MAC Beaming Blush & Doublegleam Extra Dimension Skinfinishes


Започвам с това - снимките за днешния пост не стават за нищо. Пълна трагедия. Опитах се, опитах се много, но просто тези скинфиниши се оказаха изключително трудни за снимане. Направих каквото мога за снимките, пък останалото ще Ви го разкажа.




Преди няколко седмици MAC лансираха нови четири хайлайтъра от серията Extra Dimension Skinfinish. Аз избрах да си купя цветовете Beaming Blush и Doublegleam.

Скинфинишите са в стандарната опаковка на марката. Всеки от тях е с големина 9 грама и цена 61 лева. Колекцията е перманентна. Доколкото знам към момента всички цветове от серията са разпродадени в българските магазини на MAC, но скоро ще бъдат заредени отново.

Beaming Blush 
Beaming Blush



Doublegleam

В ляво - Beaming Blush, в дясно - Doublegleam
Beaming Blush харесах още от първите снимки. В опаковката изглежда розово с малко златно, но на кожа е точно обратното - златно с малко розово. Категорично за мен не става за хайлайтър, тъй като е прекалено златен за предпочитанията ми, но пък е идеален за поставяне над руж.

Doublegleam не възнамерявах да купувам. Причината е, че на всички снимки, които видях, сивееше. На живо в опаковката изглежда жълт. И двете неща се оказаха недостоверни и на кожата ми седи идеално - бяло с малко сребърно. Забелязах, че сивее най-вече при по-тъмни кожи, така че определено смятам, че цветът е най-подходящ за дамите със светла кожа.

В ляво - Doublegleam, в дясно - Beaming Blush

В ляво - Doublegleam, в дясно - Beaming Blush
И двата скинфиниша са идеално пигментирани. С лекота цветът става наситен. текстурата им също е отлична. Фина, нежна и неразпрашваща се.

И при двата продукта няма видими ясни блясъчета, ефектът е на цялостно сияние. Изключително очарована съм и от двата цвята и ги ползвам с голямо удоволствие.



Сиянието, което придават е наистина разкошно. Дори има лек ефект на мокра кожа. Ефектът е наистина впечатляващ!


Абсолютно страхотни продукти, които препоръчвам на всички любители на блясъка!






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up