Anastasia Beverly Hills Norvina Eyeshadow Palette


Днес ще Ви представя най-новото попълнение в колекцията Палитри за очи на Anastasia Beverly Hills, а именно палитрата Norvina.



Когато се появиха първите снимки на тази палитра, бях абсолютно убедена, че я желая. Всъщност от много време не се беше случвало палитра за сенки да ме грабне толкова много. Затова не е учудващо, че в мига, в който я лансираха в сайта на марката, веднага поръчах моята бройка.

Поръчах палитрата от английската версия на сайта на ABH, но вече е налична във всички сайтове, които продават марката. Цената ѝ е 43 британски лири.


Опаковката на Norvina е класическа за Anastasia Beverly Hills. Направена е от здрав картон, има голямо огледало от вътрешната страна на капака и четка с два различни края. Опаковката е покрита с материал, който много бързо се цапа и е "магнит" за всяка прашинка.


Палитрата съдържа 14 цвята сенки, всеки от които е с големина 0,71 гр. Това е доста малко количество продукт и при редовна употреба бързо палирата ще бъде изчерпана.

Първият ред на палитрата е посветен на блестящите цветове, а вторият на матовите.

Преди да Ви кажа какви са впечатленията ми от Norvina, искам да обясня, че аз наистина изключително много харесвам цветовия подбор в тази палитра. Когато започнаха да излизат он-лайн негативните ревюта за нея, бях убедена, че всичко е само за медийно внимание. Дори, най-нахално си казах "Тези хора не знаят как се работи със сенки, аз ще се справя без проблем!". Е, действителността се оказа друга...

Всички цветове от палитрата се "суочват" страхотно върху ръката. Гледаш ги и си мислиш "Има ли по-съвършена формула от тази и по-красиви цветове?". Когато започнеш в действителност да използваш сенките обаче, веднага започваш да се чувстваш измамен от първите си впечатления.

Както вече споменах, първият ред е изцяло от блестящи сенки. И, о, да, те са наистина безкрайно красиви. Проблемът с тях обаче е, че са по-скоро пресован глитър. Прашинки и частички започват да хвърчат навсякъде, а пък ако вземете от някой цвят с пръст, в рефилчето се образува като дупка. Факт е, че цветовете блестят разкошно, невероятно пигментирани са и безкрайно ефектни, но козметичната индустрия вече е толкова напреднала, че искрено вярвам, че от ABH са можели и по-добре да се справят с формулата на тези цветове.




Голямото ми разочарования идва обаче от втория ред с матови цветове. И тук да вметна, че "матови" е малко силно казано, защото в повечето от тях има много ситни блясъчета и лесно могат да изглеждат по-скоро сатенени, отколкото истински матови.

Не мога да се сетя за сенки, които толкова много се разпрашват. Най-нежното и леко докосване с четката моментално води до безброй, летящи във въздуха прашинки. Обикновено нямам проблеми с разпрашването и го приемам като нещо нормално, но тук е наистина извън всякакви граници. А предвид малкото количество продукт в палитрата, не смятам за редно да губя продукт по такъв ненужен начин. Цветовете са много добре пигментирани, но без видима причина някои от тях се нанасят изключително неравномерно и цветът седи на петна. И колкото и да преливате, блендирате или се стараете, тези петна са ясно видими и не могат да се оправят. Не се случват с всеки цвят, но при някои комбинации се получават на мига.



Исках да заобичам тази палитра от първия миг. Исках тя да е на първо място в моето сърце и да сътворявам безкрай красиви визии с нея. Това обаче няма как да се случи. Ще продължа да я ползвам, въпреки всички негативи, които изредих. Но винаги ще се ядосвам, че не са направили най-добрата формула за тези иначе изумително красиви цветове.

Дали да си купите палитрата? Не знам, наистина не знам... Не че не можете да я накарате да "проработи" за Вас, но някак ми се струва излишно човек да трябва да положи такова старание и да вложи толкова време, когато може просто да посегне към друга палитра, при която няма всички тези проблеми.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up