Huda Beauty Mauve Obsessions Palette


Когато се появи новината за новите малки палитри на Huda Beauty, определено вниманието ми беше привлечено на мига.

Днес ще Ви запозная с една от тях, а именно с Mauve Obsessions Palette.





Поръчах моята палитра от Великобритания, където цената ѝ е 25 британски лири. За щастие обаче, палитрата вече е налична (в лимитирана бройка) в Сефора България, където се продава за 60 лева.


Mauve Obsessions Palette съдържа 9 цвята сенки. Общият грамаж на палитрата е 10 гр. Палитрата е изключително компактна и сравнително малка, като за палитра с толкова много цветове. Това я прави обаче идеална за път или дори за носене в чантата при нужда от бързи корекции на грима "на крак".

Опаковката е направена от твърд картон и се затваря посредством магнит. От вътрешната страна на капачето има огледало.

Mauve Obsessions Palette определено е палитрата, която най-много ми допадна като цветови подбор от цялата колекция мини-палитри. От двете палитри от серията, които имам (Mauve Obsessions и Warm Brown Obsessions), катогорично именно представената в този пост е по-любимата за мен.







Всички цветове в палитрата са с много добра пигментация. При матовите се забелязва разпрашване, но не е непреодолимо. Блестящите цветове от своя страна е най-добре да нанасяне с пръст или с навлажнена четка, за да получите максимален ефект и блясък. При нанасяне със суха четка ефектът отново е красив, но не така интензивен както другите начини на насаняне позволяват.

Палитрата е лесна за работа и предлага наистина голям брой комбинации и различни визии. Може да се експериментира много с нея и е идеална за всички, които си падат по тази гама цветове.

Макар да е особено подходяща за по-подчертани и силни визии, аз я използвам и в ежедневието, като просто се старая да нанасям по-малко продукт.


Huda Beauty Mauve Obsessions Palette не е най-добрата палитра, която съм пробвала, но е едно страхотно предложение, особено като се съпоставят критериите качество/цена/компактност.

Особено я препоръчвам на всички, които се страхуват да боравят с тази цветова гама. Mauve Obsessions Palette е идеалната палитра, с която да експериментирате и да "пречупите" страховете си.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up