Smashbox X Vlada Petal Metal Collection


Здравейте,
Още от мига, в който разбрах, че козметиката на Smashbox ще се предлага в България, първата ми мисъл беше: "Дано да внесат колекцията с Vlada MUA!"
Е, почти цялата колекция е вече тук и аз още в първия ден си купих два от най-желаните от мен продукта.

Преди да Ви разкажа за тях обаче, нека спомена и малко повече за самата Vlada за тези от Вас, които не са запознати. Vlada е изключително известен makeup artist (нарочно не казвам "гримьор", защото смятам, че това, което прави се различава от класическия такъв). Работи за много марки, като прави визии за техни капмании. Нейни са едни от най-известните визии на устни в козметичния свят. Повече може да видите в нейния Instagram-профил: https://www.instagram.com/vladamua/.


И така, колаборацията на Smashmox и Vlada включва доста продукти - хайлайтъри, палитра със сенки, червила, очни линии и т. н.

Аз избрах да си купя хайлайтъра Gilded Rose, както и палитрата със сенки Cover Shot: Petal Metal Eyeshadow Palette.

Започвам първо с хайлайтъра. Той се предлага в два цвята, като аз избрах за себе си по-светлия. Другият има доста розово-лилави частици и по мое мнение би бил страхотен за по-екстравагантен грим, какъвто към момента не нося.


Хайлайтърите се очертаха като топ-продукт в колекцията най-вече заради впечатляващата си опаковка. Не мога да не призная, че опаковката е може би най-красивата, която съм виждала. Оцветена е в любимото ми розово злато, а освен това горният капак е под формата на 3D роза. А как само улавя светлината и започва да изглежда дори още по-прелестно от преди. Дори и хайлайтърът да не ми харесваше, пак бих си го купила само заради тази опаковка.


Розата е и главен герой върху принта на самия хайлайтър. И макар да ми беше малко тъжно да го използвам, за да не разваля красивия принт - не се притеснявайте, той се разваля доста трудно и към момента, след десетки ползвания, все още изглежда недокоснат.


Petal Metal Highlighter е с големина 10 грама и с цена 69 лева. 

Към момента Smashbox се предлага само в магазин Douglas в Paradise Center.


Хайлайтърът е с много красив цвят, смесица между златно, прасковено и малко розово. Има и ситни частички, които му придават закачлива нотка. Много добре пигментиран е, но не е от онези хайлайтъри, с които ще Ви видят от съседния квартал. Въпреки това обаче, може да се напласти доста добре.


Текстурата му не е прашлива и с лекота се слива с кожата.

Категорично много красиво предложение от Smashbox и Vlada.Продуктът обаче, който тотално грабна сърцето ми и то неочаквано, е палитрата със сенки Cover Shot: Petal Metal.

Палитрата е малка и компактна и е идеална за път. Опаковката ѝ не е така впечатляваща като тази на хайлайтъра, но също "гали" окото.

Палитрата е с цена 56 лева, съдържа 8 цвята сенки, а общият ѝ грамаж е 6,2 гр.


6 от цветовете са блестящи, а 2 са матови. Макар да обичам да надграждам повече матови цветове, и с тези два се получава идеален резултат. Блестящите цветове от своя страна пък са идеални за всякакви визии. Има два цвята (най-големите), които с удоволствие използвам и за хайлайтър. Останалите 4 използвам върху подвижния клепач или в основата на долните мигли.


За мен сенките от тази палитра са еталон за отличен продукт. Наистина съм невероятно възхитена от качеството им. И блестящите, и матовите са с прекрасен пигмент. Нанасят се с лекота върху клепача, преливат се без никакъв проблем и въобще не се разпрашват! Поне аз не се сещам какво повече мога да желая от сянка за очи. Тази палитра се превърна за отрицателно време в любима за мен и изключително много се радвам, че я закупих. 

Като допълнение към поста, искам да добавя и няколко реда за четките за лице Sheer Powder Brush и Buildable Blush Brush. За съжаление за цените не мога нищо да Ви кажа, тъй като не помня за колко ги купих, но беше стойност около 60-70 лева за брой.

И двете четки са прекрасни. Имат интересни дръжки, със специален захват за по-леко или по-концентрирано нанасяне. Четката за пудра използвам най-вече за руж и за бронзиращи пудри и нанася страхотно този тип продукти.

Четката за руж обаче е наистина невероятна и се нарежда сред най-любимите ми четки за нанасяне на този тип продукт. Никакъв опит или усилия не Ви трябват, четката прави всичко сама. Наистина е удивителна и с удоволствие бих се сдобила с още един брой от нея.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up