Chanel Eclat Enigmatique Quadra Eyeshadow (Chanel Cruise Collection 2018)


Здравейте,
Приготвила съм много нови ревюта, свързани с последните лансирания от Chanel. Започвам серията с този пост, който е посветен на палитрата с 4 сенки за очи Eclat Enigmatique Quadra Eyeshadow от лятната Cruise Collection на козметичния гигант.


Както и преди съм Ви казвала - може да познаете, че един продукт ме е вдъхновил по броя на снимките му в пост. Тук ще видите доста снимки, макар и някои еднотипни помежду си, но не исках да се лишавам от нито една от тях.


Chanel Eclat Enigmatique Quadra Eyeshadow е лимитирано предложение от лятната колекция на бранда. Палитрата (както и цялата колекция) е вече налична в оторизираните магазини в страната. Цената на палитрата е 106 лева.


Chanel Eclat Enigmatique Quadra Eyeshadow включва 4 цвята сенки, а общият грамаж на палитрата е 2 гр. Нека този грамаж не Ви плаши, защото от опит мога да заявя, че сенките свършват доста бавно.


Палитрата е в класическата опаковка на Chanel - изчистена черна кутийка с огледало от вътрешната страна на капачето. Придружена е от задължителния велурен калъф, както и от два броя апликатори.


Релефът върху цветовете наподобява извивките на пясъка на тропически плаж.


Всички четири цвята в Chanel Eclat Enigmatique Quadra Eyeshadow са с блясъци и са повече от идеални за летния сезон. Поне за мен при почти всички палитри с четири цвята на марката, има някой цвят, който не харесвам толкова, колкото останалите. Е, при тази палитра смятам и четирите цвята за невероятно красиви и не бих изключила или заменила нито един от тях.


В палитрата намираме светло жълто шампанско, искрящо червено, прекрасна комбинация между метал с лек намек за зелено и най-красивото бронзово-кафяво, което съм виждала. Както вече споменах, всички цветове са блестящи, като частичките им са много фини и придават металически ефект.



Текстурата на цветовете е изключително добра и съм сигурна, че ще останете очаровани, ако решите да ги пробвате.



Разпрашването в момент на вземане на продукт от палитрата е абсолютно минимално. При поставяне на цвят върху клепача никакви частички или прашинки не падат върху лицето. А пигментацията е една от най-добрите, които съм виждала от Chanel.


Изключително лесна и приятна за работа палитра, с която не е нужно нито да сте с опит, нито да сте специалист. Отличните резултати се постигат без никакви усилия или трудности.


Лично аз обичам да използвам тъмните цветове като основен цвят върху подвижния клепач. Напоследък съм фен на по-бързите и лесни визии, та дори не ми е нужно да затъмнявам сгъвката на клепача с матов цвят. Директно нанасям върху подвижния и само минавам по края на поставения цвят с блендираща четка. Когато използвам прекрасното бронзово като основен цвят, обичам да нанасям от червеното в основата на долните мигли като акцент. Най-светлия цвят пък горещо Ви препоръчвам да използвате и като хайлайтър върху скулите. Искрено вярвам, че ще Ви хареса.


Разкошна палитра са направили от Chanel за лятото на 2018 година. Но не се доверявайте "сляпо" да думите ми - отидете до някой магазин и я пробвайте. На живо е дори по-красива, отколкото на снимки.


* Продуктът ми е предоставен от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up