Bobbi Brown Party To Go Lip & Eyes Palette


Рядко изпробвам продукти на Bobbi Brown. Досега не съм обръщала снимание на никой от сетовете. За тях мненията почти винаги не са добри. Повечето разказват, че сенките в сет са с много по-ниско качество от единичените сенки на бранда. Въпреки това Party To Go ми се стори хем интересна, хем носима палитра и реших да рискувам и да я поръчам.






Bobbi Brown Party To Go включва 4 цвята сенки и едно мини-червило.

Червилото е в цвят True Rose и грамаж 2,25 гр. Сенките са в цветовете Naked, Beige, Bronze и Espresso, като всяка от тях е по 2 гр. Цената на палитрата е 29 британски лири и е произведена в САЩ.



Опаковката на Party To Go не е никак компактна, макар и да е много красива. Капачето имитира кафява кожа, а остатъка от палитрата е в красив златен нюанс. От вътрешната страна на капачето има огледало, апликатори и четки не са сложени.

Party To Go поръчах не само от любопитство, но и заради перфектната комбинация на цветове. Според мен сенките в нея са подходящи за ежедневието, за офиса, за разходка и въобще за всякакъв повод. Гримът може да бъде както ненатрапчив, така и по-силен, всичко зависи от конкретните предпочитания на ползващия я.



Сенките са с много добро, дори отлично качество. Меки са на допир, разпрашват се минимално и са добре пигметирани. Не позволяват кой знае колко комбинации, но все пак са едва 4 цвята. Въпреки малкия им брой обаче, има всичко необходимо аз пълен грим на очите - наситен и тъмен матов цвят, който може да се използва и за направата на очна линия, матов цвят за сгъвката на клепача, както и два цвята за подвижния клепач.



Червилото също е с отлични характеристики. Много е пигментирано и наситено, като същевременно се нанася лесно, цветът е плътен и седи "сочно". Червилото не изсушава устните и има добра трайност.

Това, което не ми харесва в палитрата е, че по мое мнение, цветовете сенки и червилото не си отиват. Харесват ми много по отделно, но колкото и пъти да се опитвах да ги нося заедно - не се получаваше. Принципно нямам проблем да съм с грим, чийто акцент да бъде едновременно и върху очите, и върху устните, стига цветово да си подхождат. В Party To Go цветовете не са подбрани така добре и червилото нося с абсолютно различни сенки и обратното - сенките нося с други видове червило.

Това е единствената ми забележка към иначе доста добре направената палитра. Party To Go би била и страхотен подарък за човек, който не обича да експериментира много с грима си и същевременно държи на качествените продукти.







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up