Почистване на лицето с Chanel Beauty

Здравейте,
Днес ще Ви представя обновената серия за почистване на лице от Chanel.

The Cleaners е серия, която включва 6 продута, 5 от които ще Ви представя в поста (има още един вид мляко за почистване, което не е налично на българския пазар).






От бранда са се погрижили всеки един клиент да бъде удовлетворен, независимо какви са кожата и предпочитанията му, затова предлагат различни текстури и формули.

Знаете, че аз използвам доста грим и за мен почистването е една от най-основните стъпки в грижата за кожата на лицето. Винаги съм в търсене на перфектния продукт и критериите ми са доста високи и не винаги успяват да бъдат оправдани. Но нека Ви разкажа какво включва серията The Cleaners и какви са моите впечатления от продуктите.


* Chanel L'Huile Anti-Pollution Cleansing Oil - почистващо грим и замърсяване олио. Опаковката на продукта е красива и удобна; лека, без по никакъв начин това да влияе на качествата ѝ или на луксозното усещане. Опаковката е прозрачна и има помпа, която улеснява използването на олиото. Продуктът е на цена 76 лева за 150 мл. L'Huile Anti-Pollution Cleansing Oil е един от най-любимите ми продукти от серията. Аз обожавам олиата за премахване на грим и това много бързо се нареди на челно място в личната ми класация. Има прекрасна текстура и премахва с лекота грим, включително и от очите. Не люти, не щипе и е истинско удоволствие за сетивата. Ароматът е нежен и типичен за продуктите на бранда. След измиване кожата е мека, гладка и идеално почистена. Освен това оставя върху кожата нещо като филм, който се усеща като подхранваща грижа. Определено много интересен продукт. L'Huile Anti-Pollution Cleansing Oil е подходящ продукт за всеки тип кожа. Аз използвам 2-3 помпи (в зависимост от грима ми в съответния ден), които нанасям със сухи ръце върху суха кожа на лицето и започвам да масажирам. След това добавям малко вода и олиото се превръща в нежна пяна. Изплаквам и гримът е премахнат. Ако ме следите от по-дълго обаче, то знаете, че аз съм привърженик на многостепенната почистваща система, и затова след олиото преминавам към...






* Chanel La Mousse Anti-Pollution Cleansing Cream-To-Foam - почистваща грим и замърсявания пяна. Опаковката е под формата на туба със съвместимост 150 мл. и цена 76 лева. Това е най-най-най-икономичната пяна, която съм използвала. Определено е продукт, който с лекота ще изплати инвестицията си и ще го използвате дълги месеци. Точно както и името посочва, продуктът е с консистенция на крем, който при контакт с водата се превръща в богата пяна. Почиства до съвършенство кожата, но (което е много важно) без да я изсушава, премива или опъва. Подходящ е за всякакъв тип кожа, но все пак ако кожата Ви е екстремно суха, има вероятност да не Ви допадне. Ароматът е истинско удоволствие за сетивата. Обожавам тази пяна и я използвам ежедневно и сутрин, и вечер. Както вече споменах, по никакъв начин не опъва или пресушава кожата и идеално допълва почистващата ми рутина.






* Chanel Le Lait Fraîcheur d'Eau Anti-Pollution Cleansing Milk-To-Water - почистващо грим и замърсявания мляко. Опаковката е идентична с тази на олиото, но не е прозрачна. Съдържа 150 мл. продукт и е на цена 76 лева. В обновената серия почистващи продукти, Chanel предлагат на българския пазар 2 вида мляко за почистване - класическо и Milk-To-Water. Milk-To-Water има по-лека текстура и според мен е по-подходящо за хора с нормална, комбинирана и мазна кожа. Ароматът отново е вълшебен. Използвам млякото по следния начин: нанасям около 4-5 помпи (отново зависи от количеството грим) върху дланите си и след това започвам да масажирам лицето. Млякото "разтваря" грима и го премахва, заедно с натрупаните замърсявания върху лицето. При изплакване кожата е почистена, мека, гладка и освежена. Може би Ви е направило впечатление, че използвам млякото по същия начин както муса или олиото, а не го нанасям върху памучни тампони. Така е препоръчано да се прави от производителя и реално така е много по-удобно и икономично, защото памучните тампони попиват много продукт. За мен млякото е също любим продукт и го използвам с удоволствие. Може да се използва и за грима на очите, но ако той е по-силен, ще Ви е нужен допълнителен продукт. При нормален грим (без тъмен, опушен грим и много напластена спирала) се справя без проблем и не люти или дразни очите.






* Chanel Le Lait Anti-Pollution Cleansing Milk почистващо грим и замърсявания мляко. Разликата с Milk-To-Water за мен е единствено в текстурата. При класическото мляко текстурата е по-богата и на база на това, бих казала, че продуктът е по-подходящ за хора с нормална или суха кожа.






За мен олиото и млеката до някаква степен се покриват и са създадени нарочно по този начин, за да покрият предпочитанията на различни типове клиенти. Все пак има хора, които не харесват усещането от олио за лице и предпочитат по-класически продукти. Има и такива, за които олиото е незаменимо. Аз използвам и трите продукта (олиото и двете млека) с голямо удоволствие и ги редувам. Всеки един от тези три продукта използвам в комбинация с муса за абсолютно перфектно почистване.

Последният и завършващ процедурата по почистване на грима, продукт е:

* Chanel Le Tonique Anti-Pollution Invigorating Toner - почистващ и освежаващ тоник. Опаковката на тоника е подобна на тази на олиото - в същата форма и отново прозрачна, но без помпа. Количеството продукт е 160 мл., а цената е 70 лева. С този тоник завършвам целия ритуал по почистване на кожата, като нанасям от него посредство памучно тампонче върху лицето. Не опъва и не изсушава кожата. Това е единствения продукт от серията, в който не съм влюбена. Не защото не ми харесва, не защото ми действа лошо. Просто защото тониците не са ми кой знае колко любими продукти и често дори забравям да ги използвам. Ако Вие обаче обичате да използвате тоник, то предполагам, че този ще Ви допадне.






Изключително добри продукти представят Chanel и определено Ви препоръчвам да ги пробвате. Има голям избор от текстури, които биха задоволили всеки вкус. Лично за себе си от сега съм сигурна, че с удоволствие бих подновила олиото, муса и някое от млеката.



* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up