MAC Magic Dust Powder Sweet Vision


Коледната колекция на MAC Nutcracker съвсем скоро ще бъде заредена и у нас, затова бързам да Ви разкажа за любимия ми продукт от нея. Става дума за Magic Dust Powder, а цветът е Sweet Vision.







Нека започна с това, че нямам никаква представа защо продуктът се казва Magic Dust Powder. За мен е 100% руж и би трябвало така и да се нарича. Не съм търсила обяснение на името, сигурно има някаква вълшебна, магична символика, свързана с Коледа 😊

Magic Dust Powder се предлага в два цвята - Yum Yum Yum и Sweet Vision. И двата са едни от най-бързо разпродаващите се продукти от колекцията, но Sweet Vision свършва дори светкавично. И има защо!

Magic Dust Powder Sweet Vision е с големина 8,5 гр. и цена 24 лири. Аз поръчах моя от Великобритания и нямам идея колко ще струва тук, но би трябвало да е между 50 лв. и 60 лв.


Опаковката му като форма е класическа за продуктите на MAC, но има различен дизайн. Капачето е с розов цвят, долната част с тъмно лилаво, а отвътре около Sweet Vision има златен кант. Отделно повърхността на ружа има очарователен принт със звездички. Честно казано, когато гледах снимки на продуктите от колекцията, бях доста скептична относно опаковките. Струваха ми се някак некачествени, но на живо нямат такъв вид или усещане.


Sweet Vision е в разкошен цвят и именно той ме спечели и подтикна да купя продукта. Цветът е като на сочна, зряла праскова, обвита в златно сияние. Аз обичам прасковените ружове, но този определено е един от най-красивите, на които съм попадала. При полагане на повече от него, цветът става идея по-тъмен и наситен и изглежда по-розов.


Sweet Vision е екстремно пигментиран, така че е задължително с него да се работи с рехава четка и/или "лека" ръка. И най-малкото количество оцветява сериозно бузите, така че бъдете много внимателни. Нанесен на лицето придава разкошна руменина и озарява цялостно кожата, благодарение на безбройните блясъчета в него. Те от своя страна не са брокати или ясно забележими, а са толкова фини, че седят като сияние, а не като отделни частици. 💫

Ружът има много приятна на допир текстура, в която не се чувства никаква сухота. Аз обичам да го нанасям с четка 187 на MAC, тя ми е любима за всички силно пигментирани продукти. При Sweet Vision няма никаква разпрашване, текстурата му е отлична.



Не разчитайте само на снимките в Интернет, за да прецените качествата и красотата на Sweet Vision. Продажбите му говорят достатъчно за това колко страхотен е ружът. Ако имате възможност - непременно се разходете до магазините на MAC и пробвайте пудра с магически прах 💜



Смятам, че MAC Nutcracker е една от най-хубавите колекции на MAC излизала наскоро и със сигурност една от най-впечатляващите Коледни колекции на марката въобще. Сигурна съм, че ще си харесате много неща от нея, но ако искате да купите само един-единствен продукт, препоръчвам Ви това да бъде именно Sweet Vision. Няма да съжалявате! 💖





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up