Dior Diorblush 671 Splendor (Dior Splendor Collection Holiday 2016)


Коледните колекции са вече факт и все по-често ще намират място в блога.

Днес искам да Ви разкажа за лимитирания руж Splendor от едноименната коледна колекция на Dior.





Splendor ползвам вече от няколко седмици и определено се превърна в мой фаворит. Искам да му обърна специално внимание, защото ми се струва, че фокусът в колекцията е насочено по-скоро към други продукти и Splendor някак остава в сянката им. А не трябва, защото ружът е наистина страхотен.

Опаковката му е класическата за всички ружове на марката. Като количество е 7,7 гр. Splendor все още не е наличен в България, но предполагам, че цената му ще е някъде около 70-80 лева.

От вътрешната страна на капачето има огледало, а в комплект с ружа има и четка за нанасянето му. Като всеки продукт от висок клас, и този е придружен от велурен калъф.


Ружът Splendor радва окото с прекрасния си принт, изобразяващ пайети, които са запазената марка за коледната колекция на Dior. Принтът е издръжлив и ще бъде видим след още много ползвания.


Горният слой на Splendor е покрит от едри блестящи частици. Те обаче падат още при първото ползване. Лично аз намирам това за плюс, защото частиците са доста по-големи от тези, чието присъствие харесвам в ружовете.


След като големите частици паднат, под тях се показва истинската красота на Splendor. Ружът е в прекрасен цвят, който ми е много трудно да определя само с една дума. Хем е прасковен, хем е леко теракотен, понякога дори леко розовее. Едно е сигурно - красив е много! И е идеалният руж за всеки ден. Обикновено в празничните колекции на брандовете, продуктите са направени така, че да асоциират празник или специален повод. Което от своя страна понякога означава повече блясък или цветове, неподходящи за друго време и т. н. Splendor не влиза в тази графа. Това е руж, който без никакви притеснения може да се носи всеки ден, през всеки сезон. Пигментиран е, не се праши и с едно докосване се получава идеално покриване на бузките в нежни и естествени нюанси. В него се виждат много ситни блясъчета, които придават на кожата свежест. Блясъчетата са наистина нежни и трудно видими, но спомагат за крайния ефект от ружа.




С чисто сърце агитирам да тествате този руж. На снимките е трудно да се улови на 100% както цветът, така и ефектът му. Затова не разчитайте само на думата ми, а се разходете до магазина (когато колекцията бъде пусната в продажба) и сами се убедете в качествата на Splendor.

Коледната колекция Splendor на Dior ще бъде налична ексклузивно в NotosGalleries в Ринг Мол. Все още не зная конкретна дата, затова следете страницата ми във Фейсбук (https://www.facebook.com/EatLoveMakeUp/), където най-често публикувам новините за лансираните колекции.


* Продуктът ми е предоставен от представителите на Dior за България. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up