи глави стейнове на Сефора.


Sephora Cream Lip Stain 07 Dark Berry

Sephora Cream Lip Stain се предлага в общо 10 цвята. 4 от цветовете са с матов ефект, 4 със сатенен и 2 са блестящи. Всеки стейн съдържа 5 гр. продукт и е на цена 19 лв.

Аз съм абсолютно и безвъзвратно влюбена в тези стейнове и най-вече в серията с матови цветове. За съжаление, предполагам заради светкавицата, на снимките не може да се види колко силно матов е ефектът на Sephora Cream Lip Stain. Имам няколко матови червила на други марки, включително на MAC, но толкова силен матов ефект виждам за първи път. Когато ги пробвах в магазина, консултантката ме предупреди, че на ръка този матов ефект няма да се види добре. И беше права. Имайте го на ум, ако разглеждате тази серия.

Червилата са изключително силно пигментирани. Един слой покрива перфектно. Sephora Cream Lip Stain са дълготрайни. Само по-мазни храни могат да ги изтрият и то само в самата основа на устните. При пиене и хранене с нормална (не мазна) храна издържат цял ден. Консистенцията на стейновете е кремообразна.

Sephora Cream Lip Stain 07 Dark Berry

При мен Sephora Cream Lip Stain не изсушават устните, дори и да ги нося поредни дни по цял ден.

Забелязвала съм, че е хубаво червилата да се носят или на един плътен пласт или на два по-тънки. Ако се напластят повече се получава едно лепнене, което кара червилата да седят някак "на парцали".

Когато го нанеса седя около минута с леко отворени устни, за да може цветът да засъхне и попие добре. След като това стане, усещането върху устните е все едно са "голи" и нямате нанесен продукт върху тях.

Въпреки завидната им трайност, Sephora Cream Lip Stain се изтриват лесно при желание - аз го правя или с мокра кърпичка или с тампон, напоен с двуфазен дегримьор.

Първите цветове от Cream Lip Stain, за които ще ви разкажа са 03 Strawberry Kissed и 07 Dark Berry.

* Sephora Cream Lip Stain 03 Strawberry Kissed

Sephora Cream Lip Stain 03 Strawberry Kissed
Sephora Cream Lip Stain 03 Strawberry Kissed
Момичета, това е най-най-най красивият цвят на света. Най-уникалното червило, най-прекрасно седящото върху устните, най-привличащо погледите. Най-най-най във всеки един прекрасен смисъл. Страхотен матов ефект. Цветът е красиво червено със съвсем малко розово.

Sephora Cream Lip Stain 03 Strawberry Kissed

Sephora Cream Lip Stain 03 Strawberry Kissed


* Sephora Cream Lip Satin 07 Dark Berry

Sephora Cream Lip Stain 07 Dark Berry
Sephora Cream Lip Stain 07 Dark Berry
Страхотно тъмно лилаво с лека кафява нотка и блестящи частици. Частиците се виждат в опаковката, но на устните не. Заради тях ефектът на стейна е не матов, а сатенен. Страхотен цвят за есента и за почитателите на по-"вамп" визии.

Sephora Cream Lip Stain 07 Dark Berry

Sephora Cream Lip Stain 07 Dark Berry

Препоръчвам с две ръце, два крака и всичко останало тези стейнове. Толкова харесах серията, че си взех и останалите матови цветове и скоро ще Ви представя и тях.





10 коментара

  1. Гладах стейновете, но не успях да избера цвят, който да пожелая и който да не се повтаря с такъв, който имам. Dark Berry ми се стори много кафяв в магазина и изобщо не лилав - всъщност заради него ходих в Сефора, но на изкуственото осветление не ме привлече. Май пак ще го мисля :)

    ОтговорИзтриване
  2. Снимката направо не може да покаже колко велико е това червено на живо!!!! <3 <3 <3

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, откога чета за тези червила, е край, след твоите снимки отивам да си ги купя :)))). Разкошни са и двата цвята!

    ОтговорИзтриване
  4. Много, много полезно ревю :) И супер обяснения, както винаги, голямо благодаря :)
    Имам ги в уишлиста от 100 години и май покрай Коледа ще си взема някое за проба :)

    ОтговорИзтриване
  5. Имам 01 и малко съжалявам, че бе си взех 03, но хората около мен счетоха, че е добре да грабна класическото червено :) Все пак ще си взема и тройката. А, иначе напълно съм съгласна за пластовете. Почва да лепне да се рони и вече да изсушава леко устните или По-скоро се усещат така заради лепкавостта. Аз не очаквах да ми хареса първоначално и го носех леко нанесен. И така издържа много. С времето всичко се промени и ми стана любим продукт, защото съм фен на издръжливи червила ;) Трябва скоро и аз да пусна ревю :))

    ОтговорИзтриване
  6. Олеле, знаеш ли какво направи с този пост? :Р Няма да се кротна, докато не докопам червеното!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотни цветове, определено мисля да опитам по-тъмният!
    хх
    cvetybaby.com

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up