Anastasia Beverly Hills Glam To Go Palette


Здравейте!

Предполагам, че сте изключително изненадани да видите този пост. Честно казано - аз също! В днешното забързано ежедневие, когато цялата информация се представя под формата на 30-секундно видео в социалните мрежи, аз пиша пост в блог?! Какво да ви кажа - липсва ми, изпитвам носталгия към едни малко по-различни времена за бюти-любителите. Казах си "Защо не? Може би не само аз съм с такива чувства" и така се появява този пост.

Ще се опитам да бъда сравнително редовна в публикациите тук, дано ми се получи. Постовете ще бъдат в малко по-стегнат формат от преди, но все пак с нужните информация и снимки.

Главният герой в днешния пост е най-новата палитра на Anastasia Beverly Hills - Glam To Go. Тази палитра привлече вниманието ми още с първите си промо-снимки. Нямах представа дали ще бъде налична в България, затова я поръчах от Германия (цената там е около 33 евро). В социалните мрежи видях, че палитрата вече е налична в българските магазини на Sephora, като предполагам, че цената е около 65-70 лв.

Палитрата е с много компактен размер, като в нея са събрани 8 цвята (всеки по 0,65 гр.) и огледалце. 5 от цветовете са сенки (Pretty, Dawn, Sunburst, Softy, Fireworks), а 3 цвята (Sunset, Rosey, Dusk) са пресовани пигменти за лице и тяло, които не са предназначени за използване в зоната на околоочния контур. Ще се учудите при колко много палитри има такива предупреждения, за които дори не разбираме, ако изрично не се зачетем в опаковката. Все пак ако имате чувствителни очи и/или кожа, бъдете внимателни.

Харесах и купих Glam To Go, защото много ми допадна цветовата комбинация, както и джобният формат на палитрата. За мен тя включва всичко необходимо както за лек, ежедневен грим, така и за по-силни визии с акцент върху очите. Тези 8 цвята в Glam To Go предоставят достатъчно голям избор от комбинации помежду си, като все пак цветовете са и "сигурни" - такива, с които не можеш да сгрешиш.

Самите сенки са доста прашливи, както абсолютно всички останали от Anastasia Beverly Hills. Опитвам се да се абстрахирам от това, защото всичко останало в палитрата е идеално. От много време не бях купувала палитра на марката и за мен сегашното качество категорично надгражда предишните лансирания на ABH.

Цветовете се преливат с невероятна лекота, като едновременно с това пигментът е абсолютно феноменален. Както при блестящите, така и при матовите. Цветовете са плътни, интензивни, богати. Пълен грим на очите отнема броени минути, тъй като с Glam To Go се работи много бързо и лесно. 

За мен Glam To Go съчетава всичко необходимо, за да се превърне в любима палитра (особено по време на път) - компактна, лесна за работа, с много възможности за комбинации, подходяща за всякакви поводи.











Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up