Chanel Rouge Allure: Всеки ден е ден за червено червило


Днес ще Ви представя три червила, които без капка съмнение препоръчвам горещо на всички, които обичат да носят ярко червено върху устните си.





За Коледа 2017 от Chanel лансираха 4 прелестни червени червила от серията Rouge Allure в лимитирана червена опаковка.


Червилата са разпределени в две категории:
 - Rouge Allure Intense;
 - Rouge Allure Velvet.

В първата категория са цветовете с номер 1 и 4, а във втората цветовете 2 и 3.

В това ревю ще Ви представя номер 1, 2 и 3.



Започвам с опаковката, която, както сами виждате, е повече от прекрасна. Винаги съм харесвала опаковката на Rouge Allure, но в този празничен, ярък червен цвят е дори още по-впечатляваща. А в комбинация с красивата златна гилза, удоволствието от червилото става още по-голямо.


Разбира се, класата на Chanel си личи и в използваните материали за изработка на опаковката, която се усеща тежка и масивна в ръката и определено луксозна. Всеизвестният "клик", с който се отварят и затварят червилата също не е пропуснат.



И трите червила, които имам, се представят не просто отлично, а страхотно върху моите устни. Тези червила за мен се оказаха пристрастяващи и почти всеки един ден съм с някое от тях. Червени устни за Коледа - каква по-голяма класика от това?!


Какво ми харесват толкова в тези червила - всичко!

Както вече Ви казах - опаковката е разкошна. Освен това и трите червила са с изключителен пигмент. Едно плъзване по устните е достатъчно те да бъдат покрити с плътен, наситен цвят. А самото нанасяне е като по учебник. Червилата имат богата, нежна текстура, като дори и тези от Velvet-серията са такива. След като се нанесат, червилата не се усещат върху устните. Толкова са леки, ефирни и комфортни, че лесно може да забравите, че сте с червило.

Изключително дълготрайни са и дори консумацията на храни и напитки не може да ги изтрие. След много сериозна консумация на храна, включително и по-мазна такава, изтрита е само основата на устните, и със съвсем леки корекции червилото отново става перфектно. Не веднъж или два пъти съм получавала въпроси с какво червило съм и как така издържа така добре на консумацията на храна.

Червилата издържат буквално 12 и повече часове върху устните без абсолютно никакъв проблем, като не усеща никакво изсушаване.

Червилата не са напълно "transfer-proof" и при допир до кожа (целувки) ще оставят лека следа, но тя е наистина лека. Не съм забелязала също така да се размазват или да се разтичат във фините линии на устните.


Червилата, макар всички в червената гама, са достатъчно различни като финален резултат, за да желае човек да притежава повече от едно от серията.

От ляво на дясно: 1, 2 и 3
Двете серии са абсолютно идентични като характеристики. Разликата е само в цветовете и във финиша. Rouge Allure Intense имат по-бляскав финиш и цветът е една идея по-искрящ. Rouge Allure Velvet имат по-малко бляъсък, но не си представяйте матов или сатенен завършек.

На снимката съм с номер 3

Обожавам тези предложения от Rouge Allure. За мен те направиха носенето на ярко червено червило лесно като детска игра. Червилата комбинират в себе си комфорт и грижа, наситен цвят и трайността. Голямо Браво от мен за екипа на Chanel!

Препоръчам червилата на всички, които обичат да носят красиви, наситени, червени цветове върху устните си. Сигурна съм, че няма как да не останете очаровани от серията. Лимитираната червена опаковка пък е съкровище за всяка една колекция.


* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up