Powder X Marc Jacobs Beauty Box


Не го казвам често, но в този случай е дори меко казано. Шашната съм от тази кутия. Това определено е най-добрата бюти кутия, която съм виждала. Да, вече не е налична и да, няма да я има повече, но все пак искам да отделя няколко реда на Powder x Marc Jacobs Beauty Box тук, за да знаем, че тя е съществувала, а защо не - и за да бъде пример за българските бюти кутии.




За тази кутия научих съвсем случайно от приятел (Наде, огромно благодаря!). Разбира се, поръчах веднага. В сайта трябваше да попълня информация относно цвят на кожа, очи, и разни други характеристики, които определят какви цветове продукти ще получа. Поръчах до адрес на превозвач в Англия.



Кутията струва 40 британски лири, но имаше код, с който стана 30 британски лири. За тази сума получих:
 - лак за нокти Marc Jacobs Enamored в цвят 200 Blacquer (пълноразмерен продукт);


- очна линия Marc Jacobs Magic Marc'er в цвят Blacquer (пълноразмерен продукт);



- спирала за мигли Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume Macara в цвят Noir (5гр. - мини);



 - глос за устни Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Lip Lacquer в цвят Pink Flamingo (пълноразмерен продукт);


 - трио гел-моливи за очи Marc Jacobs Highlighter Gel Eye Crayon Set с цветовете Jazz, Navy Noir и Intro (всеки с големина 0,37гр. - мини).




Оригиналната цена на глоса е 22 лири, на очната линия 22 лири, на лакът за нокти - 15 лири.  А аз платих само 30 лири за всички тези прекрасни продукти. Може би знаете, може би не, но аз съм голям фен на Marc Jacobs! Продуктите му никога не са ме разочаровали и винаги ги изпробвам с голямо удоволствие.


Не мога да Ви дам линк към кутията, защото той вече не е активен. Надявам се обаче скоро от Powder да направят пак такава страхотна колаборация, пък дори и да не е с любимия ми Марк.

Вие какво ще кажете за тази кутия? Бихте ли платили подобна цена за кутия, която предлага поне 2 пълноразмерни хай-едн продукта?




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up