Chanel Rouge Ink 150 Luxuriant


Вече на българския пазар е наличен един продукт, който чаках с голямо нетърпение. Става дума за новите течни матови червила на Chanel и днес ще Ви разкажа какви са моите впечатления за тях.





Серията Rouge Ink на Chanel е перманентна и включва 8 цвята. Червилата са с големина 6 мл. и цена 68 лева.

Първоначално по снимки бях харесала за покупка най-светлия цвят - 140 Amoureux. При тест в магазина обаче реших да заложа на нещо по-провокативно и избрах класическото и искрящо червено 150 Luxuriant.


Истината е, че мненията в Интернет за тази серия червила са в двете крайности - има хора, които абсолютно и категорично ги отричат и други, които ги смятат за страхотни.

Аз предпочитам винаги да имам по-ниски очаквания към даден продукт, за да не се разочаровам след ползването му. Тази стратегия често ми помага, така се случи и сега.


Лично за мен Rouge Ink  се оказаха голямо попадение. Не знам дали при всички цветове бих отбелязала същите плюсове, но конкретно за 150 Luxuriant мога да кажа, че надмина очакванията ми. На първо място - искрено се наслаждавам на опаковката на Rouge Ink. Тя е малка по размер, шишенцето е матирано и прозрачно и с просто око се вижда какъв е цветът на червилото. Това е от полза когато човек има повече от една бройка от дадена колекция. Харесва ми констрастът между матовото шише и гланцираната черна капачка, както и златният връх на червилото, върху който е логото на Chanel. Все малки и уж незначителни неща, но "галещи" окото.

Харесвам и апликаторът. Макар и да няма остър, а заоблен връх, той нанася с лекота червилото, като поема достатъчно продукт за получаването на плътен цвят.

Цветът е наистина еднороден, не се забелязват отделни по-светли зони при нанасянето му дори и само на един пласт. Според мен няма нужда от нанасяне на допълнителни пластове, защото от раз устните са покрити с плътен цвят, но ако решите да сложите отново продуктът, той няма да се напука, или да седи на "парцали". Формулата е лека и улеснява работата с Rouge Ink.

Ароматът на червилото е много фин и не дразни по никакъв начин.

Rouge Ink се изтрива лесно при консумация на по-мазни храни, но при консумация на напитки се държи отлично и освен това почти не се трансферира. По чашата остава много бледа следа от досега с червилото. Ако няма допълнителни фактори, които да повлияят върху трайността му - червилото без проблем изкарва един работен ден.

Една от чертите, която най-много харесвам в Rouge Ink е, че се изтрива от раз с демакиант. Не са нужни никакви допълнителни усилия, безброй памучни тампончета или безпощадно търкане. С едно минаване по устните с демакиант и от червилото не е останало абсолютно никаква следа. Нещо, което особено много ценя!

Chanel Rouge Ink 150 Luxuriant нося с удоволствие, това е може би най-лесното за носене червено. Плътно, искрящо и класическо червено, от тези, които правят зъбите да изглеждат по-бели. Абсолютно влюбена съм в този цвят и се радвам, че реших да експериментирам като закупя именно него.


След нанасяне

След попиване

Rouge Ink има един минус и това е времето, което е необходимо на червилото да се превърне в матово. Свикнала съм това да става за 2-3 минути, докато на Rouge Ink са му нужни едни 20, дори 25 минути, за да попие добре в устните и да стане наистина матово. Това определено е доста време, но пък попие ли - забравяте за червилото. Както вече споменах - ако не се консумират мазни храни няма да е нужно да го подновявате. Освен това червилото не се разтича, не влиза в линийките на устните, а е и безкрайно комфортно за носене. Аз не усещам никакъв дискомфорт когато съм с него, не ми пречи, не ми тежи, не ми и изсушава.

Ако сте фенове на класическите течни матови червила на ColourPop, Jeffree Star или Dose of Colors, то Rouge Ink най-вероятно няма да Ви харесва. To не е матово червило за Instragam-снимки, не е червило, което е напълно сухо. То е лека, луксозна версия, отговаряща на тренда Matte Lips, с която хем си в крак с модата, хем не се "хвърляш в дълбокото".







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up