❤ Chanel: 5 продукта, които обичам ❤


Вторият пост от поредицата "5 продукта, които обичам" ще е посветен на продукти на Chanel. Ако искате да видите първия пост от серията, може да го направите ТУК.



1. Chanel La Solution 10 de Chanel - един от най-любимите ми кремове за лице не само на бранда, но и като цяло. Пълно ревю за него може да прочетете ТУК. Накратко - хидратира, успокоява, омекотява и е само с 10 съставки.




2. Chanel Huile de Jasmin - жасминото олио на Chanel е продукт, който се предлага ексклузивно в бутиците на марката, както и в официалните он-лайн сайтове. Много интересен продукт, който изглажда, подхранва и укрепва кожата, като съществеменно с това осигурява комфорт и еластичност. Ароматът и текстурата ме пренасят в скъп СПА-салон и за мен ползването на това олио се превърна в специален ритуал.




3. Chanel Le Vernis 578 New Dawn - това категорично е най-любимият ми лак от бранда. Харесвам формулата и обожавам самия цвят. Почти постоянно съм или с него, или с лака от поста за любими продукти на Dior. Повече за New Dawn може да прочетете ТУК.




4. Chanel Rouge Ink 150 Luxuriant - този цвят в комбинация със самата формула си остава едно от най-любимите ми в категория "течни червила". Нужно му е малко повече време, за да засъхне върху устните, но пък е толкова комфортно, че въобще не се усеща. Пълно ревю за него може да прочетете ТУК.




5. Chanel Camélia de Chanel Illuminating Powder - това е хайлайтър, който предизвика истински бум с излизането си. От части заради отново ексклузивния си характер, от части заради самата си красота. Прекрасен, фин, изискан блясък, отлична текстура и удоволствие от ползването на лимитиран и ексклузивен продукт. Макар вече да не изглежда така атрактивно, както преди да започна да го изполвам, прекрасният му принт още напомня за първоначалния си вид. Може да прочетете ревюто за него ТУК.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up