Yves Saint Laurent Couture Palette Scandal Collection


Макар погледите ни вече да са насочени към Коледните колекции, аз имам още какво да кажа за някои есенни продукти. В случая - за палитрата Scandal Collection на Yves Saint Laurent.





Палитрата включва 5 цвята сенки и по спомен цената й беше 125 лева.

Капачето на палитрата е покрито с тъмна изкуствена кожа и ярко червеното лого на марката. Наистина красива опаковка.


Няма да Ви лъжа - цената на палитрата ми се стори малко висока. Качеството е средно, но пък цветовете и опаковката до толкова ми допаднаха, че реших да я купя.




Много харесвам подбора от цветове в тази палитра и я нося с голямо удоволствие. При проба с пръст сенките изглеждат по-пигментирани, отколкото се представят върху клепача, но могат да се напластят и да се получат достатъчно наситени цветове. Задължително е да се използва база за сенки!



Цветовете трудно се комбинират помежду си, но всеки един от тях по отделно е прекрасен акцент във визиите.

Лично за мен най-добри цветове и като качество, и като визия са синьото и зеленото, докато розовото е с доста слаб пигмент.

Не мога да Ви препоръчам Yves Saint Laurent Couture Palette Scandal Collection като задължителен за притежание продукт, защото знам, че качеството няма да Ви изуми. Ако и Вие като мен обаче сте фенове на Yves Saint Laurent, то разбирате защо за мен палитрата е хубава. 💓







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up