Natasha Denona Zendo Palette

 


Здравейте,

Преди няколко дни попитах в Instagram за коя палитра на Natasha Denona искате да прочетете ревю първо. Победител беше Zendo, а веднага след нея се наредиха Bronze, Biba и Triochrome. Имам желание да направя ревю на всички посочени, като последователността ще е съгласно гласовете в анкетата ми. Е, възможно е да се появи и някоя друга, бонус-публикация между серията за Natasha Denona.

Днес започвам със Zendo. Или трябва да я нарека Голяма Zendo, защото Natasha Denona вече лансира една мини Zendo. Честно казано, аз не намирам прилика между двете палитри и не виждам логиката да носят едно и също име, но това са лични размисли.



Natasha Denona Zendo Palette (19.25g., 138лв., £60, €69) - палитрата е налична в повечето европейски сайтове за козметика, както и в Sephora България.

Опаковката на Zendo е в бронзовата гама, като се затваря посредством магнит, а от вътрешната страна на капачето има голямо огледало.

Палитрата съдържа 15 цвята сенки - матови, дуо-хромни, блестящи.

Цветово Zendo не е най-интересната палитра от марката и е съвсем възможно подобни на тези сенки да имате из няколко от Вашите палитри. Качеството е това, което прави палитрата отличен избор.

Всички цветове са много интензивни, а разпрашване почти не се забелязва. Макар от матовите да има 1-2 цвята, които са една идея по-сухи, дори те се нанасят и преливат лесно. Останалите матови имат толкова богата текстура, че наподобяват усещането от кремообразни сенки. Ако сте съвсем начинаещ в гримирането, бих препоръчала да боравите по-внимателно с тези цветове, защото лесно може да се прекали с пигмента.

Блестящите цветове "пишат" с лекота върху кожата и даряват крепача с интензивен блясък, при някои с по-фини частици, при други с по-едри.

Подборът на цветове в Zendo позволява богат набор от различни комбинации между сенките. Финалните визии могат да бъдат ежедневни, закачливи или провокативни - палитрата дава достатъчен избор и поне за мен, е достатъчна за пълна визия.

Повтарям се, но все пак - тези цветове със сигурност сме ги виждали на доста места. Визуално палитрата дори доста прилича на Bronze, отново на Natasha Denona. Ако обаче Вие нямате в колекцията си подобна селекция, а искате да притежавате, Zendo е отличен избор и качеството няма да Ви подведе.
















Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up