Chanel CC Cream SPF 50


Здравейте,
Съвсем скоро на българския пазар ще бъде наличен новият CC-крем на Шанел и затова бързам да Ви разкажа малко повече за него и защо се превърна в любим за мен.




Пробвала съм сравнително много CC-кремове и никога не съм им била голям фен, защото не ми дават достатъчно от това, което търся, а именно - перфертната комбинация между грижа за кожата и покритие на несъвършенствата. Най-добрият CC-крем, който бях ползвала до момента, е на IT Cosmetics. Той не се предлага в България, но основният му "минус" за мен е, че покритието му е по-малко.

Този месец Chanel пускат на пазара осъвършенствана версия на своя CC Cream. Аз имах възможността да го ползвам дълго време преди лансирането и определено съм натрулапа солидни впечатления.


Chanel CC Cream SPF 50 ще бъде наличен на българския пазар към средата на този месец. Предполагам, че цената му ще е около 120 лева.

Кремът е с много компактна и изчистена тубичка, която е със съвместимост 30 мл. Не намирам информация относно предлаганите цветове, моят е с номер 10 Beige.



Chanel CC Cream предлага редица бенефити за кожата. Един от най-важните и любими за мен е високата слънцезащита. Аз съм голям фен както на здравата кожа, така и на светлия тен, така че за мен високият фактор е просто задължителен. 

Chanel CC Cream обещава да се грижи перфектно за кожата, като подпомага хидратацията ѝ и видимо намалява признаците на стареене. В действителност подобрява състоянието на кожата и е идеална грижа за топлите и слънчеви дни.

От много време използвам козметиката на Chanel и едни от най-големите ми любимци в грижата за кожата са именно с логото на бранда. Затова не съм изненадана, че този CC Cream и неговите съставки влияят добре на кожата ми. Това обаче, което искрено ме изуми в продукта е възможността му да коригира тена.

Тази версия на CC крем е категорично най-добрият CC крем, който съм използвала и един от най-добрите фон дьо тени за мен.

Нека Ви разкажа малко повече именно за коригиращата функция на крема (заради която на места ще го наричам "фон дьо тен"). Продуктът има страхотен пигмент, като бих нарекла покритието му средно към плътно, като може и да се наслоява. Самата консистенция на крема е малко по-гъста и препоръчвам или да се нанася по-бързо или да се работи с по-малко участъци от лицето. Кремът много бързо и самостоятелно се фиксира към кожата. А тя, сякаш с магическа пръчка, се превръща в съвършена. Опитах се да Ви покажа резултата на следващите снимки, но истината е, че на живо ефектът е мнооооооого по-добър. Кожата изглежда като полирана, но най-изумителното е, че продуктът въобще не се усеща. Не тежи, не лепне, не опъва, въобще не се забелязва.

Много се чудих за каква кожа да спомена, че е подходящ този CC Cream. И стигнах до извода, че е за всякакъв тип, като разбира се, ако е екстремно суха или екстремно мазна, в по-късен час от деня може би това ще проличи. Аз съм с комбинирана кожа и кремът седи перфектно върху лицето ми цял ден. Разбира се, фиксирам го с пудра, както правя с всеки фон дьо тен. Интересното обаче е, че кожата ми се омазнява чак след 8-мия час, което е рекорд за мен. Въпреки това обаче, лицето не изглежда пудрено, сухо, или неестествено. Нито чувствам някакъв дискомфорт, какъвто по-силно матиращите продукти носят.

Без грим

С Chanel CC Cream

С цялостен грим
Искрено Ви препоръчвам да пробвате този CC Cream. Надявам се, че и на Вас ще Ви хареса толкова, колкото и на мен. Аз съм абсолютно влюбена в продукта и не мисля да оставам без него. Грижа за кожата + висок фактор + идеално покритие + комфорт = любим продукт!

Разбира се, както винаги ще Ви препоръчам да не се осланяте слапо на думите ми, а да пробвате и сами да се убедите в отличните характеристики на този CC крем. Ще очаквам с нетърпение да ми споделите какво е Вашето мнение за него!



* Продуктът ми е предоставен от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up