Важно - декларации и прокламации ;)


Няколко неща, които принципно смятам, че са ясни, но за всеки случай нека ги има и в писмен вид:

1. Мненията ми са на база лично ползване и впечатления. Не ангажирам никого с тях и по никакъв начин не гарантирам, че и Вашите отзиви биха били същите. Продукт, който аз съм харесала, няма никаква гаранция, че би се харесал и на Вас.

2. Всички продукти, за които пиша, са закупени с лични средства. Ако някога ми бъде предоставен безплатен продукт за проба, то това ще бъде споменато в съответната публикация. Това, че някоя фирма ми е пратила продукт/и за проба не ме ангажира по никакъв начин да правя положително ревю за него/тях или да правя ревю изобщо. 

3. Читателите могат да бъдат сигурни, че независимо дали продуктът, за който пиша, е бил закупен от мен или ми е бил изпратен безплатно, мнението ми е напълно обективно!

4. Познанията ми по Photoshop са силно ограничение. Не изглаждам бръчки, не махам пъпки, не променям цветове на гримове и продукти. Изрязвам и поставям "воден знак", това е. Само когато публикувам снимки, които не са свързани с ревю на продукти (например от категорията Empty post) си играя с различни ефекти с цел разкрасяване на снимката.

5. Ако по някакъв начин даден текст или снимки ви се сторят интересни и бихте искали да ги ползвате - заповядайте, ще ми бъде приятно. Искам само да помоля блогът да бъде споменат като източник.

6. Благодаря ви, че сте се отбили тук. Вашето мнение е важно за мен, така че ако искате да споделите/попитате/посъветвате/критикувате и тн. не се колебайте да ми пишете.

7. Ако искате да се свържете с мен, може да ми пишете на адрес: eatlovemakeup@abv.bg.
Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up