Guerlain Terracotta Sahara Jewel



Здравейте,
В днешния пост ще Ви покажа едно ново бижу от серията Terracotta на Guerlain, а именно страхотната пудра Sahara Jewel.




Guerlain Terracotta Sahara Jewel е лимитиран продукт за лятото на 2018г. Опаковката е масивна, метална кутия, която съдържа огледало и 25 гр. продукт. Аз купих моята по време на последната ми екскурзия до Лондон, но пудрата е налична и в България и струва около 130 лева. Ароматът е познатият от серията Terracotta.


Guerlain Terracotta Sahara Jewel е истинско произведение на изкуството. Самата опаковка е толкова красива и стилна, че с удоволствие я включих в личната ми колекция. Допълнителен плюс е, че когато (ако) изразходите самия продукт, може да премахнете рефила на пудрата и да използвате отново кутийката за други цели.


Sahara Jewel има изключително красив принт. Самият продукт е комбинация от два цвята - бронзиращ и такъв, подходящ за руж. Има и злато, но то е само спрей върху повърхността и изчезва още с първото нанасяне.


Суочовете при този продукт са горе-долу излишни, защото може да получите много и различни цветове според това в какво съотношение смесите двата основни цвята. Може, разбира се, да ги използвате и по отделно - като бронзираща пудра и като руж. Секторите с различните цветове са достатъчно големи, за да може без проблем да вземете с четка само от желания цвят.



За себе си предпочитам да използвам Sahara Jewel смесена. По този начин получавам много красив цвят, който озарява и оформя идеално бузите и не намирам за необходимо да нанасям допълнително бронзираща пудра или руж.

Пудрата съдържа в себе си много фини частици, които не се забелязват на пръв поглед, но спомагат за постигането на по-озарена визия.


Guerlain Terracotta Sahara Jewel има прекрасна текстура. Продуктът се прелива с лекота и има идеален пигмент. Разпрашването е по-малко от минимално.

Ако Sahara Jewel Ви допада като цветове, то Ви препоръчвам да инвестирате в покупката ѝ. Прекрасна е като качество, а освен това количеството продукт ще Ви стигне за много години напред.

За мен определено Sahara Jewel е покупка, която си заслужава!





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up