Too Faced Natural Face Palette


Здравейте,
Днес ще Ви представя едно от сравнително новите предложения от Too Faced, а именно палитрата за лице Natural Face Palette.




Всъщност Too Faced Natural Face Palette не е изцяло нов продукт, а обновена версия на предишна палитра от бранда, носеща същото име.


Too Faced Natural Face Palette е част от перманентната колекция на марката. Продуктът е наличен и в България, а цената е около 90 лева (по спомен). Аз купих моята палитра от Великобритания, където цената ѝ е 35 британски лири.


Искрено си признавам, че си купих палитрата най-вече заради външния ѝ вид. Просто се влюбих в опаковката от първи поглед. Да, съдържанието беше важно за мен, но категорично опаковката беше водещата в избора ми.

Много ми хареса декорацията на капака, както и принтът върху самите цветове, а детайлът със сърчице е допълнителен плюс. Опаковката е здрава и масивна и макар да е удобна, защото разполага с цели 6 цвята за лице, според мен предвид тежестта си, не е особено подходяща за път. И като споменах броя на цветовете, нека добава, че всеки един от тях е с големина 4 грама.

Интересно за мен се оказа, че цветовете в палитрата са ароматизирани. Когато отварям капачето ясно усещам сладкия аромат, примесен с канела.


Too Faced Natural Face Palette съдържа 2 цвята хайлайтър, 2 цвята руж и 2 цвята бронзираща пудра, като ружовете и бронзъра са представени с по един матов цвят и един блестящ.


Текстурата на продуктите е много приятна - мека и "богата", като разпрашването е минимално. Всички цветове са доста пигментирани и е хубаво да се внимава с нанасянето и да наслоявате бавно, а не наведнъж. По този начин ще си спестите грешките. При мен имаше 1-2 случая, в които без да се усетя попрекалих и се наложи да ретуширам.







Качествено Too Faced Natural Face Palette е доста добра палитра, но смятам да се разделя с нея, защото определено цветовете не са моите. Нито един от тях! Когато я поръчах, очаквах малко по-различни цветове, затова Ви съветвам да не я поръчвате "на сляпо" като мен, а да я разгледате в някой удобен за Вас магазин. Хайлайтърите по отделно не са цветове, към които бих посягала особено често и предпочитам да ги нося смесени. С ружовете и бронзиращите пудри обаче категорично не мога да се харесам и заради това изключително рядко използвам палитрата.


Колкото и красива да е Too Faced Natural Face Palette, стигнах до такъв етап в грим-манията ми, че трупането на продукти само заради опаковката, не ме удовлетворява.

Too Faced Natural Face Palette е много добре замислена като идея палитра и е със завидни качества. Ако и цветовете са такива, каквито бихте ползвали, то определено палитрата може да се окаже любима за Вас. Уви, за мен не е, и съвсем скоро ще я пусна за продажба в предстоящата поредна Разпродажба в блога.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up