Откриване на нов магазин Douglas в Paradise Center


На 30-ти септември се състоя официалното откриване на новия магазин от веригата Douglas в Paradise Center. Днес ще Ви разкажа малко повече за магазина и марките, които се предлагат в него.





Магазинът е шести поред в България, но първи с новия, обновен дизайн на парфюмерията. Просторен е и определено с подобрен интериор. В него може да намерите кът "Аквариум", където са разположени продуктите от серията Douglas Home Spa. Също така е направен Skin Care Bar, където са разположени уредите за красота за домашна употреба. За любителките на декоративния грим е изграден и Make up point, където могат да се настанят удобно и да тестват най-новите продукти от любимата цветна вселена на грима.




Впечатли ме идеята за дизайнерската джага, разположена в мъжката секция. Страхотно хрумване, което ще подпомогне спокойното пазаруване - господата могат да изиграят някой и друг мач, докато дамите разглеждат асортимента в магазина.


В новия магазин Douglas има всички познати от другите вериги марки, както и някои новости. Например БИО марките Douglas Naturals и Daytox. Лично за мен най-голям интерес представлява Парфюмния бар на Guerlain, в който за първи път в България са представени ексклузивните аромати на марката от серията L'Art & La Matière.

На откриването на магазина специален гост беше Поли Генова, която изпълни своите хитове.


Подаръциииии <3
Събитието беше изключително весело и навсякъде се виждаха красиви и усмихнати лица. Радвам се винаги когато на българския пазар отвори врати нов магазин. Пазарът ни трябва да се усъвършенства и разширява, за да може потребителят да намери всичко желано тук, без да се налага да разчита на чуждестранните пазари и сайтове за он-лайн пазаруване.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up