MAC x Aaliyah Collection


Вече може да намерите в магазините на MAC в София колекцията, посветена на и вдъхновена от незабравимата певица Aaliyah. В днешния пост ще Ви разкажа за три продукта, част от колекцията.


Опаковките в колекцията са изключително красиви и стилни. Харесвам както цвета им, така и надписите върху опаковките. Единственият минус при тях е, че лесно оставят отпечатъци от пръсти върху повърхността им.

* MAC x Aaliyah Lipstick More Than a Woman


В това червило се влюбих още при първото използвано. Разкошен, богат малинов цвят и прекрасен комфорт. More Than a Woman е с "Amplified"-финиш. Пигментът на червилото е изумителен и само с едно минаване устните са покрити в плътен и бляскав цвят.

Червилото е изключително комфортно за носене и по никакъв начин не изсушава устните. Трансферира се при допир, но въпреки това има завидна трайност при мен от около 3-4 часа.

За мен More Than a Woman е топ-продукт!

Цена: около 37 лева.


* MAC x Aaliyah Lipglass Brooklyn Born


Глосът е съчетание от безброй малки блясъчета. Текстурата му е доста гъста. Глосът е от по-лепкавите, което може да не се хареса на всеки. Има много приятен, сладък аромат.

Ако се носи самостоятелно е хубаво, да го разнесете добре, защото иначе устните изглеждат по-бледи (заради частичките в него). Според мен Brooklyn Born е идеален продукт за използване върху червила или както още се казва "lip topper".

Цена: около 30 лева.


* MAC x Aaliyah Eyeshadow X 9 Age Ain't Nothing


Изключително много харесвам малките 9-ки палитри на MAC. Те са един добър и сравнително достъпен начин да пробвате сенките на марката. И макар размерът на рефилите в тези палитри да е по-малък, със сигурност ще Ви стигнат за доста дълго време. Освен това, да разполагаш с цели 9 цвята в толкова компактна опаковка, винаги е плюс.


Age Ain't Nothing е изключително добра палитра. Предлага страхотен избор от красиви, блестящи сенки, които се отличават със страхотен пигмент и почти никакво разпрашване.

Матовите цветове също са с много добър пигмент и минимално разпрашване. Това, което бих добавила аз в палитрата, е по-светъл матов цвят.

Age Ain't Nothing като качество е на отлично ниво и стига цветовете да Ви допадат, определено палитрата няма с какво да Ви разочарова.

Цена: около 77 лева.







* Продуктите са ми предоставени от MAC Cosmetics. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up