Make Up For Ever Pro Light Fusion Undetectable Luminizer 01 Golden Pink


Ако сте почитатели на блясъка, то този пост е точно за Вас. Защото в него става дума за един от най-новите хайлайтъри на българския пазар, а именно Make Up For Ever Pro Light Fusion Undetectable Luminizer в цвят 01 Golden Pink.





Make Up For Ever Pro Light Fusion Undetectable Luminizer 01 Golden Pink е с големина 9 гр. и цена 77 лева. Може да го намерите в магазини Sephora, където ексклузивно се представя марката за България.

Опаковката е стандартна - кръгла пластмасова кутийка с огледалце от вътрешната страна на капачето.


Принтът е много красив и различен и се задържа непокътнат дори и след многократна употреба. Формулата на Pro Light Fusion е отлична. Достатъчно мека е, за да се взема идеално количество продукт с едно минаване на четката, но не прекалено, за да се троши или разпрашва. Аз обичам да нанасям хайлайтърите с навлажнен beauty blender, защото така продуктът се нанася с лекота, а сиянието се слива идеално с кожата. Pro Light Fusion не прави изключение, но дори и с четка хайлайтърът се нанася от раз, блясъкът е интензивен, а акцентът върху кожните несъвършенства е минимален.




Цветът на Pro Light Fusion е идеално описан в името Golden Pink. Хайлайтърът е точно розово-златен и със сигурност ще се хареса на всички почитатели на розовите хайлайтъри. Подходящ е както за светли, така и за малко по-тъмни кожи. Блясъкът е еднороден и е тип цялостно сияние, в което не се виждат отделни едри частици.

Make Up For Ever Pro Light Fusion Undetectable Luminizer 01 Golden Pink няма никакви недостатъци, които бих могла да посоча. Лично на мен всичко в него ми харесва и го ползвам с голямо желание и вдъхновение.

Ако сте чували за Cruel Gardenia на Guerlan - един хайлайтър-икона, който се разпродаде за минути в световен мащаб, то това ще Ви хареса - Golden Pink на MUFE е на 95% копие на хайлайтъра на Guerlain. Разликата е, че този на MUFE е с една идея по-наситен цвят и по-осезаем блясък.

Make Up For Ever Pro Light Fusion Undetectable Luminizer 01 Golden Pink е продукт от редовната линия на марката и категорично Ви препоръчвам да го тествате, защото искрено вярвам, че ще се хареса и на Вас.







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up