Какво нося в козметичната си чантичка


Предложиха ми идеята от време на време да "бягам" от ревютата и да Ви предлагам друг вид публикации, в които няма да давам оценки за продукти. Хубаво е да има разнообразие, нали?! Реших да започна с нещо бързо и лесно, а именно разбор на съдържанието на козметичния ми несесер.



Първо за самия несесер. Всъщност той не е един, много са! Много обичам да нося несесерите, които получавам като подарък към покупки. Имам много такива и често ги сменям. Най-често ползвам едно малко и сладко Dior-че, а тези дни получих и този разкош от Chanel:


В повечето случаи тези фирмени несесери са сравнително компактни, така че предпочитам тях когато съм с по-малка чанта. За съжаление обаче бързо губят вид, така че се налага често да ги подменям.

Когато съм с голяма чанта или с раница, винаги нося "официалния" несесер (на първата снимка).

Купих си го това лято от бутик на Dolce & Gabbana. Бях решила, че ще инвестирам в хубав, дизайнерски несесер и се влюбих в този от първи поглед. Цената му беше доста висока, но си струва всяка стотинка. Много е голям, побира изкючително много продукти, а и други чудеса. Материята му освен, че се цапа трудно, е и лесна за поддръжка, което е страхотен плюс. Не са един или два случаите, в които някое червило или молив са се отваряли в несесера ми и всичко се е омазвало.


Та, към самото съдържание. Споменавала съм, че аз не поправям грима си когато съм навън. Затова никога не нося пудри, матиращи листчета, коректори и всякакви такива чудеса.

Обикновено нося:
 - огледалце;
 - червило;
 - глос;
 - балсам за устни;
 - пинсети;
 - молив за вежди;
 - гел за вежди;
 - телесен молив за очи.

Не са редки случаите, в които в несесера слагам и:
 - дъвки;
 - хапчета;
 - ключове;
 - стотинки. 😀

Скучно, а? 😆 Интересното е, че от всички тези неща, реално използвам само огледалцето, балсамът за устни и глосът/червилото. Опитвам се да се науча да нося със себе си крем за ръце (особено необходим ми е през по-студените месеци), както и кърпички.


Това е скромното съдържание на моя несесер. Интересно ми е да разбера какво носите Вие със себе си и какво от носеното всъщност използвате?







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up