❤ Guerlain: 5 продукта, които обичам ❤


Продължавам с нова доза любимци в серията "5 продукта, които обичам". Ако сте пропуснали предните постове от поредицата, то този за Dior може да видите ТУК, а този за Chanel - ТУК.

Днес ще Ви представя 5 любимеца от асортимента на Guerlain.



1. Guerlain Mon Guerlain - надявам се не Ви е писнало да Ви говоря за този парфюм! Единствената причина да го правя е, че искрено и от цялото си сърце обичам Mon Guerlain. За мен, той е олицетворение на женствеността и нежността. Някак ме успокоява и ме пренася на по-щастливи и спокойни места.



2. Guerlain Orchidée Impériale The Night Detoxifying Essence - тази есенция ми направи невероятно впечатление още от първото ползване. Като се започне от самата опаковка - тежка, масивна, стабилна и не на последно място - красива, мине се през нежния и луксозен аромат и удоволствието, което кожата изпитва при допира на есенцията и се стигне до самите резултати - мека, гладка и възстановена кожа. Любов!



3. Guerlain Météorites - ако следите блога ми от малко по-дълго време, то няма как да не знаете за пристрастеността ми към Метеоритите на Guerlain. Писала съм много за тях, може да потърсите различни ревюта в търсачката на блога. Накратко - при мен Метеоритите имат "Фотошоп" - ефект. Прекрасно коригират леки несъвършенства, изглаждат кожата и я правят да изглежда нереално красива!



4. Guerlain Super-Aqua Creme - един от най-любимите ми дневни кремове за лице. Хидратира и помага в борбата срещу първите признаци на стареене. Прекрасна, топяща се в кожата консистенция, която обаче не седи тежко и не омазнява дори моята комбинирана кожа. Хидратира идеално лицето, а става и за основа на грима.



5. Guerlain Cruel Gardenia Illuminating Powder  - това не е най-използваният от мен хайлайтър, нито е този, който смятам за най-красив като блясък. Cruel Gardenia обаче завинаги ще има място в моето сърце. Това е продуктът, който беше първоизточник на любовта ми към хайлайтърите. Не посягам често към него, защото беше изключително лимитиран и някак не смея да го използвам, за да не свърши. Още помня ясно денят, в който си го купих. Беше делничен ден, отидох до Сефора и го видях съвсем случайно. Тогава дори не бях чак толкова пристрастена към козметиката. Чудих се дали да го купя и накрая се реших. После се оказа, че е имало много малко заредени бройки и аз съм една от малко късметлийки, успели да си го купят. Определено Cruel Gardenia е продукт-икона.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up