Huda Beauty Warm Browns Obsessions


Здравейте,
Днес пиша ревю, което отлагах много дълго време и то съвсем умишлено.



Палитрата на Huda Beauty Warm Browns Obsessions притежавам от доста дълго време. Поръчах я в мига, в който я лансираха във Великобритания. Цената ѝ е 25 лири. Палитрата може да бъде намерена и в България в магазини Sephora.

Палитрата е изключително компактна и идеална за път. Съдържа 9 цвята сенки, които са с общ грамаж 10 гр.

В Warm Browns Obsessions няма апликатори, но пък от вътрешната страна на капачето има удобно огледало. Палитрата се затваря посредством магнит.



Лично мен Warm Browns Obsessions не ме впечатлява с качество. Не е провал, не е и шедьовър. По средата е и не изненадва с нищо. Цветовете са доста добре пигментирани, но сравнително прашливи. Тази прашливост обаче им помага да се преливат лесно и без усилия да се създава идеалната градация между цветовете.
Това, което всъщност най-много ми пречи да харесам палитрата, е селекцията от цветове. Просто не седят добре на моя тен, колкото и да се старая, каквито и различни варианти и комбинации да използвам.
Отделно, наличието само на един блестящ цвят, за мен е крайно недостатъчно. Освен това точно този блестящ цвят кара окото ми да изглежда невероятно уморено, особено в комбинация с останалите цветове от палитрата.


Сигурна съм, че има хора, които смятат Warm Browns Obsessions за страхотна. При мен обаче "магията" не се получи. Ще продължавам да я използвам в дните, в които искам да създам бърза визия и очите ми са достатъчно отпочинали (за да не ги "изморявам" допълнително с тези цветове), но определено Warm Browns Obsessions не се нарежда сред моите любимци. За сравнение - много повече ми допада Mauve Obsessions, която е от същата серия и ревю за нея може да прочетете ТУК.










Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up