Chanel La Solution 10 de Chanel


За бяла козметика се пише много по-трудно, отколкото за декоративна. Все пак едно е да пишеш за червило, което или е пигментирано, дълготрайно и комфортно или не е, друго е да пишеш за крем, който всяка кожа би усетила по различен начин. Това е една от причините, поради които и аз рядко правя такива ревюта. Реших обаче днес да е изключиние и да Ви разкажа за един от любимите ми кремове за лице - La Solution 10 de Chanel.



Chanel La Solution 10 de Chanel е с големина 30 мл. и цена малко над 140 лева (не помня с точност).

Кремът съдържа само 10 съставки и е подходящ дори за чувствителна кожа, макар че е леко ароматизиран.

Състав:
Aqua, Squalane, Lauroyl Lysine, Glycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Sodium Polyacrylate, Steareth-21, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.

Казвала съм много пъти - аз от състав не разбирам, но и за мен не е толкова важно какво пише, а как действа съответният продукт. А върху моята кожа La Solution 10 има страхотно влияние.

Текстурата му е на класически крем, тоест не е лек като гел-версия, нито гъст като богатите версии. Върху моята комбинирана кожа му е нужно малко повече време да попие, затова го използвам за нощен.


Използвам La Solution 10 de Chanel всеки път, когато усетя, че имам нужда от малко повече хидратация, или пък кожата ми е "повехнала", или когато има нужда от успокояване. Както и преди важни за мен срещи и събития, на които искам да изглеждам безупречно. Защото всяка сутрин, след като съм ползвала този крем, кожата ми изглежда обновена, успокоена, овлажнена и въобще добре във всяко едно отношение. 

Моята кожа не е чувствителна, но именно успокояващото действие на крема е едно от любимите ми. Често вечер правя най-лошото възможно за кожата си - "чопля" несъвършенствата и ми е нужна наистина успокояваща грижа, за да може на сутринта да няма следи от тези мои действия върху лицето ми.

В момента използвам 4-та опаковка от La Solution 10 de Chanel, така че това трябва достатъчно конкретно да показва колко точно харесвам този крем.

Както вече споменах, всяка кожа е различна и продуктите ни влияят по различен начин. Затова ако този крем представлява интерес за Вас, не се колебайте първо и най-важно да го тествате. Ако имате много суха кожа например, смятам, че хидратация му няма да Ви е достатъчна, така че не се колебайте да си поискате проби. Във всеки хубав магазин не би трябвало да е проблем да ви дадат мостра или да Ви отсипят от тестера. Кремът е с помпичка, така че няма защо да се притеснявате от хигиенна гледна точка.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up