Sephora Wonder XMAS


Снощи в галерия "Квадрат 500" екипът на Sephora представи част от предстоящите Коледни колекции за 2016 година. Атмосферата беше празнична, а усмивките - неизменна част от цялото събитие.



Колекция Sephora

Календар Sephora

Колекция Sephora

На импровизираната изложба бяха представени продукти на Sephora, Make Up For Ever, Benefit, Too Faced и много други.

Зайо Сефорски
От линията на Sephora се очакват нови продукти за баня и тяло, няколко красиви палитри за грим, четки за грим, аксесоари за коса и още куп нови предложения. Sephora са известни с интересните си идеи и продуктите им със сигурност биха били страхотен коледен подарък.


Too Faced и тази година ще лансират тематичните си коледни палитри, както и няколко сета с мини-продукти. Най-голяма е палитрата The Chocolate Shop, която включва в себе си сенки за очи, руж, хайлайтър, бронзър, мини-спирала за очи, мини база за сенки и мини червило и ухае на шоколад.


Grand Hotel Café включва в себе си три отделни по-малки палитри, както и мини-спирала за очи. Идеята за такъв сет винаги ми е била безкрайно симпатична. Всяка от палитрите е идеална за път, а освен това може да се раздели между приятелки или пък с купуването на един сет да осигурите цели 3 подаръка за любими хора. Всяка една от палитрите има различен аромат, кореспондиращ с коледния сезон.


От Too Faced предлагат и няколко мини комплекта. Има вариант за сет с мини червила, сет с червила и ружове и още няколко различни предложения. Едно от любимите ми - мини-спирала Better Than Sex, опакована като орнамент за елха.




Make Up For Ever тази година също са подготвили комплекти, които ще зарадват почитателите на марката. Има сет от моливи за очи и спирала, сет с молив за очи, спирала и демакиант, както и нова, коледна палитра. Винаги препоръчвам палитрите на MUFE, защото цените им са много добри, а качеството отлично. Обикновено една от лимитираните им палитри струва колкото 2 пълноразмерни сенки, така че опцията за палитра е страхотна алтернатива.



Benefit са известни както със страхотните си и весели опаковки, така и с изгодните си коледни комплекти. И тази година не е изключение и марката е подготвила няколко сета, които комбинират най-известните им продукти. Освен тях, на партито на Sephora успяхме да се докоснем и до най-новото попълнение в асортимента на Benefit, а именно ружа Galifornia, който категорично ще се превърне в любимец за всички почитатели на розово-златистите ружове.




Разбира се, освен декоративна козметика, бяха представени и аромати, както и грижа за кожата (която обаче съм пропуснала да снимам).

По време на събитието се провеждаха и грим-сесии.


Няма как да пропусна да отбележа и страхотния кетъринг. Бонбони, посипани със златен брокат и поднесени в ..... палитра за сенки и червила от бял и кафяв шоколад бяха само част от приятните и оригинални елементи, които подсладиха допълнително и без това страхотното парти.

Благодарности на всички невероятни хора от екипа на Sephora за организацията, за усмивките и прекрасното настроение! За мен винаги е истинско удоволствие да съм в компанията Ви <3

Коледните продукти ще бъдат налични съвсем скоро, така че ще можем да сложим начало на празничното пазаруване.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up