Моите Топ 3: Есенни парфюми

Реших да започна нова рубрика в Eat Love Make up, а именно "Моите Топ 3". В рубриката ще споделям моите най-любими три продукта в различни категории, като първият пост е на тема Есенни парфюми. По-нататък ще Ви представя и други любимци за сезона.

Та, без повече излишни приказки, нека Ви представя Моите Топ 3 в категорията Есенни Парфюми:

* Yves Saint Laurent Supreme Bouquet


Тотално пристрастена съм към този аромат на Yves Saint Laurent. Той беше любов от първо помирисване и дори и за миг не се поколебах, че го искам. За съжаление той не се предлага в България, но Ви препоръчвам непременно да го тествате при следващото си пътуване в чужбина. Според мен е много важно ароматът да не се подушва от шишето или капачката. Причината за това е, че се усеща много силна дървесна нотка, която лично за мен не е приятна и не дава реална представа за истинския аромат на Supreme Bouquet. По-добре тествайте на блотер, а ако Ви хареса - директно на кожа.

Supreme Bouquet ми носи невероятен комфорт и топлина и го препоръчвам горещо и на Вас!

Парфюмна пирамида:

* Връхни нотки: плодови аромати, круша, розов пипер

* Сърдечни нотки: тубероза, жасмин, иланг-иланг

* Базисни нотки: амбър, муск, пачули



* Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum Intense


"Новата рокля" определено се оказа изненадата на сезона. Не крия, досега не ми е допадала никоя "рокля", но тази нося с голямо удоволствие. Сладък и чувствен аромат е, изключително подходящ за по-хладното време. Развива се красиво и има невероятна трайност (всъщност и трите парфюма в този пост са отличници по отношение на трайността).

La Petite Robe Noire Intense може да купите без притеснения за подарък на човек, обичащ сладки и интензивни аромати. Със сигурност ще се хареса!


Парфюмна пирамида:

* Връхни нотки: бергамот, захарен памук, боровинки, касис, малини

* Сърдечни нотки: българска роза, портокалов цвят, жасмин

* Базисни нотки: пачули, бял мускус, сандалово дърво, ванилия



* Zadig & Voltaire This Is Her


This Is Her определено се превърна в хит и има защо. Лично за мен, този аромат е изключително интересен. Случва се доста често, минавайки покрай рафта ми с парфюми да спирам, само за да го подуша. Предполагам знаете, че получих парфюма като подарък от вносителите на марката. По никакъв начин обаче това не влияе на обективността ми. Показателно е, че първата ми опаковка от This Is Her е вече към своя край, затова си купих нова от 100 мл., която чака мирно докато й дойде редът.

Парфюмна пирамида:

* Връхни нотки: жасмин самбак, розов пипер, памуков цвят

* Сърдечни нотки: кестен, сметана, ванилия

* Базисни нотки: сандалово дърво, кашмир


Е, това бяха Моите Топ 3: Есенни парфюми. Надявам се новата рубрика да Ви харесва и да Ви е интересна. Ще очаквам мнението Ви за нея в коментарите.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up