Armani Beauty Fall/Winter Runaway Eye Tint


Кремообразните сенки определено не са продукт, към който често посягам. Armani Eye Tint обаче ме спечелиха от раз и ако и останалите цветове от линията са толкова добри колкото този, определено бих купила още няколко.🌠




Колекцията Fall/Winter за 2016г. включва три продукта - този eye tint, червило и палитра, която вече Ви представих в този пост.

Цената на Eye Tint е 79 лева, а количеството - 6,5 мл. Колекцията е вече налична в магазин Douglas в Serdica Center. Това е и единственото място в България, от където могат да се закупят продуктите на Armani Beauty.


Сянката си има калъфче, което е в характерния за колекцията принт.


Цветът на Armani Beauty Fall/Winter Runaway Eye Tint е красива и нежна комбинация между зелено и сиво, като за разкош е добавен и златен блясък.


Нанасяла съм сенките по няколко различни начина и установих, че най-добрият начин за тях е да бъдат нанесени с пръст. Цветът се напластява идеално и се разнася с лекота, като същевременно се фиксира бързо. Без абсолютно никакви усилия крайният резултат е отличен - еднороден и наситен цвят, обсипан с точно толкова блясък, че да може да се носи и през деня.


Armani Beauty Fall/Winter Runaway Eye Tint имат страхотна трайност и сложите ли ги веднъж, може да забравите за тях до махането им. Цветът им е все така необикновен и наситен до късна вечер и времето по никакъв начин не повлиява на вида им. Не се събират в сгъвката на клепача, не губят интенвизност, 100% отличен продукт.




Категорично препоръчвам Armani Beauty Fall/Winter Runaway Eye Tint! Радвам се, че си ги купих и точно те са първият цвят от Eye Tint, който имам. Това са иделаните сенки за всички дами, които искат бърз, но ефектен грим, за който няма нужда да се притесняват. Armani Beauty Fall/Winter Runaway Eye Tint са отличен избор дори и за офиса, когато ни се ще да имаме малко екстра блясък, но точно толкова, колкото е допустимо, без да се прекалява. Наистина страхотен продукт! Опаковка, цвят, характеристики - всичко в тези сенки е на ниво! 💗





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up