Chanel Le Vernis 608 Légèreté, 610 Halo & 612 Chicness (Chanel Cruise Collection 2018)


Здравейте,
Продължавам с постовете, посветени на Cruise Collection на Chanel. В днешния пост Ви представям лаковете от колекцията - 608 Légèreté, 610 Halo & 612 Chicness.



Винаги съм предпочитала да използвам лакове на дадена марка в комбинация със съпътстващи продукти на същата марка. В случая - лаковете на Chanel комбинирам с база и топ-лак от серията на бранда. За да бъде комбинацията пълна, добавих и лакочистител от Chanel. Разбира се, не е нужно Вие да правите като мен, въпрос на предпочитание е.


Признавам си, че си купих лакочиститела по-скоро с цел глезене и не очаквах, че ще се справя кой знае колко добре. Не знам защо имах такова усещане, нямам обяснение за себе си. Оказа се обаче изключително добър лакочистител и го използвам с удоволствие.


Базата също е хубава. Изглажда и предпазва ноктите. Понякога я нося без лак отгоре, ако случайно нямам време за цялостен маникюр.

За топ-лак използвам гел-топ лака. Запечатва идеално нанесения цвят, не се "отдръпва" и ретушира всякакви малки грешки, допуснати по време на самото лакиране.



Нека вече премина конкретно към цветовете от колекцията. Те са три и са с номера 608 Légèreté, 610 Halo и 612 Chicness.


Лаковете са с големина 13 мл. и цена от около 50 лева. Вече са налични във всички магазини, които продават Chanel.


Споделяла съм Ви и в предишни постове, че аз изключително много харесвам новата формула на лаковете на Chanel. При мен трайността им е между седмица и 10 дена.

Лаковете покриват идеално на два пласта. На къси нокти е възможно да се справите и с един. Финишът им е "глос".

Chanel Le Vernis 608 Légèreté е като братовчед на 576 Horizon Line. Прилика се забелязва, но са и достатъчно различни, за да не се изключват взаимно. Лично на мен 608 Légèreté ми е най-малко любимият цвят от трите. Просто не ми допада цветово толкова, колкото останалите два.

608 Légèreté

608 Légèreté

608 Légèreté
Chanel Le Vernis 610 Halo е страхотен цвят. Обожавам го и го нося почти постоянно. Интересното при него е, че изглежда ту розов, ту по-прасковено, според това на каква светлина го гледате. Определено смятам, че ще е един от топ-продуктите от колекцията.

610 Halo

610 Halo


610 Halo

Chanel Le Vernis 612 Chicness е другият ми любим цвят. Той напомня малко на 578 New Dawn, като отново е достатъчно различен, за да не бъде слагат в категорията "dupe". 612 Chicness е и най-плътен като цвят и при малко повече старание, с него може да ми е достатъчен и само един пласт лак.

612 Chicness

612 Chicness

612 Chicness
За мен именно 610 Halo и 612 Chicness са лаковете-фаворити от Chanel Cruise Collection 2018. Разбира се, всичко е въпрос на вкус и съм сигурна, че и 608 Légèreté ще има своите почитатели. Аз също обичам да го нося, но не толкова често, колкото другите два лака от серията.


За съжаление не мога да намеря информация дали лаковете са лимитирани или ще преминат към перманентната линия на Chanel. Ако някой от цветовете Ви допада, препоръчвам час по-скоро да се сдобиете с него. ❤


* Цветовете 608 Légèreté, 610 Halo & 612 Chicness са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up