MAC Nutcracker Sweet Peach Face Compact


Макар продуктът, за който ще пиша днес да не е вече наличен, няма как да не Ви споделя за него. Защото се оказа не само страхотен, а наистина удивителен и посягам към него всеки ден, откакто го имам.






MAC Nutcracker Sweet Peach Face Compact е част от коледната Nutcracker колекция на MAC. Тази палитра за лице беше наличен в две разновидности, като за себе си аз избрах по-светлата, а именно Sweet Peach. Палитрата крие в себе си два продукта от вида "Extra Dimension"- хайлайтър и руж.

И двата продукта в палитрата са с големина всеки по 4,5 гр. Цената, на която се продаваше MAC Nutcracker Sweet Peach Face Compact, е 76 лева.

Чисто визуално палитрата не ми допада. Не харесвам бродираните детайли по капачето. Като изключим тях, палитрата е с компактни размери, удобна е за път и се усеща здрава и изработена от качествени материали. В нея няма допълнителни четки и апликатори.



И ружа, и хайлайтъра харесвам много и използвам поне един от двата продукта всеки ден.

Хайлайтърът е доста светъл и изключително красив. Може да се нанесе по-леко, може и да се напласти за силен, ослепителен ефект. Типично за Коледна колекция, блясъкът е тип "заскрежено" лице. Не се забелязват големи частички или блясъчета, всичко е много фино и естетически издържано. Идеално пигментиран е, не се разпрашва и с лекота се взима от него с четката. Прекрасен хайлайтър, наистина!

Ружът също използвам с невероятна наслада. При проба с пръст могат да се забележат много фини частички, но върху лице те не се забелязват и ружът седи матов. Пигментът му е една малка идея по-слаб от нормалното, но пък се напластява с лекота. Освен това седи прекрасно дори само на един пласт - идеалният ежедневен руж, който дава нужния цвят на лицето, без да се натрапва или да седи изкуствено. Когато се напласти малко повече има ефект на типичен есенно-зимен руж - хубав, дълбок цвят, подходящ за по-наситени визии. Отново отлична текстура, както и всякаква липса на разпрашване.






Съжалявам, че пиша толкова пламенно за продукт, който вече няма откъде да се купи, но наистина исках да Ви представя моето мнение за MAC Nutcracker Sweet Peach Face Compact. Ако по някакъв начин Ви се отдаде възможност да пробвате палитрата, или пък след време MAC лансират отново тези цветове, независимо заедно или по отделно, непременно го направете! Няма да съжалявате! 💜









Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up