Chanel Illuminating Powder Ivory Gold


Здравейте,
Днес продължавам с едно от новите предложения на Chanel, а именно хайлайтъра в цвят Ivory Gold.




Започвам с неприятната част на поста - хайлайтърът не се предлага в България, за съжаление. Ексклузивен е за бутиците на марката. Аз поръчах моя от Великобритания.


Chanel Illuminating Powder се предлага в три цвята - 10 Ivory Gold, 20 Warm Gold и 30 Rosy Gold. Хайлайтърите са с големина 8,5 гр. и цена 42 британски лири.

Опаковката е познатата ни черна кутийка, като в нея има и четка са нанасянето на продукта. Четката въобще не е лоша, но аз предпочитам да нанасям хайлайтъра с любимата ми четка на Wayne Goss.


Като цвят Ivory Gold е сравнително светло злато с малко прасковено. Върху моя тен седи идеално, но смятам, че и хора с малко по-тъмен цвят на кожата могат да го ползват без проблем.


При взимане на хайлайтъра с четка, няма никаква разпрашване. Хайлайтърът е малко по-силно пресован, но с четка се взима достатъчно количество продукт.


Хайлайтърът е с по-висок от средния пигмент. В него се забелязват голям брой ситни частички. Те са видни и при нанасянето върху кожата, но въпреки тях хайлайтърът стои красиво и стилно. Скулите са сякаш обсипани с многобройни миниатюрни блясъчета. Може да се нанася по-леко, за естествен ефект, но може да напластите и до желаната степен и да получите наистина голяма интензивност. Това много ме изненада, защото не очаквах такъв блясък от Chanel. Те все пак са известни с по-дискретните си грим-визии и Ivory Gold се оказа изключително приятна изненада.


Всъщност до толкова приятна, че това е именно хайлайтърът, който нося най-често в последните няколко седмици. Определено се оказа прекрасен за моя вкус и начинът, по който озарява лицето ми и по който малките частички "се показват" кара сърцето ми да се вълнува. Красив продукт предлагат от Chanel и Ви препоръчвам ако имате път към някой от магазините на марката в чужбина, непременно да го пробвате. 




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up