Важно - декларации и прокламации ;)


Няколко неща, които принципно смятам, че са ясни, но за всеки случай нека ги има и в писмен вид:

1. Мненията ми са на база лично ползване и впечатления. Не ангажирам никого с тях и по никакъв начин не гарантирам, че и Вашите отзиви биха били същите. Продукт, който аз съм харесала, няма никаква гаранция, че би се харесал и на Вас.

2. Всички продукти, за които пиша, са закупени с лични средства. Ако някога ми бъде предоставен безплатен продукт за проба, то това ще бъде споменато в съответната публикация. Това, че някоя фирма ми е пратила продукт/и за проба не ме ангажира по никакъв начин да правя положително ревю за него/тях или да правя ревю изобщо. 

3. Читателите могат да бъдат сигурни, че независимо дали продуктът, за който пиша, е бил закупен от мен или ми е бил изпратен безплатно, мнението ми е напълно обективно!

4. Познанията ми по Photoshop са силно ограничение. Не изглаждам бръчки, не махам пъпки, не променям цветове на гримове и продукти. Изрязвам и поставям "воден знак", това е. Само когато публикувам снимки, които не са свързани с ревю на продукти (например от категорията Empty post) си играя с различни ефекти с цел разкрасяване на снимката.

5. Ако по някакъв начин даден текст или снимки ви се сторят интересни и бихте искали да ги ползвате - заповядайте, ще ми бъде приятно. Искам само да помоля блогът да бъде споменат като източник.

6. Благодаря ви, че сте се отбили тук. Вашето мнение е важно за мен, така че ако искате да споделите/попитате/посъветвате/критикувате и тн. не се колебайте да ми пишете.

7. Ако искате да се свържете с мен, може да ми пишете на адрес: eatlovemakeup@abv.bg.
1 коментар

  1. Thank you, I have just been looking for info approximately this subject for a while and yours is the best I've found out till now. However, what about the conclusion? Are you positive concerning the supply? gmail log in

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up