Dior Diorskin Mineral Nude Bronze 02 Soft Sunlight + video


Здравейте,
Макар да не желая да се сдобивам с истински тен, не мога да отрека красотата на бронзовата кожа и винаги съм в търсене на продукт, с който и аз мога да се сдобия (здравословно) с нея. Днес ще Ви представя един такъв продукт, а именно бронзъра в цвят Soft Sunlight от обновената Diorskin Mineral Nude Bronze серия на Dior.





Нека започна с базовата информация. Серията е вече налична в България и може да я разгледате в магазините, оторизирани да продават Dior. Аз закупих моята от Sephora.

Серията включва 6 цвята, като всеки от тях е с големина 10 гр. Позабравила съм цената на бронзиращата пудра, но по спомен беше около 85 лева.

Опаковката е олекотена, като това по никакъв начин, не означава, че е лоша или некачествена. Освен това е премахната малката кабуки-четка, което със сигурност няма да се хареса на доста хора, но за мен е плюс. Не е премахнат обаче красивия пауч, в който пудрата се съхранява на сигурно място.


Dior Diorskin Mineral Nude Bronze 02 Soft Sunlight е комбинация от четири цвята, преплетени в красивия принт, който е един и същ до края на продукта, а не е само слой на повърхността. Цветовете са нежно розово с много лек блясък, както и 3 нюнса на топло кафяво с различен по интензивност блясък. Не се стряскайте от думата "блясък" обаче, защото той тук е много премерен и помага на бронзъра да даде повече дефиниция, а не да изглежда "плосък". Да използвате самостоятелно цветовете е почти невъзможно, но и ненужно, защото магията им е именно, когато бъдат смесени помежду си.



Получава се много красив и нежен ефект на здравословен блясък и затопляне на тена, без да оранжевее. Пудрата се разнася и слива перфектно с кожата, за което помага изключително приятната и фина текстура. Много е интересна на пипане, именно заради тези невероятно фини частици, които човек би очаквал да се разпрашват много. Това обаче не е така, напротив - при пудрата разпрашването е абсолютно минимално. А нежният аромат на качествена козметика само допълва удоволствието при употребата на Diorskin Mineral Nude Bronze.


Ако сте в търсене на бронзираща пудра, съветвам Ви да тествате тази серия. Лично аз останах очарована!

В един от последните ми клипове в YouTube, може да видите пудрата в "действие".





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up