Colourpop All I See Is Magic


В днешното ревю ще Ви представя една от последните палитри, които от ColourPop лансираха. Тя се нарича All I See Is Magic и в нея в действителност има доза магия.




All I See Is Magic е лимитирано издание за тази Коледа. Опаковката на палитрата е направена от твърд картон и се затваря посредством магнит. В палитрата няма огледало, а на гърба ѝ са изписани имената на цветовете в нея. Сенките са 15 на брой, като всяка от тях е с големина 1,05 гр. Цената на палитрата е 20$.

Аз поръчах моята директно от сайта на ColourPop. Доставката е 10$, а при поръчки над 50$ - е безплатна. Разбира се, имайте предвид, че има опасност поръчката Ви да отиде на Митница.



All I See Is Magic включва в себе си комбинация от сенки с матов, сатенен и металически финиш.

Разнообразието от цветове е напълно достатъчно за създаването на много и различни визии, както за ежедневието, така и за по-специални поводи.











Цветовете са със страхотни качества. Всички те са наситени като пигмент, преливат се с лекота, разпрашването е минимално и при всяко ползване палитрата ме кара да се чудя как от ColourPop успяват всеки път да създават такова качество, а да искат съвсем минимално заплащане за продуктите си.

Това е една от малкото палитри, при които получаваш дори повече от това, което виждаш. Цветовете върху кожа са точно толкова красиви, колкото и в самите рефилчета, без да се налага да използвате никакви трикове, специални четки или способи. All I See Is Magic е палитра, която олицетворява качеството и може да е пример за всеки един бранд.


Без никакви съмнения Ви препоръчвам да пробвате палитрата. Дори и да не сте така силно впечатлени, както съм аз, то със сигурност няма как All I See Is Magic да не Ви допадне. Цената на палитрата е съвсем прилична, компактна е, дава голям избор от цветове и финиши, а качеството на сенките е повече от отлично. 


Поредната страхотна палитра от ColourPop!



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up