Armani Beauty Fall/Winter Runaway Palette For Complexion And Eyes


Днес постът е посветен на един много специален продукт. Продукт, който не само изглежда прекрасно, но очарова и с качеството си. Става дума за Runaway-палитрата на Armani за Есен/Зима 2016 година.



Снимките ще са много, но винаги е така, когато държа в ръцете си вдъхновяващ продукт.


 Палитрата е едно малко бижу, което слиза директно от модните подиуми, за да заеме почетно място в колекциите на всеки грим-маниак.


Опаковката на Armani Beauty Fall/Winter Runaway Palette For Complexion And Eyes е безумно красива. Капачето, покрито в кашмир, е очарователно разнообразие в колекцията ми. Когато опаковка те изненада и се откроява от останалите - това няма как да не бъде отбелязано.



В компактната и красива кутийка се крият пудра за лице и три цвята за очи. На първото ниво е пудрата, а на долното - сенките за очи, заедно с два апликатора. Кутийката се затваря плътно чрез магнит.



Пудрата е с големина 8 гр. Синият и черният цвят сенки са с големина 0,7 гр., а блестящият цвят "шампанско" е с големина 0,8 гр. Armani Beauty Fall/Winter Runaway Palette For Complexion And Eyes е лимитиран продукт. Не зная каква ще бъде цената на палитрата в България, като ориентир - във Великобритания тя струва 89 лири.


Честно казано, първоначално бях малко скептична относно пудрата. Имах опасения, че ще придаде болнав вид на лицето ми, тъй като в кутийката изглежда сивееща. Зачудих се какъв е смисълът на пудра с такъв цвят, но се оказа, че тя всъщност е прозрачна. Нанесена върху лицето, дори и напластена, пудрата не променя цвета на кожата, а само я матира елегантно. Знаете, има матиращи пудри, които оставят лицето брашняно и акцентират върху сухите участъци. Пудрата в Runaway-палитрата няма нищо общо с тях. Тя фиксира грима и матира нежно лицето, без да се вижда. Матирането е наистина много премерено и дори при сухи кожи не смятам, че ще стои тежко. Ако кожата Ви е много мазна, тази пудра няма как да Ви очарова, но при комбинирани кожи и с 1-2 освежавания през деня - ефектът на матова кожа е запазен.


Триото-сенки включва тъмно и наситено матово черно, искрящо "шампанско" и един много интересен цвят, хибрид между синьо, лилаво и малка доза сиво.



Очарована съм от черния цвят. Наистина тъмен, плътен и наситен е. Понякога, когато съм прекалено ленива, за да правя очна линия с гел-продукт, посягам към черна, матова сянка. С нея правя очна линия за отрицателно време, но много често накрая се оказвам с черен прашец посипан по бузите. Това се получава независимо от факта, че отстранявам излишното количество пигмент от четката. Колкото и да внимавам - прашецът е там. А само който е махал тъмни сенки при нанесен вече грим на лицето, знае колко трудно е това. С матовия цвят от тази палитра такъв проблем нямам. Това ме впечатли много, защото техниката ми на поставяне на очната линия е една и съща при всички черни сенки, които имам. Тоест, не аз съм станала по-прецизна в нанасянето на цвета, а самата черна сянка на Armani се оказа по-добра от останалите.

Цветът "шампанско" е много красив и блестящ. За съжаление не съм успяла да уловя целия му блясък на снимките, извинявам се за което. Цветът е подходящ както за нанасяне във вътрешния ъгъл на окото, така и като цвят по целия подвижен клепач. При него има и малко по-едри частички, което според мен прави цвета неподходящ за нанасяне с цел озаряване под веждата.

Цветът-звезда в палитрата е синьо-лилавото. На живо е наистина много интересен хамелеон. Аз не се харесвам със сини сенки, но този цвят не може да се нарече просто "син". Той е много повече от това и стои много различно от всичко, което имам в колекцията си. Озарява погледа и чак аз съм изненадана от това колко се харесвам с него. Пигментираността му е средна, но много лесно се напластява и бързо се получава наситен цвят.


И трите цвята в палитрата имат минимално разпрашване, като само при "шампанското" то е малко по-засилено.

Armani Beauty Fall/Winter Runaway Palette For Complexion And Eyes е страхотно попадение за всички почитатели на декоративната козметика, както и оригинален подарък за предстоящите коледни празници. Определено се откроява и привлича вниманието не само на страстните грим-любители.


* Продуктът ми е предоставен от представителите на Armani Beauty. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up