Guerlain Météorites Perles de Légende


Предполагам за никого не е тайна - обожавам Метеоритите на Guerlain! Винаги тръпна в очакване на всяка следваща колекция, за да разбера ще има ли нови лимитирани Метеорити и ако да - то какви ще бъдат те. Забелязала съм, че обикновено Коледните Метеорити най-силно вълнуват съзнанието ми и днес ще Ви представя именно Коледните Météorites Perles de Légende.




Както цялата Коледна колекция на Guerlain, така и конкретно Метеоритите са решени в опаковка в кралско синьо в комбинация със златно. Аз не съм фен на синия цвят като цяло, но синьото тук е наистина красиво, наситено и луксозно. Като форма опаковката не е по-специална, каквато беше миналогодишната. Разлика има само в дъното на кутийката, което при Météorites Perles de Légende е качено по-нагоре, тоест самият контейнер е по-плитък и кутийката е пълна до горе. Иначе като грамаж - Метеоритите са в стандартния си размер от 25 грама.


Météorites Perles de Légende включват три цвята перли - розови, сини и кремави. Розовите са матови, сините съдържат блестящи частички, но най-силният блясък идва в действителност от кремавите перли. Те са и най-многобройните в кутийката, макар и да са с много по-малък размер от останалите.

Не съм забелязала розовите и сини перли да коригират по някакъв начин несъвършенствата по кожата ми, както е типично за Метеоритите от редовната серия.



Като ефект - тазгодишните коледни Метеорити имат леко матиращо действие и доста по-изразен блясък от миналогодишните. Блясъкът е много фин и изтънчен, типично по "Герленски" :)


Частичките са ясно отчетливи и покриват с лекота цялото лице. Ако се притеснявате много от блясъка, трябва да нанасяте тези Метеорити с по-лека ръка, но ефектът дори и при обилно полагане на Метеоритен пращец е много красив и в никакъв случай не е прекален.

Като формула, Météorites Perles de Légende са доста трошливи, което спомага с четка да може да се вземе достатъчно количество продукт. Прашецът е оцветен в кремав цвят, но поне на моята кожа той не дава никаква тоналност. След нанасяне на Метеоритите, по лицето ми остават само блясъчетата, но тенът ми не е повлиян.


Разбира се, както традицията повелява - Météorites Perles de Légende ухаят силно на виолетки. Това е запазена марка за Метеоритите и дори задължително условие за тях.


Препоръчвам Météorites Perles de Légende на всички фенове на Guerlain. Със сигурност няма да се разочароват, особено ако харесват по-отчетливия блясък по лицето. Метеоритите са едно малко бижу, което едновременно радва окото и разкрасява кожата.

Коледната колекция на Guerlain е вече налична в повечето магазини от веригата Douglas & Beauty Zone, така че можете на място да прецените ще спечелят ли Météorites Perles de Légende Вашето сърце.


* Продуктът ми е предоставен от представителите на Guerlain за България. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up