Charlotte Tilbury Filmstar Bronze and Glow


Дълго отлагах този пост. Причината е проста - Charlotte Tilbury Filmstar Bronze and Glow е хит-продукт, а аз така и не разбрах защо е толкова харесван. На какво се дължи това, може да прочетете след прекъсването.






По традиция започвам първо с основната информация - Charlotte Tilbury Filmstar Bronze and Glow съдържа два продукта, а именно бронзър и хайлайтър. Цената му е 49 британски лири. И двете половина са по 8 гр. или общо 16 гр.

Продуктите на Charlotte Tilbury не се предлагат в България, но има много сайтове, където може да ги намерите - Harrods, Selfridges, Cult Beauty и други. Когато палитрата излезна имаше само един вариант - Fair/Medium, който е и моят, но сега се предлага и за по-тъмна кожа, а цветът се нарича Medium/Dark.

Опаковката е много красива и масивна. Няма излишни апликатори или четки, а само голямо огледало. Макар и да е висока цената на продуктите на бранда, никой от тях няма типичните за "High End" марки велурени калъфчета. Кутийката се затваря плътно и, въпреки че е малко по-дълга, е компактна и удобна за пътуване.




И така, защо не харесвам продукта - просто цветът на хайлайтъра не е това, което очаквах. Скулптуриращата част, макар на снимките ми да изглежда наистина сивееща, всъщност на лицето ми е по-скоро бронзант, тъй като цветът е топъл. Определено хубав бронзант, но в никакъв случай не най-любимият ми.

Хайлайтърът е голямото ми разочарование и въобще не ми допада. Първо - жълтее и второ - въобще не е блестящ. Имам и използвам много хайлайтъри. Имам такива, които биха заслепили хората, имам и по-премерени, които седят като естествен блясък. Хайлайтърът в Charlotte Tilbury Filmstar Bronze and Glow не е нито едно от двете. Блясъкът му хем е прекалено дискретен, хем не е красив, хем седи някак нееднородно.

Иначе като текстура и двата продукта са приятни, разпрашват се минимално. Бронзърът/скулптуриращ продукт е доста пигментиран, докато хайлайтърът не чак толкова. И двата продукта се сливат с кожата и се преливат лесно.


Не успях да попадна в групата на феновете на Charlotte Tilbury Filmstar Bronze and Glow. От време на време ползвам палитрата, но не с особено желание и ентусиазъм.



Какво е Вашето мнение за Charlotte Tilbury Filmstar Bronze and Glow, независимо дали сте пробвали продукта или впечатленията Ви са на база снимки/видеа?




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up