MAC Hyper Glow Palette Get It Glowin'


Здравейте,
Днес ще Ви представя палитрата с 3 цвята хайлайтър Hyper Glow Palette на MAC в цвят Get It Glowin'.




Hyper Glow се предлага в два цвята. Get It Glowin' е по-златиста, а Flash + Awe по-розова.

Палитрите са с по 3 цвята. Не съм сигурна за цената, но предполагам, че е около 90 лева. Макар и привидно висока, цената е абсолютно оправдана, тъй като всяка от палитрите включва 3 цвята, всеки с големина по 4,5 гр.

Опаковката е от твърд и здрав картон. Затваря се посредством магнит, а от вътрешната страна на капачето има огледало. Сравнително компактна е и подходяща за път. Това, че на едно място има избор от 3 различни като цвят хайлайтъра е страхотен плюс.


Хайлайтърите са с изключително добра текстура. Нанасят се лесно и се сливат без проблем с кожата. Нужно е съвсем малко количество продукт, защото цветовете са много пигментирани и особено подходящи за почитателите на силния блясък.


Разпрашване почти няма, а това, което най-силно ме впечатлява е, че кожата изглежда сякаш мокра и акцентирането върху несъвършенствата е минимално.




Лично за мен цветовата селекция в тази палитра е по-подходяща за хора с повече тен и върху моята кожа най-носим е средният цвят от палитрата. Останалите предпочитам да използвам като сенки за очи.


Hyper Glow палитрите са част от перманентната линия на MAC и са налични във всички магазини на марката в България. Ако сте фенове на блясъка, определено ще останете очаровани.



* Продуктът ми е предоставен от MAC Cosmetics. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up