EM Cosmetics

 

EM Cosmetics

Здравейте,

Честно казано, дори не зная откъде да започна този текст. Малко повече от година не е никак малка пауза, но ако ме следвате в Instagram, то знаете каква е прекрасната причина за липсата ми.
Искрено се надявам, че сте здрави, и Вие, и Вашите близки. Надявам се също така да имате желание към малко "старомодно" четене на блогове, а пък аз, от своя страна, ще се опитам да Ви представя интересни продукти.
Предварително искам да помоля за разбиране, тъй като в действителност съм позабравила как се обработват снимки, загубила съм инерцията за писане и предполагам, както снимките, така и текстовете, няма да са в най-добрата си форма. Виждам, че и като настройки на визията на блога има какво да се поправи, надявам се скоро да успея. Ще се радвам на обратна връзка и градивна критика.

Първият пост от "Голямото завръщане" ;) е посветен на EM Cosmetics. Надявам се марката Ви е поне малко позната. Това е брандът на Michelle Phan. Дълго слушах различни хора да ги хвалят в YouTube и именно това беше причината да поръчам.

Как направих поръчка - поръчах от официалния сайт https://www.emcosmetics.com. Марката е локализирана в САЩ и все още няма европейско представителство. Цената на доставката до България е около 11 долара. Поръчах в събота, в сряда изпратиха продуктите, в петък вече бяха в България. Същият ден от DHL се свързаха с мен, за да оформим документите за митническо освобождаване, в следващия понеделник заплатих по банков път ДДС и в четвъртък получих поръчката си.

Divine Skies Eyeshadow Palette Magic Hour (6 x 1.5g, $40)  - първият продукт, който сложих във виртуалната кошница, беше тази палитра, която съдържа 6 бр. сенки - 3 матови и 3 блестящи.


Опаковката е компактна, като в нея освен сенките, е поместено и качествено огледало. Палитрата се затваря стабилно.

Сенките са със страхотно качество и то е константно както за матовите, така и за блестящите. Типично като при повечето матови сенки, и при тези се забелязва разпрашване, макар и минимално. Цветовете са с отличен пигмент, а блестящите имат прекрасен набор от частици, които придават интензивност и разкрасяват допълнително цветовете. Единствената ми забележка към цветовете, по-конкретно към матовите, е че на моята кожа изглеждат по-топли, отколкото са в палитрата.

Magic Hour е идеалната Basic-палитра, подходяща за всеки ден, за офис, разходка или училище, но предлагаща и възможност за нежен драматизъм при нуждата от такъв.Heaven's Glow Radiant Veil Blush Magic Hour (8g., $34) - продължавам с още един топ-продукт на EM Cosmetics. Този руж може да се използва както самостоятелно, така и като воал над други продукти за скули. Цветът е нежно розово-прасковено (най-вече прасковено) с много фин блясък. Озарява нежно лицето. Много универсален цвят и точно като сенките със същото име, и тук продуктът е подходящ за много и различни поводи. Цветът търпи много наспластяване.


Опаковката е здрава и се затваря плътно, като отново съдържа и огледало. При взимане на продукт с четка, се забелязва леко разпрашване.


Heaven's Glow Radiant Veil Blush Venetian Rose (8g., $34) - от двата притежавани от мен ружа, този харесвам много повече като цвят и като ефект. Намирам го за по-интересен и различен от повечето. Като описание мога да кажа, че е "Dusty Rose" с прекрасен златен воал.


Ляво - Magic Hour, Дясно - Venetian Rose


Color Drops Serum Blush Venetian Rose (10ml, $25) - напоследък ме е завладява вълната на течните/кремообразните ружове, макар заради комбинираната ми кожа класическите да са по-подходящи. Поради многото чути положителни коментари за серум-ружовете на EM Cosmetics, поръчах един за проба. Той идва в малко шишенце с пипетка. Удобство е (особено ако притежаване повече от един от серията), че цветът на шишенцето кореспондира с цвета на ружа.


Не съм запозната с никакви други течни ружове (или поне в близкото минало не съм имала досег до такива), затова нямам база за сравнение, но бих казала, че ружът е със сравнително течна консистенция. Пигментът е много добър и 1-2 точки от серума са достатъчни за видим цвят на скулите. Въпреки това, формулата позволява лесно да се работи с ружа и възможността за грешки е минимална. След поставяне на малките точки върху лицето, имате достатъчно време, за да разнесете - с пръсти, четка или Beauty Blender - изборът е Ваш.

Поставяла съм ружа както под, така и над вече нанесена пудра, и при двете положения резултатът е красив. Цветът е като на ружа със същото име, но липсват частиците.

Както вече споменах, моята кожа е комбинирана. Първите няколко часа този серум-руж седи много добре, след това обаче започва да акцентира все по-вече на омазняващата ми се кожа. Предполагам при сухи кожи резултатът би бил много по-задоволителен.

Ляво - Color Drops Serum Blush леко разнесен, Среда - Color Drops Serum Blush преди разнасяне, Дясно - Lip Cushion Tinted Lip Luminizer


Lip Cushion Tinted Lip Luminizer Venetian Rose (1.6g, $22) - прекрасно се оказа това червило и се радвам, че макар и да не бях гледала за отзиви за него, го поръчах. Нанесено на устните, се усеща като интензивен балсам. Именно затова бях изненадана колко пигментиран е цветът. Финишът е като на глос и като цяло червилото е изключително интересно, именно заради тази неочаквана (за мен) комбинация. Като добавим към това и добрата издръжливост и комфортът върху устните, това червило се очертава като предпочитано от мен през идните месеци.


Надявам се, че информацията в този пост е била интересна и полезна за Вас и ще се радвам, ако започнете пак да се "отбивате" в блога от време на време, за да Ви разказвам още за нови, качествени или не толкова, продукти.

Благодаря Ви, че не сте ме забравили 💓
Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up